Laihdu pysyvästi

Jos haluat, kykenet. Se on mottomme. Ainut, mitä sinun tulee tehdä on tehdä päätös. Lopusta huolehdimme me. One 2 one Dietillä laihdut varmasti. Se on lupauksemme. Sinun ei tarvitse tietää ja taitaa itse. Saat henkilökohtaisen ohjaajan, opettajan, neuvojan ja motivaattorin, joka räätälöi laihdutuksen sinulle.

Meillä on useita eri ohjelmia, jotka kaikki räätälöidään niin, että ne sopivat elämääsi. Vaikka tulokset tulevatkin nopeasti, työskentelemme yhdessä myös pitkällä tavoitteella. Saadaksesi haluamasi vartalon ja elämän, tarvitset todennäköisesti ainakin kaksi ohjelmistamme, tai ainakin toiston valitsemastasi ohjelmasta. Voit luottaa meihin. Huolehdimme sinusta. Oikeasti.

One 2 one Dietille on tunnusomaista, että sinua ei jätetä yksin laihdutuksen eikä varsinkaan painonhallinnan aikana. Oma Sparraajasi on aina vierelläsi – varsinkin silloin, kun haluaisit hänen katseensa kääntyvän muualle. Sparraajasi saa työvälineensä, ohjelmat ja metodiikan meiltä. Sparraajasi tekee laihdutuksellesi ja painonhallinnallesi kokonaissuunnitelman ja vie sinut eri ohjelmien läpi napakalla otteella. Ohjelmien välillä harjoittelet painonhallintaa ja näet ja koet, että osaat tehdä hyviä valintoja ja hallita painoasi. Siitä huolimatta Sparraajasi pitää sinut otteessaan niin kauan kuin tarvitset.

Älä odota enää päivääkään. Aloita nyt niin saat nauttia tuloksistasi pian!

Näin se käy


One 2 one Dietillä noudatetaan taso-ohjelmaa, joka on käytännössä ravitsemussuositukset pilkottuna. Tasoja on kuusi, joista viisi ensimmäistä laihduttavat. Kuudes taso on oma ohjelmansa, joka johtaa pysyviin laihdutustuloksiin. Taso-ohjelman koko idea on opettaa painonhallintaa jo laihdutuksen aikana. Taso-ohjelmassa käytetään ateriankorvikkeita, sekä tavallisia, jokaisesta kaupasta löytyviä raaka-aineita.

Taso-ohjelman idea on mahdollistaa ruokavalintojen, annoskokojen ja muiden ruokaan ja elämään liittyvien valintojen harjoittelun. Vanhan sanonnan mukaan toisto on opintojen äiti ja siksi taso-ohjelma sisältyy kaikkiin One 2 one Dietin laihdutusohjelmiin. Saat Sparraajaltasi harjoitteita, joiden avulla oivallat, opit, näet ja koet muutoksen tuomat hyödyt.

Kun olet toteuttanut valitsemiasi ohjelmia ja hallinnut painoa ohjelmien välissä, tulet onnistumaan painonhallinnassa. Jokaisen ohjelman alkaessa olet itsekin eri tilanteessa, vuodenaika on vaihtunut ja olet laihtunut tai hallinnut painoa onnistuneesti. Opit varautumaan tulevaan, suunnittelemaan elämääsi sekä aina tarvittaessa korjaamaan tilannetta. Uusi, mukava painosi on sinun lopun elämääsi tai juuri niin pitkään kuin haluat sen pitää.

picture of a coach

Oletko valmis ottamaan vastaan Suomen mukavimman yritysmuodon?

Sparraajaksi

Henkilökohtainen valmennus
yksin tai ryhmässä


Tiedämme kokemuksesta, että laihduttaja tarvitsee tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. Henkilökohtainen Sparraajasi ottaa huomioon juuri sinut. Kutsumme tätä kannustusta sparraukseksi siksi, että siitä on tarjolla erilaisia versioita. Jotkut Sparraajat työskentelevät valmentajina täyspäiväisesti, kun taas toiset ovat ohjaajia tai neuvojia osa-aikaisesti. Kaikki Sparraajamme ovat saaneet koulutuksensa meiltä. Voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi avun itsellesi sopivalla tavalla.

Olet varmaan itsekin huomannut, että yksin puurtaminen on puuduttavaa. Laihdutuksessa ei ole kyse älykkyydestä vaan jostain ihan muusta. Sparraajasi on henkilö, joka saa sinut tekemään sen, minkä tiedät olevan tarpeellista, mutta jota et saa tehtyä. Ainakaan tarpeeksi pitkään. 

Sparraajasi kyselee sinulta kaikenlaista, jotta hän pystyy räätälöimään laihdutuksen juuri sinulle sopivaksi. Kaikki tämä, jotta saat mahdollisimman hyvän vastineen satsauksellesi. Kysymykset ovat osa ohjelmiamme. Sparraajasi ei keksi kysymyksiä itse, vaan he ammentavat tietonsa vuosien kokemuksen ja kehitystyön tuloksena syntyneestä valmennusohjelmasta. Sillä on nimittäin eroa, otatko ohjeesi yhden miehen terveysfirmalta vai usean sadan henkilön valmennustiimiltä.

