Laihduttamisen tasot – opi laihduttajan ruokavalio

Terveellinen laihduttajan ruokavalio on iso kokonaisuus, joka opetetaan sinulle laihdutuksen aikana yksi osa kerrallaan. Kutsumme näitä osia tasoiksi. Jokaisessa One 2 one Diet laihdutus- ja painonhallintaohjelmassa käytetään ns. taso-ohjelmaa, joka opettaa sinulle annoskokoja, kaloreiden tunnistamista, ajatusten ja tunteiden ohjaamista sekä arjen hallintaa. Kun laihduttajan ruokavalio on hallussa, lupaamme, että painonhallinta tulee olemaan helppoa.

Taso 1

Taso 1 sopii sinulle, joka haluat lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muuten puuhastella ruoan parissa kun nautit vain ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle. Taso 1 Plussalla lisätään marjat mukaan. Taso 1 on ENED:iä (Erittäin Niukkaenergistä Dieettiä), mutta se on vain viidesosa ohjelmasta. Muutkin tasot laihduttavat turvallisesti aiheutetun kalorivajeen ansiosta. Nautit noin 600 kilokaloria päivässä.

Taso 2

Tasolla kaksi nautit kolme ateriankorviketta ja lisäksi kasviksia sekä proteiinipitoista ruokaa yhteensä noin 800 kalorin edestä. Totut säännölliseen ateriarytmiin, pienempiin annoksiin, terveellisiin valintoihin, suunnitteluun ja säännöllisyyteen. Harjoittelet terveellisen ruoan perusteita valmentajasi opastuksella. Sparraajasi auttaa sinua valintojen tekemisessä ja selittää sinulle miksi toimit tietyllä tavalla, miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä elimistössäsi tapahtuu jne.

Taso 3

Nautit päivän aikana noin 1000 kilokaloria energiaa, joka tulee kolmen ateriankorvikkeen lisäksi laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit noin 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Kahvi ja tee ovat sallittuja samoin kuin muillakin tasoilla. Tasolla kolme harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatiota ruoanlaitossa ja signaalien tulkintaa.

Taso 4

Nelostasolla nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee hyvän kylläisyyden antavista ateriankorvikkeista ja osa hyvin koostetun lautasmallin antimista. Sparraajasi opastuksella löydät helposti juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Kun ruokaa ei tarvitse miettiä, se ei myöskään stressaa sinua. Opit käyttämään erilaisia reseptejä. Kiireetön ruokahetki on nautinnollinen.

Taso 5

Kun kaloreita tulee 1500 päivän aikana, suurin osa ihmisistä laihtuu. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa sen, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet myös niinä påivinä, kun ruokavalintas on heikompi. Harjoittelet valmennuksessa kaikkia ruokapyramidin osia, mutta sattumia on vielä harvoin.

Taso 6

Painonhallinta onnistuu loistavasti jo alemmilla tasoilla oppimasi ansiosta, mutta käytyäsi läpi kuudennen tason, osaat sen varmasti. Harjoittelet vielä niitä asioita, jotka juuri sinun tarvitsee sisäistää päästäksesi pysyviin tuloksiin. Viimeistään Tasolla 6 opit suunnittelemaan, harjoittelemaan ja korjaamaan omia valintojasi siten, että laihdutetut kilot pysyvät poissa. Taso kuusi jatkuu juuri niin pitkään kuin haluat ja sen aikana voit vielä vaihtaa osan viikon aterioista ateriankorvikkeisiin. Tavoitteena on terveellinen ja laadukas elämä. Emme pyri tekemään kenestäkään ”täydellistä”, vaan meille riittää 80 % paremmat valinnat. Voit jatkaa tasolla 6 kunnes koet osaavasi hallita painoasi. Vielä senkin jälkeen Sparraajasi kutsuu sinut seurantakäynnille vähintään kerran vuodessa – aivan kuten hammaslääkärisi.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Yrittämisen tasot

One 2 one Diet tarjoaa sinulle loistavan yritysmuodon, jossa myyt sekä aikaa että tuotetta. Jokainen taso rakentuu edellisen päälle, jotta voit helposti jatkaa uralla etenemistä omien edellytystesi mukaisesti. Voimme tyytyväisinä todeta, että businessohjelmamme toimii yhtä hienosti kuin laihdutusohjelmamme.


