Personlig support
privat eller i grupp

Vi vet av erfarenhet att de allra flesta bantare behöver hjälp och stöd både under tiden de minskar vikten och även efter det. Din Cambridge-supporter är till just för dig. Vi kallar denna peppning till support därför att vi har flera olika nivåer på den. Vissa supporters jobbar som Coacher på heltid medan andra är instruktörer eller rådgivare på deltid. Alla våra supporters har fått sin utbildning av oss som skapat konceptet. Du kan lita på att du får hjälp på ditt sätt.

Du har säkert märkt att det är jobbigt att banta ensam. Bantning har inget med intellektet att göra, du är smart nog och du vet nog vad du behöver göra. Bantning handlar om en massa annat. Din supporter är en person, som får dig att göra de saker du vet du måste göra men som du inte gör. Du har kanske kunnat ensam också men inte tillräckligt länge eller ofta.  

Din supporter ställer en massa frågor om allt möjligt för att kunna skräddarsy programmet just till dig. Allt detta för att du ska få bästa tänkbara nytta av din satsning. Frågorna hör till våra program. Våra supporters hittar inte på frågorna på måfå utan de använder sig av metoder som vi utarbetat tillsammans med våra bantare i otaligt många år. Det är nämligen stor skillnad på om du tar emot anvisningar av en enmansfirma eller om du tar del av kunskap av ett team som består av flera hundra supporters.

När du bantat klart kommer du och din supporter att komma överens om en tid för ditt återbesök. Eftersom bantning och varaktiga reslutat innefattar en massa förändringar är det extremt viktigt och förnuftigt att fortsätta samarbetet så länge tills du upplever att du behärskar dina nya vanor och de har blivit automatiska. Ett hälsosamt liv är en talang som du lär dig bemästra.


Cambridge-rådgivare

När du vill ha en snabb bantning, behöver du ett snabbprogram som varar en månad. Detta program går även att upprepa tills du nått din målvikt. Din rådgivare ställer inte frågor om var din vikt kommit ifrån utan går rakt på sak: vad behöver du GÖRA näst. En rådgivare kan vid behov även göra hembesök. Vill du dra en gemensam kur för hela möhippsgänget, kan du göra det med en Cambridge-rådgivare. Våra rådgivare kännetecknas av sprudlande energi och kämparanda som garanterat smittar av sig. Du känner igen våra rådgivare av orange ‘pluppar’ på kartan.

Cambridge-instruktör

När du vill banta lite långsammare eller annorlunda kan du naturligtvis göra det också. Du har kanske sett våra produkter hos din frisör eller massör och sett att även hon eller han blivit slank och pigg. Du har med andra ord tillgång till bantningshjälp hos din favoritfrisör eller på ditt hemtrevliga gym. En Cambridge-instruktör har lite annorlunda hjälpmedel och lite fler program än en rådgivare. Det kan ju även hända att du vill ha olika personer att stötta dig under din bantningsresa. Det passar oss ypperligt. På vår karta känner du igen en Cambridge-instruktör av en blå ‘plupp’.

Cambridge-coach

För dig som vill göra alla tänkbara program och ha en bred repertoar både kunskap, verktyg och erfarenhet har vi våra proffscoacher till din hjälp. En Coach tar dig precis dit du vill vare sig det handlar om att förstå din överviktt, välja rätt kalorier, gå och handla smarta saker eller tillreda ett nytt recept. Detta innebär inte att din Coach är psykolog eller terapeut utan din bantningssupporter koncentrerar sig alltid lösningsinriktat på framtiden eller detta nu. Din Coach har alla våra metoder från kortprogram till de mest omfattande och långa kurser. En Coach använder sig av alla arbetsredskap som Cambridge har att tillgå samt ofta även en rejäl erfarenhet av arbetet med bantare. En Coach hittar du bakom röda ‘pluppar’ på vår karta.


Support på distans

Ibland har du svårt att lämna hemmet, du är ute i skärgåden eller kanske hos svärmor och är därför förhindrad att träffa din supporter. Ingen fara! Våra supporters kan vägleda, peppa och följa upp även från fjärran. Detta är extra viktigt för dig som ständigt är på affärsluncher, jobbresor eller annat som ger hinder på bantnigsfärden. Pröva själv – du kommer att se att våra program sitter fint i vardag som fest.


Välj din egen