Gratis kaloriräknare

Kalorier kallas de energienheter som behövs i människokroppen. Vuxna behöver omkring 2000 kalorier per dag, men det dagliga energibehovet varierar beroende på vikt, längd och aktivitetsnivå. Här är en gratis kaloriräknare som du kan använda för att ta reda på vilken kalorimängd per dag som passar för din kropp, din livsstil och dina målsättningar!

Är du ute efter att gå ner i vikt gäller det att minska antalet kalorier i din dagliga kost för att skapa det kaloriunderskott som krävs för viktminskning. Känns det krångligt att hålla koll på kalorierna? Kolla våra One 2 One Diet–program, där du får en personlig bantningsplan och ett effektivt kostschema som du följer med stöd av din egen coach.

Räkna ut ditt dagliga energibehov

Ditt dagliga energibehov kcal

Varför måste man räkna kalorier?

Kalori är nyckelordet bakom effektiv viktminskning. Om du vill gå ner i vikt behöver du justera mängden kalorier i din kost. Hur ska du veta vilken kalorimängd per dag som är lagom för dig? Det dagliga kaloribehovet varierar beronde på vikt, längd och aktivitetsnivå. Dina egna målsättningar påverkar naturligtvis också vad som är en passande kalorimängd i din dagliga kost. Är du ute efter att gå ner i vikt, hålla vikten eller öka din kroppsmassa? En kaloriräknare är ett bra verktyg för dig som vill gå ner i vikt. Med hjälp av den kan du räkna ut vilket kaloriintag du ska hålla dig till per dag för att lyckas med viktminskningen.

Det kanske låter lite krångligt, men oroa dig inte! Vi erbjuder dig en gratis kaloriräknare som räknar ut en passande kalorimängd med tanke på dina målsättningar. Det är väldigt enkelt att använda vår kaloriräknare: fyll i information om kön, längd, vikt, ålder, målsättning och aktivitetsnivå. På basen av uppgifterna ger kaloriräknaren dig det dagliga kaloribehov som passar dig, din livsstil och dina målsättningar.

Hur ska du då veta hur mycket kalorier olika typer av mat innehåller? Det enklaste sättet är att läsa innehållsförteckningen på olika livsmedelsförpackningar. Vi vill göra matlagningen så enkel som möjligt för alla dem som räknar kalorier. Bland våra recept hittar du lätta och nyttiga recept för dagens alla måltider. I varje recept nämner vi kalorimängden, både för hela satsen och för en portion. Tack vare recepten är det enkelt för dig att planera dagens måltider. Du behöver bara följa instruktionerna!

Vi är alla olika och den kalorimängd som kaloriräknaren anger är därför riktgivande. Om du vill ha en personlig bantningsplan som utarbetats just för dig rekommenderar vi något av våra One to One Diet-program. Coachning ingår i alla våra program och det gör bantningen både enklare och roligare!

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cambridge Shakes

Hur vill du banta?

Kolla vilket program som passar dig bäst.