One 2 one Diet

Motivations program

Motivationsprogram för dig som saknar bantningsmotivation

Vårt motivationsprogram är ett träningsprogram som görs i grupp. Huvudfokus ligger på att upptäcka faktorer som skapar motivation och ta vara på dem. Det här programmet passar utmärkt för dem som inte har lyckats nå sina mål och som saknar bantningsmotivation. Programmet ger dig en extra boost på din bantningsresa. Vårt motivationsprogram har utformats i samarbete med psykolog Ben Furman och grundar sig på en lösningsorienterad terapiform. Lösningsorienterade terapiformer ingår också i våra andra program.

Motivationsprogrammet görs alltid som en del av något annat One 2 one Diet-program. Motivationen hittar du med hjälp av ett program i åtta delar. Under programmets gång klarnar dina målsättningar och din coach ger det stöd du behöver för att närma dig målen. Under tiden du deltar i programmet äter du enligt vårt stegsystem, och du träffar din coach varje vecka. I motivationsprogrammets gruppträning deltar högst åtta personer. Varje gång ni träffas behandlar ni ett tema som bestämts på förhand, och dessutom får du motivationshöjande hemuppgifter av din coach. Om du känner att du saknar bantningsmotivation så kommer du att hitta den igen under programmets gång!

Coacherna för One 2 one Diet är utbildade proffs som handleder individuellt, med hänsyn till varierande förutsättningar och behov. För varje deltagare gör vi upp en personlig bantningsplan, som kan innehålla delar av flera olika program. Är du osäker på vilket program som passar dig? Ingen fara! Tillsammans med din coach får du skapa en plan som passar just dig.

Motivationsprogram i ett nötskal

  • Bygger på en lösningsorienterad terapiform
  • Görs alltid som en del av något annat One 2 one Diet-program
  • Gruppträffar varje vecka + hemuppgifter
  • Deltagarna äter enligt stegsystemet

Vi lyckades

Jag vill banta

Lämna dina kontaktuppgifter så kommer en av våra erfarna coacher att kontakta dig, antingen via telefon eller e-post. Du förbinder dig inte till någonting i och med detta, du kan i lugn och ro bekanta dig med coachen och det program för viktnedgång som han eller hon föreslår. Vi hoppas att du väljer att hoppa på tåget och vi är säkra på att det blir en lyckad resa!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varför välja One 2 one Diet?

Vi vet hur du ska banta för att få hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt – en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.