One 2 one Diet

DETOX

One 2 on Diet Detox puhdistaa kehon

Tee keholle suursiivous detoxilla! Detox-kuurin tavoitteena on nopeuttaa kehon omaa puhdistumista. Detox-ruokavalion avulla voit auttaa kehon sisäelimiä, jotka pyrkivät poistamaan jäteaineita. Kun sisäelimesi saavat hieman lomaa, vatsasi rauhoittuu ja tunnet itsesi energisemmäksi. Kuurilla keskitytään vatsan terveyteen, mutta neljän viikon paaston aikana opit myös pudottamaan muutaman kilon. Täydellinen, jos haluat pukeutua lempifarkkuihisi tavalla, josta vatsasi pitää.

Miksi detox-kuuria tarvitaan?

 • Elimistön ” puhdistusjärjestelmiä” ovat maksa, munuaiset ja keuhkot. Nämä elimet puhdistavat elimistön kemikaaleista ja myrkyistä, joita saamme. Jos elinten on työskenneltävä täydellä teholla, koska syöt epäterveellisesti, ne eivät pysty poistamaan kaikkea. Sen sijaan kehoon varastoituu jätteitä. Pitkittynyt stressi ja huono uni vaikuttavat myös kehoon.
 • Jos sinuun kertyy paljon jätteitä, vilustut helpommin, sinulla on useammin päänsärkyä ja olet ärtyisämpi.
 • Keho, joka saa riittävästi ravintoaineita, pystyy yleensä käsittelemään jätteitä. Jos ruokavalio sisältää kuitenkin paljon lisäaineita ja kemikaaleja, suoliston toiminta heikkenee. Vääränlainen ruokavalio voi aiheuttaa kaasuja ja vatsavaivoja, ja plakkia voi muodostua, mikä vaikeuttaa ravintoaineiden imeytymistä. Plakki on ruoan ja ulosteiden jäännös, joka on tarttunut suolen seinämiin ja muodostunut pieniksi taskuiksi.
 • Detox-kuuri tehdään ensisijaisesti myrkkyjen poistamiseksi ja kehon munuaisten ja maksan puhdistamiseksi sisältäpäin. Se on tehokas tapa poistaa jätteitä ja lisätä ravintoaineiden imeytymistä suolistossa, millä on myönteisiä sivuvaikutuksia, kuten painonpudotus ja energian lisääntyminen. Paastoaminen tällä tavoin antaa myös kehollesi mahdollisuuden tehdä hyvin ansaittua palautumista. 

One 2 one Diet Detox

Anna kehollesi hengähdystauko ja käynnisty uudella energialla! Neljän viikon One 2 one Diet Detox -ohjelman jälkeen tunnet olosi kevyemmäksi ja jaksat paremmin. Kun askeleesi kevenevät, esimerkiksi juokseminen sujuu paremmin – ja niin sujuu myös kaikki muu liikunta. Kuurin aikana sinulla on oma valmentaja, joka auttaa sinua onnistumaan!

One 2 one Diet Detox detox-kuuri koostuu korkealaatuisista ateriankorvikkeista, jotka on kehitetty pitkän ajan kuluessa ja jotka ovat läpikäyneet laadunparannusprosesseja sen varmistamiseksi, että saat ruokavaliostasi kaikkein tärkeimmät ravintoaineet mahdollisimman vähillä kaloreilla. Detox-ohjelma on versio Lyhytohjelmastamme, mutta detox-kuuri eroaa Lyhytohjelmasta lähinnä probioottien ja prebioottien osalta. Kasvatamme suolistossasi hämmästyttävää bakteeriflooraa ja autamme samalla kehoasi saamaan lisää tiivistettyä ravintoa. Jopa suolistoa voi kouluttaa! Saat yksityiskohtaiset ohjeet siitä, mitä, milloin ja miten eri elintarvikkeita kannattaa syödä, ja löydät ne tavallisesta ruokakaupasta. Detox-ohjelman tavoite on sama kuin lyhytohjelmalla, pudottaa painoa 5 kiloa neljässä viikossa. Erona on se, että detox-ruokavaliossa keskitytään enemmän vatsan terveyteen. Detox on eräänlainen paasto, joka toimii hyvin puhdistuskuurina, ehkä ennen kesää tai jos haluat pienentää vyötärölinjaasi hieman erityistä tilaisuutta varten. 

Valmentajasi tekee henkilökohtaisen suunnitelman

One 2 one -dieetin valmentajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka antavat yksilöllistä ohjausta ottaen huomioon erilaiset olosuhteet ja tarpeet. Laadimme jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen suunnitelman, joka voi sisältää osia useista eri ohjelmista. Etkö ole varma, mikä ohjelma sopii sinulle? Ei hätää! Yhdessä valmentajasi kanssa voit luoda juuri sinulle sopivan suunnitelman. 

Detox pähkinänkuoressa

 • Kestor: 4 viikkoa
 • Painopiste: hyvä olo, erityisesti vatsan terveys 
 • 5 tapaamista valmentajan kanssa 
 • Puhdistuskuuri koko keholle 
 • Tarjoaa hyvän unen laadun 
 • Virkistää sekä kehoa että mieltä 
 • Sivutuotteena voit pudottaa painoa n. 5 kg

Tältä detox-ruokavalio voi näyttää – viikko viikolta

 • Viikko 1

  Ensimmäisellä viikolla tapaat valmentajasi ja aloitat detox-kuurisi. Sinun ei tarvitse huolehtia ruoanlaitosta, ostosten suunnittelusta tai muista valmisteluista, koska ensimmäisen viikon ajan syöt vain ateriankorviketta. Ensimmäinen viikko on tyhjennysviikko samalla tavalla kuin paasto aina on, paitsi että saat lisäravinteita Cambridgen aterioista.

