Ilmainen kalorilaskuri

Kalorit ovat ihmiskehon tarvitseman energian yksiköitä. Aikuiset tarvitsevat noin 2000 kaloria päivässä, mutta päivittäinen energiantarve vaihtelee painon, pituuden ja aktiivisuustason mukaan. Tässä on ilmainen kalorilaskuri, jonka avulla voit selvittää, mikä kalorimäärä päivässä sopii sinun kehollesi, elämäntavoillesi ja tavoitteillesi!

Jos haluat laihtua, sinun on vähennettävä päivittäisen ruokavaliosi kalorimäärää, jotta saavutetaan laihtumiseen tarvittava kalorivaje. Onko sinun vaikea seurata kalorimäärääsi? Tutustu One 2 One Diet –ohjelmiimme, joissa saat henkilökohtaisen ruokavaliosuunnitelman ja tehokkaan ruokailuaikataulun, jota noudatat oman valmentajasi tuella.

Laske päivittäinen energiatarpeesi

Päivittäinen energiatarpeesi kcal

Miksi kaloreita pitää laskea?

Kalorit ovat avainsana tehokkaan laihduttamisen takana. Jos haluat laihtua, sinun on säädettävä ruokavalion kalorimäärää. Mistä tiedät, mikä kalorimäärä päivässä on sinulle sopiva? Päivittäinen kaloritarve vaihtelee painon, pituuden ja aktiivisuustason mukaan. Tietenkin myös omat tavoitteesi vaikuttavat siihen, mikä on sopiva kalorimäärä päivittäisessä ruokavaliossasi. Haluatko laihtua, säilyttää painosi tai lisätä kehon massaa? Kalorilaskuri on loistava apuväline niille, jotka haluavat laihtua. Se auttaa sinua laskemaan kalorimäärän, jota sinun on noudatettava joka päivä onnistuaksesi laihdutuksessa.

Se saattaa kuulostaa hieman monimutkaiselta, mutta älä huoli! Tarjoamme sinulle ilmaisen kalorilaskurin, joka laskee tavoitteisiisi sopivan kalorimäärän. Kalorilaskurimme käyttäminen on todella helppoa: täytä vain sukupuolesi, pituutesi, painosi, ikäsi, tavoitteesi ja aktiivisuustasosi. Näiden tietojen perusteella kalorilaskuri antaa sinulle päivittäisen kaloritarpeen, joka sopii sinulle, elintavoillesi ja tavoitteillesi.

Mistä sitten tiedät, kuinka monta kaloria eri ruokalajit sisältävät? Helpoin tapa on lukea ainesosaluettelo elintarvikkeiden pakkauksista. Haluamme tehdä ruoanlaitosta mahdollisimman helppoa kaikille niille, jotka laskevat kaloreita. Resepteistämme löydät helppoja ja terveellisiä reseptejä kaikkiin aterioihin. Jokaisessa reseptissä mainitaan kalorimäärät sekä koko annoksen että yhden annoksen osalta. Reseptien ansiosta sinun on helppoa suunnitella päivän ateriat. Sinun tarvitsee vain seurata ohjeita!

Olemme kaikki erilaisia, ja kalorilaskurin ilmoittama kalorimäärä on siksi suuntaa antava. Jos haluat henkilökohtaisen, juuri sinulle suunnitellun ruokavalio-ohjelman, suosittelemme yhtä meidän One to One Diet -ohjelmistamme. Valmennus sisältyy kaikkiin ohjelmiimme ja tekee laihduttamisesta helpompaa ja hauskempaa!

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cambridge Shakes

Miten haluat laihduttaa?

Katso mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten.