Laihduttamisen tasot – opi laihduttajan ruokavalio

Terveellinen laihduttajan ruokavalio on iso kokonaisuus, joka opetetaan sinulle laihdutuksen aikana yksi osa kerrallaan. Kutsumme näitä osia tasoiksi. Jokaisessa One 2 one Diet laihdutus- ja painonhallintaohjelmassa käytetään ns. taso-ohjelmaa, joka opettaa sinulle annoskokoja, kaloreiden tunnistamista, ajatusten ja tunteiden ohjaamista sekä arjen hallintaa. Kun laihduttajan ruokavalio on hallussa, lupaamme, että painonhallinta tulee olemaan helppoa.


 • Taso 1

  Taso 1 sopii sinulle, joka haluat lähteä liikkeelle puhtaalta pöydältä. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muuten puuhastella ruoan parissa kun nautit vain Cambridge aterioita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle.

  Taso 1 Plussalla lisätään marjat mukaan. Taso 1 on ENED:iä (Erittäin Niukkaenergistä Dieettiä), mutta se on vain viidesosa ohjelmasta. Muutkin tasot laihduttavat turvallisesti aiheutetun kalorivajeen ansiosta. Nautit noin 600 kilokaloria päivässä.

 • Taso 2

  Tasolla kaksi nautit kolme Cambridgeateriaa ja lisäksi kasviksia ja proteiinipitoista ruokaa yhteensä noin 800 kalorin edestä. Totut säännölliseen ateriarytmiin, pienempiin annoksiin, terveellisiin valintoihin, suunnitteluun ja säännöllisyyteen.

  Harjoittelet terveellisen ruoan perusteita valmentajasi opastuksella. Valmentajasi auttaa sinua valintojen tekemisessä ja selittää sinulle miksi toimit tietyllä tavalla, miten ruoka kannattaa valmistaa, mitä elimistössäsi tapahtuu jne.

 • Taso 3

  Nautit päivän aikana noin 1000 kilokaloria energiaa, joka tulee kolmen Cambridgeaterian lisäksi laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit noin 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Kahvi ja tee ovat sallittuja samoin kuin muillakin tasoilla.

  Tasolla kolme harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatiota ruoanlaitossa ja signaalien tulkintaa.

 • Taso 4

  Nelostasolla nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee hyvän kylläisyyden antavista Cambridge aterioista ja osa tulee hyvin koostetun lautasmallin antimista.

  Valmentajasi opastuksella löydät helposti juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Kun ruokaa ei tarvitse miettiä, se ei myöskään stressaa sinua. Opit käyttämään erilaisia reseptejä. Kiireetön ruokahetki on nautinnollinen.

 • Taso 5

  Kun kaloreita tulee 1500 päivän aikana, suurin osa ihmisistä laihtuu. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden Cambridge aterian, joka takaa sen, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet myös niinä påivinä, kun ruokavalintas on heikompi.

  Harjoittelet valmennuksessa kaikkia ruokapyramidin osia, mutta sattumia on vielä harvoin.

 • Taso 6

  Painonhallinta onnistuu loistavasti jo alemmilla tasoilla oppimasi ansiosta, mutta käytyäsi läpi Tason 6 osaat sen varmasti. Harjoittelet vielä niitä asioita, jotka juuri sinun tarvitsee sisäistää saadaksesi pysyvät tulokset. Viimeistään Tasolla 6 opit suunnittelemaan, harjoittelemaan ja korjaamaan omia valintojasi siten, että laihdutetut kilot pysyvät poissa.

  Taso kuusi jatkuu juuri niin pitkään kuin haluat ja sen aikana voit vielä vaihtaa osan viikon aterioista Cambridgeen. Tavoitteena on terveellinen ja laadukas elämä. Emme pyri tekemään kenestäkään ”täydellistä”, vaan meille riittää 80 % paremmat valinnat. Tasoa 6 voit jatkaa kunnes koet osaavasi hallita painoasi. Vielä senkin jälkeen Valmentajasi kutsuu sinut seurantakäynnille vähintään kerran vuodessa – aivan kuten hammaslääkärisi.

