One 2 one Diet

Motivaatio-ohjelma

Motivaatio-ohjelma – onko laihdutusmotivaatio hukassa?

Motivaatio-ohjelmamme on ryhmässä tehtävä valmennusohjelma, jonka pääfokus on motivaatiotekijöiden havaitsemisessa ja niiden säilyttämisessä. Tämä ohjelma sopii loistavasti niille, jotka eivät ole päässeet tavoitteisiinsa ja joilla on laihdutusmotivaatio hukassa. Ohjelman avulla saadaan extra boostia laihdutusmatkalle. Motivaatio-ohjelma on tehty yhteistyössä psykologi Ben Furmanin kanssa ja se perustuu ratkaisukeskeiseen terapiamuotoon. Ratkaisukeskeiset terapiamuodot ovat osana myös muita ohjelmiamme.

Motivaatio-ohjelma tehdään aina osana jotain muuta One 2 on Dietin ohjelmaa. Motivaatiota haetaan kahdeksan askeleisen ohjelman avulla, jossa kirkastetaan tavoitteita ja mennään yhdessä Sparraajan avustuksella niitä kohti. Ohjelmassa syödään taso-ohjelman mukaisesti. Motivaatio-ohjelman ryhmävalmennuksissa on aina maksimissaan 8 henkilöä ja jokaisissa tapaamisissa käsitellään ennalta sovittua teemaa, minkä lisäksi Sparraaja antaa motivaatiota kasvattavia kotitehtäviä. Motivaatio-ohjelmassa tapaat Sparraajaasi viikoittain. Tämän ohjelman myötä löydät kadonneen laihdutusmotivaation varmasti!

One 2 on Dietin Sparraajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Motivaatio-ohjelma pähkinänkuoressa

  • Perustuu ratkaisukeskeiseen terapiamuotoon
  • Tehdään aina osana muuta One 2 one Dietin ohjelmaa
  • Viikoittaiset ryhmävalmennukset + kotitehtävät
  • Syödään taso-ohjelman mukaan

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.