Kalorilaskuri päivittäisen energiatarpeen laskemiseen

Laske päivittäinen energiatarpeesi

Päivittäinen energiatarpeesi kcal

Kalorilaskuri – Miksi kaloreita täytyy laskea?

Sana kalori on laihtumisen avainsana. Jotta painosi putoaa, täytyy sinun suhteuttaa oikeanlainen kalorimäärä ravintoosi. Päivittäiset kalorit määräytyvät painon, pituuden ja päivittäisen aktiivisuustason mukaan. Kalorien määrä riippuu myös tavoitteistasi. Haluatko pudottaa painoa, pitää tämän hetkisen painon kurissa vaiko kasvattaa massaa?

Saattaa kuullostaa monimutkaiselta ja hankalalta, mutta älä huoli! Olemme laatineet avuksesi kalorilaskurin, joka laskee sinulle tavoitteisiisi sopivan päivittäisen kalorimäärän. Kalorilaskuri on hyvin helppokäyttöinen: syötät laskuriin sukupuolesi, pituutesi, painosi, ikäsi, tavoitteesi sekä aktiivisuustasosi. Tietojen perusteella laskuri laskee sinulle oikeanlaisen päivittäisen kaloritarpeen.

Miten sitten tietää kuinka paljon kaloreita on missäkin ruoassa? Sen saa helpoiten selville lukemalla pakkausten tuoteselosteet. Olemme myös halunneet tehdä ruoan valmistuksen mahdollisimman helpoksi kaloreita laskeville. Reseptiosiostamme löydät terveelliset ja kevyet reseptit päivän jokaiselle aterialle. Kaikkiin resepteihin on merkitty koko satsin sekä yksittäisen annoksen kalorimäärä. Reseptien ansiosta voit suunnitella päivän ruoka-annokset kätevästi. Sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita!

Kalorilaskurin antamat kalorimäärät ovat suuntaa antavia ja jokainen meistä on tietysti yksilö. Jos haluat saada juuri sinulle sopivan painonpudotusohjelman ja avaimet terveellisempään elämään, älä epäröi ottaa yhteyttä Cambridge Ohjelman valmentajiin. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Cambridge Shakes

Miten haluat laihduttaa?

Katso mikä ohjelma sopii sinulle parhaiten.