 • Neuvoja

  Jos haluat auttaa laihduttajia ilman, että satsaat rahaa toimitilaan tai varastoon, on Neuvojan taso sinulle sopiva. Pääset kokeilemaan laihduttajien auttamista tehokkailla ja toimivilla välineillä. Saat yhden päivän koulutuksen, jossa sinulle opetetaan asiakashankintaa, laihduttajien neuvomista ja tietysti tehokkaan laihdutusohjelman. Sen lisäksi saat osallistua muiden Neuvojien kanssa yhteisiin valmennuksiin, jossa on tiimiimme kuuluvia ammattilaisia. Käytössäsi on One 2 one Dietin lyhytohjelma, josta lähes kaikki ohjelmalla laihduttavat aloittavat. Saat omista ja asiakkaittesi tilauksista 12,5 % alennuksen verkkokaupastamme. Myös yritystoiminnan aloittamiseen saat apua tarvittaessa.

 • Ohjaaja

  Seuraava taso laihduttajien sparraamisessa on Ohjaajan taso. Ohjaaja voi auttaa asiakkaita laihtumaan lyhytohjelmalla sekä 10 pois -ohjelmalla. Ohjaajalla on käytössään toimisto, tuotevarasto sekä enemmän työvälineitä. Ohjaaja saa enemmän yritysvalmennusta ja 15 % alennuksen verkkokauppaan omista sekä asiakkaiden ostoksista. Työkalupakkiin ohjaajalla kuuluu mm. One 2 one Dietiltä tulevat asiakashankinta- ja asiakkuuden hallintavälineet kuten sovellus, asiakasrekisteri ja Office 365 -ympäristö. Nämä välineet, ohjelmat, bränditieto, markkinointi ym. opetetaan Ohjaajalle neljä päivää kestävässä perehdytyskoulutuksessa. Taitojen jalostamiseen on myös ohjaajalla käytössään ammattitaitoinen tiimimme.

 • Valmentaja

  One 2 one Dietin Valmentajalla on kattavimman koulutuksen ansiosta valmiudet valmentaa mitä tahansa One 2 one Dietin laihdutusohjelmaa, jotka esitellään tällä nettisivulla. Ohjelmia on useita. Valmentaja saa kaiken edellisissä tasoissa mainitun lisäksi mm. ajanvarausjärjestelmän, oman nettiosoitteen, businessparrausta, markkinointimateriaalia, laihdutuksen kokonaissuunnitelman sekä muuta tietotaitoa, jotta hän pystyy halutessaan irrottautumaan mahdollisesta toisesta työstään.

 • Expert Valmentaja

  Expert-tason Valmentaja on sellainen Valmentaja, joka on peruskoulutuksensa, yritystoiminnan kehittämisen sekä oman kokemuksensa kartuttamisen lisäksi käynyt lisäkoulutusta mm. ravitsemusta, käyttäytymistieteitä, ryhmän valmennusta sekä painonhallintaa käsittelevissä koulutuksissa. Jokaisessa koulutuksessa on teoria ja käytännön osa, joka takaa sen, että valmentajasi on taitava, empaattinen, napakka ja kokenut.

 • Master Valmentaja

  Master-tason Valmentaja on sellainen Valmentaja, joka on jatkanut paitsi perusopintojaan myös Expert-tason jälkeen One 2 one Dietin Kunto-ohjelmaa sekä Motivaatio-ohjelmaa. Myös näistä osa-alueista hänellä on kattavaa tietotaitoa ja kokemusta. Hän on kokeillut useita laihdutusohjelmiamme itse ja valmentanut useita laihduttajia jokaisen ohjelman läpi. Hän osaa valita jokaiselle laihduttajalle sopivan ohjelman lukuisista eri ohjelmista ja räätälöidä kunkin ohjelman sisällön juuri sopivaksi.

accordion image