Kun laihdutus on valmis, sovit Sparraajasi kanssa sinulle parhaimman ajanjakson seurantatapaamisille. Koska laihdutus ja painonhallinta ovat paljon muutoksia sisältävä harjoittelujakso, on todella fiksua jatkaa seurantaa myös pitkällä aikavälillä niin kauan, kunnes koet hallitsevasi painoasi haluamallasi tavalla.

Taso-ohjelma


 • Taso 1

  Taso 1 sopii sinulle, joka haluat lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muuten puuhastella ruoan parissa kun nautit vain ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle.

  Taso 1 Plussalla lisätään marjat mukaan. Taso 1 on ENED:iä (Erittäin Niukkaenergistä Dieettiä), mutta se on vain viidesosa ohjelmasta. Muutkin tasot laihduttavat turvallisesti aiheutetun kalorivajeen ansiosta. Nautit noin 600 kilokaloria päivässä.

 • Taso 2

  Tasolla kaksi nautit kolme ateriankorviketta ja lisäksi kasviksia ja proteiinipitoista ruokaa yhteensä noin 800 kalorin edestä. Totut säännölliseen ateriarytmiin, pienempiin annoksiin, terveellisiin valintoihin, suunnitteluun ja säännöllisyyteen.

  Harjoittelet terveellisen ruoan perusteita Sparraajasi opastuksella. Sparraaja auttaa sinua valintojen tekemisessä ja selittää sinulle miksi toimit tietyllä tavalla, miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä elimistössäsi tapahtuu jne.

 • Taso 3

  Nautit päivän aikana noin 1000 kilokaloria energiaa, joka tulee kolmen ateriankorvikkeen lisäksi laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit noin 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Kahvi ja tee ovat sallittuja samoin kuin muillakin tasoilla.

  Tasolla kolme harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatiota ruoanlaitossa ja signaalien tulkintaa.

 • Taso 4

  Nelostasolla nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee hyvän kylläisyyden antavista ateriankorvikkeista ja osa tulee hyvin koostetun lautasmallin antimista.

  Sparraajasi opastuksella löydät helposti juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Kun ruokaa ei tarvitse miettiä, se ei myöskään stressaa sinua. Opit käyttämään erilaisia reseptejä. Kiireetön ruokahetki on nautinnollinen.

 • Taso 5

  Kun kaloreita tulee 1500 päivän aikana, suurin osa ihmisistä laihtuu. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa sen, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet myös niinä päivinä, kun ruokavalintasi on heikompi.

  Harjoittelet valmennuksessa kaikkia ruokapyramidin osia.

 • Taso 6

  Painonhallinta onnistuu loistavasti jo alemmilla tasoilla oppimasi ansiosta, mutta käytyäsi läpi Tason 6 osaat sen varmasti. Harjoittelet vielä niitä asioita, jotka juuri sinun tarvitsee sisäistää saadaksesi pysyvät tulokset. Viimeistään Tasolla 6 opit suunnittelemaan, harjoittelemaan ja korjaamaan omia valintojasi siten, että laihdutetut kilot pysyvät poissa.

  Taso kuusi jatkuu juuri niin pitkään kuin haluat ja sen aikana voit vielä vaihtaa osan viikon aterioista ateriankorvikkeisiin. Tavoitteena on terveellinen ja laadukas elämä. Emme pyri tekemään kenestäkään ”täydellistä”, vaan meille riittää 80 % paremmat valinnat. Tasoa 6 voit jatkaa kunnes koet osaavasi hallita painoasi. Vielä senkin jälkeen Valmentajasi kutsuu sinut seurantakäynnille vähintään kerran vuodessa – aivan kuten hammaslääkärisi.

Usein kysytyt kysymykset


Onnistumistarinat

Laihtuminen nopeasti One 2 one Dietin avulla


Me tiedämme, miten laihtua nopeasti ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Lähteekö lihakset kun laihduttaa?", "text": "

Kevyt liikunta laihdutuksen aikana suojaa liikuntaelimistöä hyvin. Pelko lihasten menettämisestä on turha. Lihasten suojaamiseksi One 2 one Dietin ateriankorvikkeissa on 41 % energiasta proteiinia ja lisäksi laihdutus ei ole pelkkää ENE-laihdutusta. Lihavuusleikkauksissa leikkaustekniikan valinta vaikuttaa lihaskatoon. Suomessa yleisimmin käytetyssä mahalaukun ohitusleikkauksessa lihaskato oli 21.2–36.3 % kokonaispainon laskusta.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Onko rasvan sijainnilla elimistössä merkitystä?", "text": "

