One 2 one Diet

Kunto­ohjelma

Kunto-ohjelma ja laihdutusliikunta

Kunto-ohjelma on yksi versio One 2 one Dietin Lyhytohjelmasta. Kunto-ohjelmassa syödään Lyhytohjelman tapaan, mutta lisäksi ohjelmaan kuuluu matalan kynnyksen laihdutusliikuntaa. Kunto-ohjelma on 4 viikkoa kestävä kiinteytysohjelma ja se sopiikin loistavasti laihdutuksen päätteeksi, kun ollaan jo lähellä omaa ihannepainoa. Kunto-ohjelmassa tapaat Sparraajaasi viikoittain ja saat ruokaohjeiden lisäksi helpot ja tehokkaat viikoittain vaihtuvat kuntoiluliikkeet, joita voit tehdä kotona tai esimerkiksi puistossa.

Kunto-ohjelman tavoitteena on antaa laihdutusliikunnan avulla prosessille viimeinen silaus, jolla saavutetaan kaunis ja kiinteä kroppa sekä hyvä ryhti. Tulokset näet valokuvista, joita ohjelman edetessä otetaan poikkeuksellisen usein. Kuvien avulla näet selvästi, mitä oikeilla harjoitteilla voi lyhyessäkin ajassa saada aikaan. Kunto-ohjelma on aina laihdutusmatkan viimeinen osa ja se tehdään vasta siinä vaiheessa, kun painosi on pituus – 100. Siksi se käy vain niille, jotka ovat matkalla ihannepainoonsa asti.

One 2 on Dietin Sparraajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman

Kunto-ohjelma pähkinänkuoressa

 • Kesto: 4 viikkoa
 • Tavoite: – 5 kg, kiinteä ja ryhdikäs kroppa
 • 5 tapaamista Sparraajan kanssa
 • Viikoittaiset kuntoiluohjeet
 • Noudatetaan tasoja 1, 2 & 3

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Viikko 1

  Ensimmäisen viikon noudatat tasoa 1. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muutenkaan puuhastella ruoan parissa, sillä ensimmäisellä viikolla nautit ainoastaan ateriankorvikkeita 600 kcal edestä. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle jo ensimmäisestä viikosta lähtien! Ruokavalion lisäksi noudatat helppoja ja tehokkaita kunto-ohjeita, jotka olet saanut Sparraajaltasi.

 • Viikko 2

  Toisella viikolla noudatat edelleen samaa tasoa ja jatkat laihdutusliikuntaa uusin harjoituksin. Jokaiselle viikolle on erilaiset kunto-ohjeet, joten tällä viikolla saat uudet ohjeet treenaamiseen.

 • Viikko 3

  Uusi viikko, uudet treeniohjeet! Laihdutusliikunta kuuluu tälläkin viikolla ohjelmaan uusilla helpoilla harjoituksilla. Ruokailun osalta kolmannella viikolla siirryt tasolle 2, jolloin nautit kolme ateriankorviketta päivässä, minkä lisäksi saat lisätä ruokavalioosi proteiinipitoista ruokaa yhteensä 800 kcal edestä.

 • Viikko 4

  Viimeisellä laihdutusviikolla siirryt tasolle 3. Nautit jokaisen päivän aikana n. 1000 kcal, joka koostuu ateriankorvikkeista sekä laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit n. 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Tasolla 3 harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatioita ruoanlaitossa sekä signaalien tutkintaa. Myös treenit kohti kiinteää kroppaa jatkuvat uusin ohjeistuksin.

Haluan laihduttaa

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt yhteydenottolomakkeen, sinua lähin Sparraaja ottaa yhteyttä ja ehdottaa sopivaa aikaa tapaamiselle. Jotta saisit juuri omiin tarpeisiisi sopivan Sparraajan, hän etsii sinulle tarvittaessa sellaisen ja varaa ajan ensimmäiseen tapaamiseen.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.