Yrittämisen tasot

One 2 one Diet tarjoaa sinulle loistavan yritysmuodon, jossa myyt sekä aikaa että tuotetta. Jokainen taso rakentuu edellisen päälle, jotta voit helposti jatkaa uralla etenemistä omien edellytystesi mukaisesti. Voimme tyytyväisinä todeta, että businessohjelmamme toimii yhtä hienosti kuin laihdutusohjelmamme.


 • Neuvoja

  Jos haluat auttaa laihduttajia ilman, että satsaat rahaa toimitilaan tai varastoon, on neuvojan taso sinulle sopiva. Pääset kokeilemaan laihduttajien auttamista tehokkailla ja toimivilla välineillä. Saat yhden päivän koulutuksen, jossa sinulle opetetaan asiakashankintaa, laihduttajien neuvomista ja tietysti tehokkaan laihdutusohjelman. Sen lisäksi saat osallistua muiden neuvojien kanssa yhteisiin valmennuksiin, jossa on tiimiimme kuuluvia ammattilaisia. Käytössäsi on Cambridgen lyhytohjelma, josta lähes kaikki Cambridge-ohjelmalla laihduttavat aloittavat. Saat omista ja asiakkaittesi tilauksista 12,5 % alennuksen verkkokaupastamme. Myös yritystoiminnan aloittamiseen saat apua tarvittaessa.

 • Ohjaaja

  Seuraava taso laihduttajien sparraamisessa on Cambridge-ohjaajan taso. Ohjaaja voi auttaa asiakkaita laihtumaan lyhytohjelmalla sekä 10 pois -ohjelmalla. Ohjaajalla on käytössään toimisto sekä tuotevarasto. Ohjaajalla on käytössään enemmän työvälineitä, hän saa enemmän yritysvalmennusta ja hän saa 15 % alennusta verkkokaupan omista ja asiakkaiden ostoksista. Työkalupakkiin ohjaajalla kuuluu mm. Cambridgelta tulevat asiakashankinta- ja asiakkuuden hallintavälineet kuten sovellus, asiakasrekisteri ja Office 365 -ympäristö. Nämä välineet, ohjelmat, bränditieto, markkinointi ym. opetetaan ohjaajalle neljä päivää kestävässä perehdytyskoulutuksessa. Taitojen jalostamiseen on myös ohjaajalla käytössään ammattitaitoinen tiimimme.

 • Valmentaja

  Cambridge Valmentajalla on kattavimman koulutuksen ansiosta valmiudet valmentaa mitä tahansa Cambridgen laihdutusohjelmaa, jotka esitellään tällä nettisivulla. Ohjelmia on useita. Valmentaja saa kaiken edellisissä tasoissa mainitun lisäksi mm. ajanvarausjärjestelmän, oman nettiosoitteen, businessparrausta, markkinointimateriaalia, laihdutuksen kokonaissuunnitelman sekä muuta tietotaitoa, jotta hän pystyy halutessaan irrottautumaan mahdollisesta toisesta työstään.

 • Expert valmentaja

  Expert-tason valmentaja on sellainen valmentaja, joka on peruskoulutuksensa, yritystoiminnan kehittämisen sekä oman kokemuksensa kartuttamisen lisäksi käynyt lisäkoulutusta mm. ravitsemusta, käyttäytymistieteitä, ryhmän valmennusta sekä painonhallintaa käsittelevissä koulutuksissa. Jokaisessa koulutuksessa on teoria ja käytännön osa, joka takaa sen, että valmentajasi on taitava, empaattinen, napakka ja kokenut.

 • Master valmentaja

  Master-tason valmentaja on sellainen valmentaja, joka on jatkanut paitsi perusopintojaan myös Expert-tason jälkeen ns. CKO eli Cambridge Kunto-ohjelmaa sekä Motivaatio-ohjelmaa. Myös näistä osa-alueista hänellä on kattavaa tietotaitoa ja kokemusta. Hän on kokeillut useita laihdutusohjelmiamme itse ja valmentanut useita laihduttajia jokaisen ohjelman läpi. Hän osaa valita jokaiselle laihduttajalle sopivan ohjelman lukuisista eri ohjelmista ja räätälöidä kunkin ohjelman sisällön juuri sopivaksi.