Rasvan sijoittumisella elimistössä on suuri merkitys terveydelle. Varsinkin keskivartaloalueelle sijoittuva rasva aiheuttaa usein sydänsairauksia. Tutkimusten mukaan sydäninfarktin ja diabeteksen riski näillä henkilöillä on 2-3 kertaa suurempi kuin normaalipainoisilla. Keskivartalorasva kuormittaa vatsaontelossa sisäelimiä ja aiheuttaa pahimmillaan esim. maksan rasvoittumista. Alavartaloon sijoittuva liikarasva ei ole terveydelle yhtä vaarallista, koska näille alueille rasva kerääntynyt lähinnä ihon alle.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Onko jojoilu vaarallista?", "text": "

Tutkimusten mukaan painon vaihtelu ei sinänsä ole vaarallista. Ylipaino on itsessään suuri terveysriski, eikä epäonnistumisen pelko saa estää ylipainoisia laihduttamasta. Suurta painon vaihtelua on kuitenkin syytä välttää.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Lisääkö liikunta rasvan palamista?", "text": "

Liikunnan aikana ja sen jälkeen kuluu enemmän kaloreita kuin levossa. Säännöllisesti liikkuvan henkilön perusaineenvaihdunta on myös vilkkaampaa kuin vähemmän aktiivisen henkilön. Liikkuminen suojaa lihaksia. Liikunta tuo erityisesti laihdutuksen alussa mielekästä tekemistä ja pitää kehon ja mielen vireänä. Esim. päivittäinen kävely on eduksi varsinkin One 2 one Dietin aikan. Liikkumisen tarkoitus on kuitenkin ensisijaisesti fyysisten ominaisuuksien parantaminen, ei niinkään ylimääräisten kaloreiden polttaminen. Dietin aikana saadaan muutenkin tarpeeksi iso energiavaje.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Mitä voin tehdä jos ummetus vaivaa?", "text": "

Noin kolme kymmenestä kärsii ummetuksesta One 2 one Dieitin ensimmäisen tason aikana. Korkeammilla tasoilla harvemmin. Ummetusta ennaltaehkäistään parhaiten nauttimalla tarpeeksi vettä tasaisesti päivän aikana tai nauttimalla yrttiteetä. Myös kevyt päivittäinen liikunta ja kuidun nauttiminen auttaa ehkäisemään ummetusta. Hoitoon voi käyttää reseptittömiä, mietoja laksatiiveja väliaikaisesti.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Voiko laihdutus aiheuttaa hiustenlähtöä?", "text": "

Joillekin painon pudotus prosessi saattaa olla huomattava fyysinen stressi. Hiustenlähtöä on esiintynyt noin seitsemälle henkilölle tuhannesta. Yleensä näillä henkilöillä on irronnut tavallista enemmän hiuksia myös raskauden tai imetyksen yhteydessä. Hiusten irtoaminen ei siis varsinaisesti johdu One 2 one Dietin tuotteista, sillä mikä tahansa laihdutus tuo heille saman sivuvaikutuksen. Monelle, jolla hiuksia on irronnut jossain vaiheessa laihdutusta, on kasvanut entistä tuuheammat hiukset laihdutuksen jälkeen.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Voiko painonpudotus auttaa esim. korkeaan verenpaineeseen?", "text": "

Ylipainosta on aina paljon terveyshaittoja. Ylipainoisilla on kaksinkertainen riski sairastua korkeaan verenpaineeseen ja sen aiheuttamiin riskitekijöihin. Usein riittää, että painoa pudotetaan 5-10 %, jolloin riski pienenee ja monet saavat vähentää tai jopa lopettaa lääkityksensä. Näin käy myös monen muun sairauden kohdalla.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Onko One 2 one Dietin tuotteiden käytölle esteitä?", "text": "

Kuka tahansa voi käyttää tuotettamme One 2 one Dietin taso-ohjelman mukaisesti. Sparraajasi valitsee sinulle sopivan laihdutustavan.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Miksi en voi vain ostaa One 2 one Dietin ateriankorvikkeita?", "text": "

Tiedämme yli 30 vuoden kokemuksella, että laihduttaja tarvitsee tuotteen lisäksi myös jonkun, joka autaa arjen valinnoissa. Sen lisäksi toimivalta ohjelmalta vaaditaan suuri määrä tietoa. Kaiken tämän saat One 2 one Dietiltä. Se ei siis ole pelkkä ateriankorvike. Kun yhdistät kaikki tarvittavat kolme osaa ja sitoudut halusi avulla, saat takuulla toivomasi tulokset. Emme myy tuotettamme ilman asianmukaista valmennusta ja seurantaa. Myymme pelkän tuotteen vain silloin, kun käytät tuotettamme yksittäisten aterioiden korvaamiseen ilman painonpudotustoivetta.

" } } { "@context": "https://schema.org", "@type": "QAPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Kuinka paljon ohjelma maksaa?", "text": "

One 2 one Dietin tuotteet yhdeksi viikoksi maksavat n.62-82 euroa riippuen siitä syötkö kolme vai neljä ateriaa päivässä. Tuotteiden lisäksi maksat myös valmennuksesta, jonka hinta vaihtelee 12-25 euroon ajankäytöstä riippuen. One 2 one Diettiin ei kuulu minkäänlaista jäsen- tai kuukausimaksua. Tarkista hinnat aina omalta Sparraajaltasi.

" } }

Onnistuimme