 • Viikko 2

  Toisella viikolla ateriankorvikkeiden lisäksi saat lisätä ruokavalioosi marjoja. Tällä viikolla nautit päivittäin n. 700 kaloria. Sparraajasi tarkistaa, että odotetut ensimmäisen viikon hyödyt alkavat jo näkyä. Todennäköisesti olet jo nukkunut normaalia paremmin ja sinulla on ihana hallinnan tunne omasta kehostasi.

 • Viikko 3

  Kolmannella viikolla huomaat, miten päivittäin nautittavat ateriankorvikkeet helpottavat arkeasi ja antavat energiaa. Niiden lisäksi saat Sparraajaltasi selkeät ohjeet kasvisten ja proteiinipitoisten ruokien lisäämiseen ruokavalioosi. Tällä viikolla nautit yhteensä n. 900 kaloria. Nyt sinulla on jo selkeä kuva siitä, mistä aiemmin kokemasi väsymys oli peräisin. Olet jo selvästi piristynyt niin omasta kuin muidenkin mielestä.

 • Viikko 4

  Neljännellä ja viimeisellä viikolla kulutat päivittäin noin 1000 kaloria energiaa, ja päivittäinen ruokavalio koostuu kolmesta ateriankorvikkeesta ja laadukkaista elintarvikkeista. Viikon lopussa näet taas valmentajasi. Käymme yhdessä läpi, mitä hyötyä sinulle on ollut detox-ruokavaliosta ja millaisia oivalluksia sinulla on ollut matkan varrella. Keskustelette tuloksista ja siitä, miten voit helposti ylläpitää saavuttamiasi tuloksia.

Opetamme sinua valitsemaan hyvää ravintoa eri vaiheissa

Kaikkien, jotka haluavat voida hyvin ja syödä terveellisesti, on opittava valitsemaan oikeat elintarvikkeet ruokavalioonsa. Opetamme taidon sinulle askel askeleelta, mikä tarkoittaa, että että saat tuntea, sopiiko joku ruokalaji sinulle tai milloin se sopii sinulle. Kaikissa ohjelmissamme käytetään askeljärjestelmää, jotta voit oppia löytämään sopivan annoskoon, tunnistamaan kalorit ja käsittelemään syömiseen liittyviä tunteita. Kun olet oppinut valitsemaan ruokavaliosi oikein, painon pudottamisesta tulee helppoa.

Taso 1

Taso 1 sopii sinulle, joka haluat lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muuten puuhastella ruoan parissa kun nautit vain ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle. Taso 1 Plussalla lisätään marjat mukaan. Taso 1 on ENED:iä (Erittäin Niukkaenergistä Dieettiä), mutta se on vain viidesosa ohjelmasta. Muutkin tasot laihduttavat turvallisesti aiheutetun kalorivajeen ansiosta. Nautit noin 600 kilokaloria päivässä.

Taso 2

Tasolla kaksi nautit kolme ateriankorviketta ja lisäksi kasviksia sekä proteiinipitoista ruokaa yhteensä noin 800 kalorin edestä. Totut säännölliseen ateriarytmiin, pienempiin annoksiin, terveellisiin valintoihin, suunnitteluun ja säännöllisyyteen. Harjoittelet terveellisen ruoan perusteita valmentajasi opastuksella. Sparraajasi auttaa sinua valintojen tekemisessä ja selittää sinulle miksi toimit tietyllä tavalla, miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä elimistössäsi tapahtuu jne.

Taso 3

Nautit päivän aikana noin 1000 kilokaloria energiaa, joka tulee kolmen ateriankorvikkeen lisäksi laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit noin 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Kahvi ja tee ovat sallittuja samoin kuin muillakin tasoilla. Tasolla kolme harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatiota ruoanlaitossa ja signaalien tulkintaa.

Taso 4

Nelostasolla nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee hyvän kylläisyyden antavista ateriankorvikkeista ja osa hyvin koostetun lautasmallin antimista. Sparraajasi opastuksella löydät helposti juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Kun ruokaa ei tarvitse miettiä, se ei myöskään stressaa sinua. Opit käyttämään erilaisia reseptejä. Kiireetön ruokahetki on nautinnollinen.

Taso 5

Kun kaloreita tulee 1500 päivän aikana, suurin osa ihmisistä laihtuu. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa sen, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet myös niinä påivinä, kun ruokavalintas on heikompi. Harjoittelet valmennuksessa kaikkia ruokapyramidin osia, mutta sattumia on vielä harvoin.

Taso 6

Painonhallinta onnistuu loistavasti jo alemmilla tasoilla oppimasi ansiosta, mutta käytyäsi läpi kuudennen tason, osaat sen varmasti. Harjoittelet vielä niitä asioita, jotka juuri sinun tarvitsee sisäistää päästäksesi pysyviin tuloksiin. Viimeistään Tasolla 6 opit suunnittelemaan, harjoittelemaan ja korjaamaan omia valintojasi siten, että laihdutetut kilot pysyvät poissa. Taso kuusi jatkuu juuri niin pitkään kuin haluat ja sen aikana voit vielä vaihtaa osan viikon aterioista ateriankorvikkeisiin. Tavoitteena on terveellinen ja laadukas elämä. Emme pyri tekemään kenestäkään ”täydellistä”, vaan meille riittää 80 % paremmat valinnat. Voit jatkaa tasolla 6 kunnes koet osaavasi hallita painoasi. Vielä senkin jälkeen Sparraajasi kutsuu sinut seurantakäynnille vähintään kerran vuodessa – aivan kuten hammaslääkärisi.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.