One 2 one Diet

Tasa­kilo

Tasakilo – laihdu nopeasti, mutta pysyvästi!

Nopea laihdutus Tasakilo-ohjelmalla on terveellistä ja motivoivaa. Ohjelman ideana on pysyä yhdellä tasolla aina niin kauan, että tietty määrä kiloja on pudotettu. