coach image coach image

Heippa, olen Outi,
Cambridge Valmentajasi

Outi Kolehmainen

0400-895484

outi.kolehmainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Master Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei 
 
Olen Outi 

Laihduttaminen ja painonhallinta on minulle tuttua jo nuoruudestani lähtien. Olen itse ollut aikoinaan useamman kerran reilusti ylipainoinen ja omia pudotettuja kiloja ja myös takaisin saatuja kiloja riittää. Vaikka olen valmentaja, palaan itse myös välillä ohjelmille, joten eri ohjelmista on myös itsellä omakohtaista kokemusta. Elämää välillä on, eikä aina tarvitse olla täydellinen. 

Alkuvuodesta 2014 kouluttauduin valmentajaksi ja sillä tiellä ollaan edelleen. Vuosien kuluessa olenkin käynyt kaikki mahdolliset Cambridge Ohjelman järjestämät koulutukset ja osan useampaankin kertaan, sillä haluan pitää yllä ammattitaitoani Cambridge Valmentajana ja pysyä ajantasalla valmentajan työssäni maailman muuttuessa ja One 2 One Dietin sekä eri ohjelmien kehittyessä. Toimin myös mentorina Cambridgen Neuvojille, Ohjaajille sekä Valmentajille.  

Olen valmentajana iloinen ja kannustava ja tarvittaessa myös tiukka ja tsemppaan mielelläni sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään tavoitteessasi. Olen myös tukenasi laihdutuksen jälkeen painonhallintavaiheessa. 

Valmennuksessani voit tehdä kaikkia Cambridgen ohjelmia Raahen tai Kalajoen toimipisteissä sekä etänä olitpa mistä päin Suomea tahansa. Teemme henkilökohtaisen suunnitelman laihdutuksellesi olipa pudotettavaa enempi tai vähempi. Valmennukseeni voi tulla myös uudestaan, jos olet joskus laihduttanut ohjelmillamme tai jollakin muulla tavalla eikä painonhallinta ole sujunut suunnitelmien mukaan. 

Kun kävin ensimmäisen kerran Cambridgen ravitsemustietokoulutuksen 2016, jolloin aloin kirjoittamaan blogia www.kevyemmineteenpain.fi.  Sieltä löytyy ravitsemukseen ja laihduttamiseen liittyviä juttuja sekä myös juttuja minun elämästäni ja millainen minä olen. Jos haluat tietää enemmän minusta, käy lukemassa mm. minun laihdutustarinani, miten sain pidettyä itseni ylipainoisena sekä paljastuksia minusta. Löydät ne Tietoa blogista ja minusta sivulta sekä blogikirjoitusten seasta.  

Blogi: https://kevyemmineteenpain.fi/  

Jos sinulle on kertynyt ylipainoa tai kaipaat pientä piristystä elämääsi, varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseen tai aloitukseen Raaheen, Kalajoelle tai etätapaamiseen ajanvarauksesta. Kerron mielelläni lisää myös puhelimitse. 

Mikäli sinua kiinnostaa Valmentajan työ, voit kysyä siitä lisää minulta. 
Löydät tarkemmat aukioloajat, alkavat live- ja etäryhmät ja muutokset sekä muut ajankohtaiset: www.kevyemmineteenpain.fi/cambridgevalmentaja/   

Onnistujat


before
after

Tuomo Tapanila

"Viime vuonna päätin, että nyt riittää toisten oravajuokut.Yli 25 vuotta olen ollut yrittäjä, mutta 2010 melkein lopetin sen ja menin…"

Lue lisää

Jaakob Ehre

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Iän myötä vaatteet olivat alkaneet kiristää ja olo olla voimaton ja pullea. Terveysongelmia oli myös…"

Lue lisää
before
after

Kaisa Kopsa

"Olen taistellut painoni kanssa suurimman osan elämästäni vaikka olen harrastanut liikuntaakin. En nuorempana ymmärtänyt, että ruokavalio on tärkeämpi kuin liikkuminen…"

Lue lisää
before
after

Katja Lammi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olo oli väsynyt ja en ollut sinut oman kehoni kanssa. Vaate ostoksilla tuskastuin kun aina…"

Lue lisää
before
after

Rauno Ketomäki

"Vuonna 2020 olin valinnan edessä taivunko lääkärin tuomioon ja otanko loppuiän lääkityksen kolesterolin sekä verensokerin vuosia jatkuneeseen salakavalaan kohoamisen tuomiin…"

Lue lisää
before
after

Minna Yrttiaho

"Minulla on aina ollut ylipainoa ja haastava terveys tilanne kasvatti lisää painoani. Ylipaino toi lisää haasteita ja vaikeuksia elämääni. Sopivia…"

Lue lisää
before
after

Sanna Manninen

"En enää halunnut olla pieni ja pyörä pallero, joka pukeutuu kokoon 58. Se johtui siitä, että heikkoja hetkiä oli aivan…"

