Terveelliset reseptit

Kevyempää ja hauskempaa ruokaa

Täältä löydät terveelliset reseptit avuksi painonhallintaan sekä tasapainoiseen ja terveelliseen elämään. Terveellinen ravinto koostuu sopivasta määrästä energiaa ja suojaravintoaineita, joita elimistö välttämättä tarvitsee pysyäkseen terveenä ja toimintakykyisenä. Energian kulutuksen ja saannin on tärkeää olla tasapainossa painonhallinnan ja terveyden kannalta.

Reseptimme pitävät sisällään terveellisiä ruokia, jotka ovat myös erittäin maistuvia. Haluamme tehdä terveellisen syömisen helpommaksi sekä kumota ennakkoluuloja, joiden mukaan terveellinen ruoka ei voisi olla yhtä hyvää kuin epäterveellinen ruoka. Voimme luvata, että reseptiemme avulla onnistut kokkaamaan entistä herkullisemmat ja ennenkaikkea terveellisemmät ruoat koko perheelle.

Olemme suunnitelleet terveelliset reseptimme niin monipuolisiksi, että ruokia löytyy varmasti laidasta laitaan jokaiseen makuun. Löydät terveellisiä ruokia laihduttajalle niin arkeen kuin juhlaan. Reseptiemme avulla sinun ei tarvitse suunnitella itse, vaan kaikki on tehty puolestasi. Ei tarvitse tehdä muuta kuin alkaa noudattaa valmiiksi annettuja ja hyväksi havaittuja ohjeita. Helppoa, vai mitä?

Terveellinen ja vähäkalorinen ruoka on tärkein osa terveellistä elämää, laihduttamista sekä painonhallintaa. Keho ei myöskään ole ainoa, joka kiittää sinua terveellisestä ruokavaliosta. Kun syöt hyvin, saat kevyen olon lisäksi myös hyvän mielen! Tutkitusti terveellinen ruokavalio vaikuttaa ihmisen mieleen ja aivojen vireystilaan.

Tutustu herkullisiin ja monipuolisiin resepteihimme ja kokeile!

Löydä terveellisiä ruokia laihduttajalle

Täällä ovat suosituimmat kategoriamme:

Inspiraatiota terveyteen

Täältä löydät suositut terveelliset reseptit:

Tasot

Syö tasosi mukaan

Taso 2

Kakkostasolla nautit kolme ateriankorviketta ja lisäksi kasviksia ja proteiinipitoista ruokaa yhteensä noin 800 kalorin edestä.

Taso 3

Kolmostasolla nautit n. 1000 kcal energiaa, joka tulee kolmen ateriankorvikkeen lisäksi laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit noin 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä.

Taso 4

Nelostasolla nautit 1200kcal tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee hyvän kylläisyyden antavista ateriankorvikkeista ja osa hyvin koostetun lautasmallin antimista.

Kokeile kalorilaskuriamme!

Laske päivittäinen energiantarpeesi.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.