One 2 one Diet

Tasa­viikko

Tasaviikko – miten laihtua viikoissa?

Onko haaveissasi tasainen pysyvä laihdutus? Tasaviikko-ohjelma on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat laihdutusmotivaatiota ja haluavat nopean startin laihdutusmatkalleen, mutta joiden tavoitteena on kuitenkin pysyvä elämänmuutos. Tämä ohjelma sopii eritoten sinulle, jos kiloja on kertynyt enemmän tai olet ehkä kokeillut ohjelmiamme jo aiemmin, ilman toivotunlaisia tuloksia.

Ohjelman alussa tapahtuu nopea painonpudotus, mutta matkan edetessä painonpudotusvauhti tasaantuu ja sinulla on hyvin aikaa harjoitella painonhallinnan avaimia laihdutusprosessin jälkeistä elämää varten. Tasaviikon aikana käydään läpi koko taso-ohjelma ja jokaisella tasolla pysytään aina yhtä monta viikkoa. Ohjelman kesto riippuu ylipainon määrästä. Jos sinulla 20 kg ylipainoa, ohjelma kestää 20 viikkoa. Kokonaistavoitteena on siis pudottaa keskimäärin 1 kg per viikko. Tapaat Sparraajaasi ohjelman alussa viikoittain joko etä- tai lähitapaamisissa, mutta ohjelman edetessä tapaamiset yleensä harvenevat ja niitä on toiveistasi riippuen joka toinen tai kolmas viikko. Ohjelman päätyttyä näet, miten laihtua viikoissa ja saavuttaa tasainen pysyvä laihdutus.

One 2 on Dietin Sparraajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Tasaviikko pähkinänkuoressa

 • Kesto riippuu ylipainosi määrästä
 • Jokaisella tasolla viivytään yhtä monta viikkoa
 • Alussa nopea painonpudotus
 • Kokonaistavoitteena pudottaa keskimäärin 1 kg / viikko
 • Säännölliset tapaamiset Sparraajan kanssa

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Viikot 1, 2 & 3

  Ensimmäiset 3 viikkoa viikkoa noudatat tasoa 1. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muutenkaan puuhastella ruoan parissa, sillä ensimmäisillä viikoilla nautit ainoastaan ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle jo ensimmäisestä viikosta lähtien, kun nautit 600 kcal päivässä.

 • Viikot 4, 5 & 6

  Neljännellä viikolla siirryt tasolle 2, jolloin nautit kolme ateriankorviketta päivässä, minkä lisäksi ruokavaliosi sisältää proteiinipitoista ruokaa niin, että syöt päivittäin yhteensä 800 kcal. Harjoittelet terveellisen syömisen perusteita Sparraajasi opastuksella.

 • Viikot 7, 8 & 9

  Seitsemännellä laihdutusviikolla siirryt tasolle 3. Nautit jokaisen päivän aikana n. 1000 kcal, joka koostuu ateriankorvikkeista sekä laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit n. 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Tasolla 3 harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatioita ruoanlaitossa sekä signaalien tutkintaa.

 • Viikot 10, 11 & 12

  Tasolla 4 nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee ateriankorvikkeista ja loput hyvin koostetun lautasmallin antimista. Sparraajasi opastuksella teet juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Opit käyttämään erilaisia reseptejä ja kiirrettömistä ruokahetkistäsi tulee nautinnollisia.

 • Viikot 13, 14 & 15

  Näillä viikoilla nautit 1500 kaloria päivän aikana. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa kaikkien tarvittavien vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.

 • Viikot 16, 17, 18, 19 & 20

  Viimeiset viikot noudatetaan tasoa 6. Painonhallinta onnistuu loistavasti jo alemmilla tasoilla oppimasi ansiosta, mutta käytyäsi tason 6, sujuu se sinulta jo mallikkaasti. Viimeistään tällä tasolla opit suunnittelemaan, harjoittelemaan ja korjaamaan omia valintojasi siten, että laihdutetut kilot pysyvät poissa.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.