One 2 one Diet

Kunto­ohjelma

Kunto-ohjelma ja laihdutusliikunta

Kunto-ohjelma eli CKO on yksi versio Lyhytohjelmasta. Kunto-ohjelma on lyhyt ja ytimekäs kiinteytysohjelma ja se sopiikin loistavasti sinulle, joka olet jo lähellä omaa ihannepainoasi. Olet joko aina ollut noin viiden kilon etäisyydellä ihannepainosta tai saapunut sinne pidemmän laihdutuksen jälkeen. Kunto-ohjelmassa syödään Lyhytohjelman tapaan, mutta lisäksi ohjelmaan kuuluu matalan kynnyksen liikuntaa. Kunto-ohjelmassa tapaat valmentajasi viikoittain ja saat häneltä helpot ja tehokkaat viikoittain vaihtuvat CKO-liikkeet, joita voit tehdä kotona tai vaikkapa puistossa.

Kunto-ohjelman tavoitteena on poistaa ylipainon aiheuttamat ryhtimuutokset laihdutusliikunnan avulla. Muutamassa viikossa saavutetaan kaunis ja kiinteä kroppa sekä hyvä ryhti. Tulokset näet valokuvista, jotka otetaan ohjelman alussa ja lopussa. Valmentaja näyttää sinulle, mitä oikeilla harjoitteilla olet saanut aikaan. Kunto-ohjelman tuloksista tulee pysyviä muutaman ohjelmatoiston jälkeen. CKO on laihdutusmatkan viimeinen osa ja se tehdään vasta siinä vaiheessa, kun painosi on pituus miinus 100. Siksi se käy vain niille, jotka ovat matkalla ihannepainoonsa asti. Mikäli et halua niin hoikkaan kuntoon, on sinulla käytössäsi muut loistavat ohjelmamme.

Valmentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon sisältyy eri ohjelmia. On täysin ymmärrettävää, että et saa täyttä kuvaa ohjelmastamme pelkästään tältä sivulta. Siksi jokainen valmentajamme tarjoaa sinulle tutustumisenn veloituksetta. Tutustumisen aikana voit itse kertoa tavoitteestasi ja samalla kuulla valitsemasi valmentajan suosituksen sen saavuttamiseksi.

Kunto-ohjelma pähkinänkuoressa

 • Kesto: 5 viikkoa
 • Tavoite: – 5 kg, kiinteä ja ryhdikäs kroppa
 • Tapaamiset: 6+1
 • Liikkumisohjeet: helpot, ei vaadi välineitä
 • Ruokavalio: taso-ohjelman mukainen

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Viikko 1

  Ensimmäinen viikko on tyhjennysviikko, jolloin turvotus vähenee ja suolisto tyhjenee. Myös rasva lähtee mukavasti palamaan ja huomaat mitä ”aineenvaihdunta” tarkoittaa. Helppo ruokavalio ja helpot liikkeet ovat tällä viikolla avainasemassa. Saat selkokieliset ohjeet valmentajaltasi.

 • Viikko 2

  Toisella viikolla kevyt ruokavalio koostuu raikkaista vihanneksista ja kevyistä proteiininlähteistä ja tietysti Cambridge täysravintoruoasta, eli ravintotiivisteestä. Jatkat laihdutusliikuntaa uusin harjoituksin, jotka saat valmentajaltasi, mikäli olet tehnyt edellisen viikon liikkeet.

 • Viikko 3

  Uusi viikko, uudet liikkeet! Laihdutusliikunta kuuluu tälläkin viikolla ohjelmaan uusilla helpoilla harjoituksilla, jotka jälleen korvaavat edellisen viikon harjoitukset. Ruokailun osalta saat kolmannella viikolla lisätä kolmen ateriankorvikkeen lisäksi muuta ruokaa valmentajasi ohjeiden mukaisesti.

 • Viikko 4

  Tällä viikolla huomaat jo, miksi et olekaan saanut valmentajaltasi kaikkia vastauksia kysymyksiisi, vaan olet itse tarjonnut hänelle vastaukset niihin. Olet löytänyt itsellesi sopivan ruokarytmin, oikeat annoskoot, variaatioita ruoanlaittoon ja osaat varmasti sekä kuunnella että tulkita kehosi antamia signaaleja. Harjoitukset kohti kiinteää kroppaa jatkuvat uusin ohjeistuksin.

 • Viikko 5

  Loppuhuipennus eli uudet valokuvat, niiden tulkinta valmentajasi ammattitaitoisella silmällä ja ihana, pirteä Sinä on kuoriutunut. Nerokas ohjelma on tehnyt tehtävänsä ja pääset nauttimaan sen tuloksista usean kuukauden ajan.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.