One 2 one Diet

Lyhyt­ohjelma

Lyhytohjelma ja kiinteyttävä ruokavalio

Lyhytohjelma voi olla laihdutustaipaleesi motivoiva alku tai viimeistelevä loppu. 4 viikkoa kestävän Lyhytohjelman avulla pääset oman Sparraajasi avulla tutustumaan, millaista One 2 one Dietillä laihtuminen on ja kuinka kehosi siihen suhtautuu. Viikkojen aikana tutustut tuotteisiin, opetusohjelmaan sekä valmennukseen. Ohjelman aikana tavoitteenasi on laihtua 5 kg.

Lyhytohjelmassa tapaat omaa Sparraajaasi viikoittain joko lähi- tai etävalmennuksena. Neljän viikon aikana käyt läpi taso-ohjelmamme tasot 1, 2 ja 3. Noudatat One 2 one Dietin taso-ohjelman mukaista kiinteyttävää ruokavaliota, joka sisältää niin laadukkaita ateriankorvikkeita kuin vähitellen myös muita terveellisiä ruoka-aineita. Kun neljä viikkoa ja kuukauden laihdutus ruokavalio tulee päätökseensä, et putoa tyhjän päälle, sillä ohjelman loputtua sinulla on vielä yksi tapaaminen jäljellä. Viimeinen tapaaminen pidetään noin kuukauden kuluttua ohjelman päättymisestä ja sen tarkoituksena on käydä läpi, miten laihdutus onnistui ja varmistaa, että uusi paino on pysynyt.

One 2 on Dietin Sparraajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Lyhytohjelma pähkinänkuoressa

 • Kesto: 4 viikkoa
 • Painonpudotustavoite: – 5 kg
 • 6 tapaamista Sparraajan kanssa
 • Noudatetaan tasoja 1, 2 & 3

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Viikko 1

  Ensimmäisen viikon noudatat tasoa 1. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muutenkaan puuhastella ruoan parissa, sillä ensimmäisellä viikolla nautit ainoastaan ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle jo ensimmäisestä viikosta lähtien! Kiinteyttävä ruokavalio sisältää tällä viikolla päivittäin yhteensä n. 600 kaloria.

 • Viikko 2

  Toisella viikolla noudatat edelleen samaa tasoa ja kiinteyttävää ruokavaliota kuin ensimmäisellä viikolla.

 • Viikko 3

  Kolmannella viikolla siirryt tasolle 2, jolloin nautit kolme ateriankorviketta päivässä, minkä lisäksi saat lisätä ruokavalioosi proteiinipitoista ruokaa niin, että nautit päivittäin yhteensä 800 kcal. Harjoittelet terveellisen syömisen perusteita Sparraajasi opastuksella.

 • Viikko 4

  Viimeisellä laihdutusviikolla siirryt tasolle 3. Nautit jokaisen päivän aikana n. 1000 kcal, joka koostuu ateriankorvikkeista sekä laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit n. 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Tasolla 3 harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista ja variaatioita ruoanlaitossa. Neljännen viikon jälkeen sovitaan seurantatapaaminen, jossa käydään läpi, kuinka ohjelma kokonaisuudessaan sujui.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.