One 2 one Diet

Tappa tio

Tappa tio – för dig som vill banta snabbt 10 kg

Är ditt mål en viktnedgång på 10 kg? Då passar One 2 one Diet-programmet Tappa tio utmärkt för dig! Du kanske redan har påbörjat din bantningsresa och gått kortprogrammet, och känner dig redo för nästa utmaning: att banta snabbt 10 kg. Tappa tio är vårt mest populära program, och det är inte så konstigt. Programmet är klart och koncist, men samtidigt fördjupande.

Programmet Tappa tio pågår i 10 veckor, och under den tiden genomgår du hela stegsystemet. I början gäller endast måltidsersättning och småningom kompletteras kosten med nyttiga livsmedel. Du stannar alltid två veckor på ett steg innan du övergår till nästa. Det betyder mer tid för att öva dig på att göra matval och mer tid för insikter och ny kunskap som du kan njuta av. På vägen till din viktnedgång på 10 kg kommer du att lära dig en hel del om både måltidsstorlekar och tallriksmodellen, och om hur du kan äta hälsosamt.

Vi rekommenderar att du som vill banta snabbt 10 kg träffar din coach varje vecka. Hybridträning fungerar alldeles utmärkt även i det här programmet, en del av träffarna kan ske på distans. Du har också möjlighet att utföra hela programmet på distans, om du så önskar. Efter tio veckor kommer du att se tydliga resultat och känna dig betydligt mer energisk!

Coacherna för One 2 one Diet är utbildade proffs som handleder individuellt, med hänsyn till varierande förutsättningar och behov. För varje deltagare gör vi upp en personlig bantningsplan, som kan innehålla delar av flera olika program. Är du osäker på vilket program som passar dig? Ingen fara! Tillsammans med din coach får du skapa en plan som passar just dig.

Tappa tio i ett nötskal:

 • Pågår: 10 veckor
 • Bantningsmål: – 10–15 kg
 • Träff med din coach varje vecka
 • Deltagarna stannar två veckor på varje steg

Exempel på bantningsveckornas innehåll

 • Vecka 1 & 2

  De första två veckorna följer du steg 1. Du behöver varken fundera på att laga mat, planera inköp eller fixa andra förberedelser eftersom du under första veckan endast äter måltidsersättning. Du äter ungefär 600 kalorier om dagen, en bra rivstart för dig som vill banta snabbt 10 kg.

 • Vecka 3 & 4

  Tredje veckan övergår du till steg 2, och äter tre måltidsersättningar om dagen. Dessutom får du komplettera kosten med proteinhaltig mat så att dagsintaget blir 800 kalorier. För att uppnå en viktnedgång på 10 kg behöver du lära dig grunderna i att äta hälsosamt. Din coach hjälper dig med den biten under dessa två veckor.

 • Vecka 5 & 6

  Den femte bantningsveckan övergår du till steg 3. Du äter dagligen cirka 1000 kalorier som består av måltidsersättning samt högklassigt protein, grönsaker och bär. Dessutom dricker du 2,5 liter vatten eller annan kalorifri vätska. På steg 3 lär du dig bland annat att skapa en sund måltidsrytm, komponera måltider, variera matlagningen och tolka kroppens signaler.

 • Vecka 7 & 8

  På steg 4 äter du 1200 kalorier, jämnt fördelade över dagen. En del av kalorierna kommer från måltidsersättning och resten från välkomponerade måltider enligt tallriksmodellen. Med hjälp av din coach gör du matval som verkligen passar dig. Du lär dig använda olika recept och laga måltider som du kan njuta av, utan stress.

 • Vecka 9 & 10

  De sista veckorna äter du 1500 kalorier om dagen. Kaloriintaget får du från nyttiga råvaror, och du känner dig pigg, mätt och belåten. Du äter också en måltidsersättning om dagen, för att försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler.

Vi lyckades

Jag vill banta

Lämna dina kontaktuppgifter så kommer en av våra erfarna coacher att kontakta dig, antingen via telefon eller e-post. Du förbinder dig inte till någonting i och med detta, du kan i lugn och ro bekanta dig med coachen och det program för viktnedgång som han eller hon föreslår. Vi hoppas att du väljer att hoppa på tåget och vi är säkra på att det blir en lyckad resa!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varför välja One 2 one Diet?

Vi vet hur du ska banta för att få hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt – en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.