Lue lisää
before
after

Roope Jokiranta

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen yrittänyt joskus kokeilla erilaisia laihdutus tapoja olemalla jopa syömättä mutta tuloksetta. Näin instagramia selailllessa…"

Lue lisää
before
after

Eliisa Sorvari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Koin olevani usein väsynyt, enkä ollut tyytyväinen peilikuvaani. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Motivaationi oli korkealla…"

Lue lisää
before
after

Sinikka Haapakoski

"Ystäväni laihdutti tällä ohjelmalla ja se sai avaamaan silmäni, että teen tuon saman. Tiesinhän olevani ylipainoinen ja inhosin läskejäni. Laihduttaminen…"

Lue lisää
before
after

Ulla Voutilainen

"Painonpudotuksen aloitin, koska halusin voida paremmin, vuosien myötä nivelkivut olivat lisääntyneet eikä yleinen jaksaminen ja vireystilakaan ollut enää paras mahdollinen."

Lue lisää
before
after

Piritta Hannukari

"Mikä sai aloittamaan? Harrastin useita vuosia painoluokkaurheilua. Kilpailut motivoivat pitämään painoa kurissa. Olin kova treenaamaan salilla ja harrastamaan liikuntaa muutenkin."

Lue lisää
before
after

Terhi Kontio

"Vuosi 2019 oli hyvin vaikea minulle. Harvinainen sairauteni neuromyelitis optica (NMOSD) iski toukokuusta lähtien neljällä pahenemisvaiheella, joista viimeisin oli vakavin:…"

Lue lisää
before
after

Saila Paakinaho

"Olen kolmen lapsen äiti, jolla viimeisimmän raskauden jälkeen paino oli alkanut hitaasti nousta. Aikuisiällä säännöllisin liikuntaharrastukseni on ollut lenkkeily luonnossa,…"

Lue lisää
before
after

Pertti Severinkangas

"Mun tarina; Taasko minulle kävi näin? Mistä kaikki lähtee? Miksi haluan olla kevyempi? Miksi haluan päästä närästyksestä eroon? Miksi haluan…"

Lue lisää
before
after

Sari Häkkinen

"Olen 55-vuotias neljän aikuisen pojan äiti ja kahden lapsenlapsen mummu. Olen aina liikkunut ja urheillut paljon. Perheessäni kaikki pelasivat jääkiekkoa…"

Lue lisää
before
after

Jenni Penttilä

"Ennen liikuin todella vähän – useimmiten liikkumaan lähteminen tyssäsi siihen että en vain viitsinyt lähteä – ja söin tosi…"

Lue lisää
before
after

Jaana Räsänen

"Olen Jaana, 59-vuotias, mieleltäni nuori naisihminen. Rakastan satuja ja ehdottomia suosikkejani ovat Ruma ankanpoikanen ja Tuhkimo.  Näiden satujen keskushahmot ja…"

Lue lisää
before
after

Henna-Riikka Puolakka

"Olen aina ollut liikunnallinen, lapsena useita lajeja harrastanut, aikuisiällä ravihevosiin hurahtanut ja raviratsastuksessa kilpaillut. Hevosharrastuksen vuoksi ja omakotitaloasujana arkiliikunta on…"

Lue lisää
before
after

Jyrki Haapasaari

"Hei olen Jyrki Olin pitemmän aikaa huomannut, että vaatteeni olivat alkaneet kiristämään ja vaatekoko kasvoi vaateostosten myötä. Tunne oli ahdistava…"

Lue lisää
before
after

Kirsi Kokko

"Kiinnostus Cambridge-ohjelmaan heräsi, kun näin tuttavan joka oli juuri pudottanut paljon painoa ohjelman avulla. Ajatus ohjelmasta jäi takaraivoon, mutta sillä…"

Lue lisää
before
after

Raili Länkinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Olen kerran ennenkin laihduttanut ja nyt kävin kotipuntarilla ja se näytti liikaa. Työkaveri oli Cambridge Ohjelman…"

Lue lisää
before
after

Sanna Vauras

"Olen 52 -vuotias kahden aikuisen pojan äiti. Olen suurin piirtein koko aikuisikäni ollut jojoilija, laihtunut ja lihonut vuoron perän. Vajaan…"

Lue lisää
before
after

Sisko Rönkkö

"Olen Sisko, 63 vuotias eläkeläinen.  Sairastuin 2000-luvulla nivelreumaan, jonka seurauksena liikunta- ja ruokailutottumukseni muuttuivat. Ennen sairastumista ja polvien ongelmia kävin…"

Lue lisää
before
after

Tuula Riihijärvi

"Laihduttamisen aloittaminen oli ollut mielessä jo pitkään, mutta ei vain ollut saanut aikaiseksi. Aina oli jotain minkä takia asiaa siirsi."

Lue lisää