Laihdu pysyvästi

Jos haluat, kykenet. Se on mottomme. Ainut, mitä sinun tulee tehdä on tehdä päätös. Lopusta huolehdimme me. One 2 one Dietillä laihdut varmasti. Se on lupauksemme. Sinun ei tarvitse tietää ja taitaa itse. Saat henkilökohtaisen ohjaajan, opettajan, neuvojan ja motivaattorin, joka räätälöi laihdutuksen sinulle.

Meillä on useita eri ohjelmia, jotka kaikki räätälöidään niin, että ne sopivat elämääsi. Vaikka tulokset tulevatkin nopeasti, työskentelemme yhdessä myös pitkällä tavoitteella. Saadaksesi haluamasi vartalon ja elämän, tarvitset todennäköisesti ainakin kaksi ohjelmistamme, tai ainakin toiston valitsemastasi ohjelmasta. Voit luottaa meihin. Huolehdimme sinusta. Oikeasti.

One 2 one Dietille on tunnusomaista, että sinua ei jätetä yksin laihdutuksen eikä varsinkaan painonhallinnan aikana. Oma Sparraajasi on aina vierelläsi – varsinkin silloin, kun haluaisit hänen katseensa kääntyvän muualle. Sparraajasi saa työvälineensä, ohjelmat ja metodiikan meiltä. Sparraajasi tekee laihdutuksellesi ja painonhallinnallesi kokonaissuunnitelman ja vie sinut eri ohjelmien läpi napakalla otteella. Ohjelmien välillä harjoittelet painonhallintaa ja näet ja koet, että osaat tehdä hyviä valintoja ja hallita painoasi. Siitä huolimatta Sparraajasi pitää sinut otteessaan niin kauan kuin tarvitset.

Älä odota enää päivääkään. Aloita nyt niin saat nauttia tuloksistasi pian!

Näin se käy


One 2 one Dietillä noudatetaan taso-ohjelmaa, joka on käytännössä ravitsemussuositukset pilkottuna. Tasoja on kuusi, joista viisi ensimmäistä laihduttavat. Kuudes taso on oma ohjelmansa, joka johtaa pysyviin laihdutustuloksiin. Taso-ohjelman koko idea on opettaa painonhallintaa jo laihdutuksen aikana. Taso-ohjelmassa käytetään ateriankorvikkeita, sekä tavallisia, jokaisesta kaupasta löytyviä raaka-aineita.

Taso-ohjelman idea on mahdollistaa ruokavalintojen, annoskokojen ja muiden ruokaan ja elämään liittyvien valintojen harjoittelun. Vanhan sanonnan mukaan toisto on opintojen äiti ja siksi taso-ohjelma sisältyy kaikkiin One 2 one Dietin laihdutusohjelmiin. Saat Sparraajaltasi harjoitteita, joiden avulla oivallat, opit, näet ja koet muutoksen tuomat hyödyt.

Kun olet toteuttanut valitsemiasi ohjelmia ja hallinnut painoa ohjelmien välissä, tulet onnistumaan painonhallinnassa. Jokaisen ohjelman alkaessa olet itsekin eri tilanteessa, vuodenaika on vaihtunut ja olet laihtunut tai hallinnut painoa onnistuneesti. Opit varautumaan tulevaan, suunnittelemaan elämääsi sekä aina tarvittaessa korjaamaan tilannetta. Uusi, mukava painosi on sinun lopun elämääsi tai juuri niin pitkään kuin haluat sen pitää.

picture of a coach

Oletko valmis ottamaan vastaan Suomen mukavimman yritysmuodon?

Yrittäjäksi

Henkilökohtainen valmennus
yksin tai ryhmässä


Tiedämme kokemuksesta, että laihduttaja tarvitsee tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. Henkilökohtainen Sparraajasi ottaa huomioon juuri sinut. Kutsumme tätä kannustusta sparraukseksi siksi, että siitä on tarjolla erilaisia versioita. Jotkut Sparraajat työskentelevät valmentajina täyspäiväisesti, kun taas toiset ovat ohjaajia tai neuvojia osa-aikaisesti. Kaikki Sparraajamme ovat saaneet koulutuksensa meiltä. Voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi avun itsellesi sopivalla tavalla.

Olet varmaan itsekin huomannut, että yksin puurtaminen on puuduttavaa. Laihdutuksessa ei ole kyse älykkyydestä vaan jostain ihan muusta. Sparraajasi on henkilö, joka saa sinut tekemään sen, minkä tiedät olevan tarpeellista, mutta jota et saa tehtyä. Ainakaan tarpeeksi pitkään. 

