One 2 one Diet

Detox

Detox-kuuri, jolla pääset eroon liikakiloista nopeasti!

Haluaisitko kevyemmän olon? 4 viikkoa kestävällä One 2 one Dietin Detox-ohjelmalla ja Sparraajan tuella onnistut varmasti! Detoxin jälkeen olo tuntuu kevyemmältä, virkeämmältä ja jaksat paremmin. Myös askeleesi on entistä kevyempi, minkä seurauksena juoksulenkit ja muut treenit kulkevat paremmin. Detox-kuurin jälkeen mahdut vihdoin myös niihin kaapissa lojuviin tavoitefarkkuihisi!

Detox ruokavalio sisältää laadukkaita ateriankorvikkeita, jotka on suunniteltu pitkien kehitys- ja laadunparannusprosessien avulla niin, että pieneen määrään kaloreita on saatu mahtumaan kaikki oleellinen. Detox-ohjelma on versio Lyhytohjelmastamme, mutta Detox-kuuri eroaa tavallisesta Lyhytohjelmasta siten, että Detoxin viikoilla tasoja muokataan ja lisätään joukkoon erilaisia ruoka-aineita. Detox-ohjelman tavoite on pudottaa 5 kg neljässä viikossa kuten myös Lyhytohjelmassa, mutta Detox-ohjelma keskittyy enemmän vatsan terveyteen. Detox toimii loistavana puhdistuskuurina esimerkiksi ennen kesää tai kun haluat taas mahtua vanhoihin farkkuihisi, mutta vyötärölle on kertynyt pari extrakiloa.

One 2 one Dietin Sparraajat on koulutettu valmentamaan asiakkaitamme niin, että erilaiset lähtökohdat ja tarpeet otetaan huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Detox pähkinänkuoressa

 • Kesto: 4 viikkoa
 • Painonpudotustavoite: –5 kg
 • 5 tapaamista Sparraajan kanssa
 • Puhdistuskuuri, joka keskittyy vatsan terveyteen

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Viikko 1

  Detox-kuuri lähtee vauhdikkaasti liikkeelle Sparraajasi tapaamisella. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muutenkaan puuhastella ruokien parissa, sillä ensimmäisellä viikolla nautit ainoastaan ateriankorvikkeita noudattaen tasoa 1. Tällä viikolla nautit päivittäin yhteensä n. 600 kaloria.

 • Viikko 2

  Toisella viikolla ateriankorvikkeiden lisäksi saat lisätä ruokavalioosi marjoja. Tällä viikolla nautit päivittäin n. 700 kaloria. Sparraajasi tarkistaa, että odotetut ensimmäisen viikon hyödyt alkavat jo näkyä. Todennäköisesti olet jo nukkunut normaalia paremmin ja sinulla on ihana hallinnan tunne omasta kehostasi.

 • Viikko 3

  Kolmannella viikolla huomaat, miten päivittäin nautittavat ateriankorvikkeet helpottavat arkeasi ja antavat energiaa. Niiden lisäksi saat Sparraajaltasi selkeät ohjeet kasvisten ja proteiinipitoisten ruokien lisäämiseen ruokavalioosi. Tällä viikolla nautit yhteensä n. 900 kaloria. Nyt sinulla on jo selkeä kuva siitä, mistä aiemmin kokemasi väsymys oli peräisin. Olet jo selvästi piristynyt niin omasta kuin muidenkin mielestä.

 • Viikko 4

  Neljännellä ja viimeisellä viikolla nautit päivän aikana n. 1000 kaloria energiaa, jota saat kolmen ateriankorvikkeen lisäksi laadukkaista ruoista. Neljännen viikon jälkeen tapaat Sparraajasi vielä kerran. Käytte yhdessä läpi hyödyt ja havainnot, katsotte tulokset ja keskustelette siitä, miten saavutetut hyödyt on helppo säilyttää.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.