coach image coach image

Heippa, olen Outi,
Cambridge Valmentajasi

Outi Kolehmainen

0400-895484

outi.kolehmainen@cambridgeohjelma.fi

Kalajoki, Koppeli

Kalajoentie 6, 85100

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Master Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei

Olen Outi

Toimin päätoimisena valmentajana Raahessa Laivurinkatu 19. Valmennan myös Kalajoella. Lähivalmennusten lisäksi valmennan myös etänä, jolloin voit tulla valmennukseeni mistä päin Suomea vain. Voit tulla valmennukseeni yksin, kaverin kanssa tai ryhmään. Alkavat ryhmät löydät ajanvarauksestani ryhmä- ja infotilaisuuksista.

Olen toiminut valmentajana alkuvuodesta 2014 alkaen. Pidän yllä ammattitaitoani käymällä säännöllisesti koulutuksissa ja olenkin käynyt kaikki Cambridge Ohjelman tarjoamat Master -tason valmentajan koulutukset sekä muut ajankohtaiset valmentajien valmennukset.

Olen valmentajana iloinen ja kannustava ja tarvittaessa myös tiukka ja tsemppaan mielelläni sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään tavoitteessasi.

Itselläni on myös kokemusta reilummasta ylipainosta ja laihduttamisesta. Olen vuosien kuluessa joutunut palaamaan välillä ohjelmalle, kun painonhallinta ei ole aina sujunut suunnitelmien mukaan, eikä aina tarvitsekaan olla täydellinen. Käytän itse myös meidän tuotteita, koska pidän niistä ja ne ovat helppoja ja hyviä aterioita ja välipaloja.

Valmennuksessani voit tehdä kaikkia Cambridgen ohjelmia ja teemme henkilökohtaisen suunnitelman laihdutuksellesi olipa pudotettavaa enempi tai vähempi.

Jos sinulle on kertynyt ylipainoa tai kaipaat pientä piristystä elämääsi, ota yhteyttä, varaa aika aloitukseen tai henkilökohtaiseen tutustumiseen ajanvarauksesta. Voit myös soittaa milloin vain tai tulla käymään, kun olen paikan päällä.

Blogi: www.kevyemmineteenpain.fi/

Löydät tarkemmat aukioloajat ja muutokset sekä muut ajankohtaiset: www.kevyemmineteenpain.fi/cambridgevalmentaja/  

Onnistujat


before
after

Eliisa Sorvari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Koin olevani usein väsynyt, enkä ollut tyytyväinen peilikuvaani. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Motivaationi oli korkealla…"

Lue lisää
before
after

Sinikka Haapakoski

"Ystäväni laihdutti tällä ohjelmalla ja se sai avaamaan silmäni, että teen tuon saman. Tiesinhän olevani ylipainoinen ja inhosin läskejäni. Laihduttaminen…"

Lue lisää
before
after

Ulla Voutilainen

"Painonpudotuksen aloitin, koska halusin voida paremmin, vuosien myötä nivelkivut olivat lisääntyneet eikä yleinen jaksaminen ja vireystilakaan ollut enää paras mahdollinen."

Lue lisää
before
after

Piritta Hannukari

"Mikä sai aloittamaan? Harrastin useita vuosia painoluokkaurheilua. Kilpailut motivoivat pitämään painoa kurissa. Olin kova treenaamaan salilla ja harrastamaan liikuntaa muutenkin."

Lue lisää
before
after

Terhi Kontio

"Vuosi 2019 oli hyvin vaikea minulle. Harvinainen sairauteni neuromyelitis optica (NMOSD) iski toukokuusta lähtien neljällä pahenemisvaiheella, joista viimeisin oli vakavin:…"

Lue lisää
before
after

Saila Paakinaho

"Olen kolmen lapsen äiti, jolla viimeisimmän raskauden jälkeen paino oli alkanut hitaasti nousta. Aikuisiällä säännöllisin liikuntaharrastukseni on ollut lenkkeily luonnossa,…"

Lue lisää
before
after

Pertti Severinkangas

"Mun tarina; Taasko minulle kävi näin? Mistä kaikki lähtee? Miksi haluan olla kevyempi? Miksi haluan päästä närästyksestä eroon? Miksi haluan…"

Lue lisää
before
after

Sari Häkkinen

"Olen 55-vuotias neljän aikuisen pojan äiti ja kahden lapsenlapsen mummu. Olen aina liikkunut ja urheillut paljon. Perheessäni kaikki pelasivat jääkiekkoa…"

Lue lisää
before
after

Jenni Penttilä

"Ennen liikuin todella vähän – useimmiten liikkumaan lähteminen tyssäsi siihen että en vain viitsinyt lähteä – ja söin tosi…"

Lue lisää
before
after

Jaana Räsänen

"Olen Jaana, 59-vuotias, mieleltäni nuori naisihminen. Rakastan satuja ja ehdottomia suosikkejani ovat Ruma ankanpoikanen ja Tuhkimo.  Näiden satujen keskushahmot ja…"

Lue lisää
before
after

Henna-Riikka Puolakka

"Olen aina ollut liikunnallinen, lapsena useita lajeja harrastanut, aikuisiällä ravihevosiin hurahtanut ja raviratsastuksessa kilpaillut. Hevosharrastuksen vuoksi ja omakotitaloasujana arkiliikunta on…"

Lue lisää
before
after

Jyrki Haapasaari

"Hei olen Jyrki Olin pitemmän aikaa huomannut, että vaatteeni olivat alkaneet kiristämään ja vaatekoko kasvoi vaateostosten myötä. Tunne oli ahdistava…"

Lue lisää
before
after

Kirsi Kokko

"Kiinnostus Cambridge-ohjelmaan heräsi, kun näin tuttavan joka oli juuri pudottanut paljon painoa ohjelman avulla. Ajatus ohjelmasta jäi takaraivoon, mutta sillä…"

Lue lisää
before
after

Raili Länkinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Olen kerran ennenkin laihduttanut ja nyt kävin kotipuntarilla ja se näytti liikaa. Työkaveri oli Cambridge Ohjelman…"

Lue lisää
before
after

Sanna Vauras

"Olen 52 -vuotias kahden aikuisen pojan äiti. Olen suurin piirtein koko aikuisikäni ollut jojoilija, laihtunut ja lihonut vuoron perän. Vajaan…"

Lue lisää
before
after

Sisko Rönkkö

"Olen Sisko, 63 vuotias eläkeläinen.  Sairastuin 2000-luvulla nivelreumaan, jonka seurauksena liikunta- ja ruokailutottumukseni muuttuivat. Ennen sairastumista ja polvien ongelmia kävin…"

Lue lisää
before
after

Tuula Riihijärvi

"Laihduttamisen aloittaminen oli ollut mielessä jo pitkään, mutta ei vain ollut saanut aikaiseksi. Aina oli jotain minkä takia asiaa siirsi."

Lue lisää