Sparraajasi kyselee sinulta kaikenlaista, jotta hän pystyy räätälöimään laihdutuksen juuri sinulle sopivaksi. Kaikki tämä, jotta saat mahdollisimman hyvän vastineen satsauksellesi. Kysymykset ovat osa ohjelmiamme. Sparraajasi ei keksi kysymyksiä itse, vaan he ammentavat tietonsa vuosien kokemuksen ja kehitystyön tuloksena syntyneestä valmennusohjelmasta. Sillä on nimittäin eroa, otatko ohjeesi yhden miehen terveysfirmalta vai usean sadan henkilön valmennustiimiltä.

Kun laihdutus on valmis, sovit Sparraajasi kanssa sinulle parhaimman ajanjakson seurantatapaamisille. Koska laihdutus ja painonhallinta ovat paljon muutoksia sisältävä harjoittelujakso, on todella fiksua jatkaa seurantaa myös pitkällä aikavälillä niin kauan, kunnes koet hallitsevasi painoasi haluamallasi tavalla.

Taso-ohjelma


 • Taso 1

  Taso 1 sopii sinulle, joka haluat lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muuten puuhastella ruoan parissa kun nautit vain ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle.

  Taso 1 Plussalla lisätään marjat mukaan. Taso 1 on ENED:iä (Erittäin Niukkaenergistä Dieettiä), mutta se on vain viidesosa ohjelmasta. Muutkin tasot laihduttavat turvallisesti aiheutetun kalorivajeen ansiosta. Nautit noin 600 kilokaloria päivässä.

 • Taso 2

  Tasolla kaksi nautit kolme ateriankorviketta ja lisäksi kasviksia ja proteiinipitoista ruokaa yhteensä noin 800 kalorin edestä. Totut säännölliseen ateriarytmiin, pienempiin annoksiin, terveellisiin valintoihin, suunnitteluun ja säännöllisyyteen.

  Harjoittelet terveellisen ruoan perusteita Sparraajasi opastuksella. Sparraaja auttaa sinua valintojen tekemisessä ja selittää sinulle miksi toimit tietyllä tavalla, miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä elimistössäsi tapahtuu jne.

 • Taso 3

  Nautit päivän aikana noin 1000 kilokaloria energiaa, joka tulee kolmen ateriankorvikkeen lisäksi laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit noin 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Kahvi ja tee ovat sallittuja samoin kuin muillakin tasoilla.

  Tasolla kolme harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatiota ruoanlaitossa ja signaalien tulkintaa.

 • Taso 4

  Nelostasolla nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee hyvän kylläisyyden antavista ateriankorvikkeista ja osa tulee hyvin koostetun lautasmallin antimista.

  Sparraajasi opastuksella löydät helposti juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Kun ruokaa ei tarvitse miettiä, se ei myöskään stressaa sinua. Opit käyttämään erilaisia reseptejä. Kiireetön ruokahetki on nautinnollinen.

 • Taso 5

  Kun kaloreita tulee 1500 päivän aikana, suurin osa ihmisistä laihtuu. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa sen, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet myös niinä päivinä, kun ruokavalintasi on heikompi.

  Harjoittelet valmennuksessa kaikkia ruokapyramidin osia.

 • Taso 6

  Painonhallinta onnistuu loistavasti jo alemmilla tasoilla oppimasi ansiosta, mutta käytyäsi läpi Tason 6 osaat sen varmasti. Harjoittelet vielä niitä asioita, jotka juuri sinun tarvitsee sisäistää saadaksesi pysyvät tulokset. Viimeistään Tasolla 6 opit suunnittelemaan, harjoittelemaan ja korjaamaan omia valintojasi siten, että laihdutetut kilot pysyvät poissa.

  Taso kuusi jatkuu juuri niin pitkään kuin haluat ja sen aikana voit vielä vaihtaa osan viikon aterioista ateriankorvikkeisiin. Tavoitteena on terveellinen ja laadukas elämä. Emme pyri tekemään kenestäkään “täydellistä”, vaan meille riittää 80 % paremmat valinnat. Tasoa 6 voit jatkaa kunnes koet osaavasi hallita painoasi. Vielä senkin jälkeen Valmentajasi kutsuu sinut seurantakäynnille vähintään kerran vuodessa – aivan kuten hammaslääkärisi.

accordion image

Usein kysytyt kysymykset


Onnistuimme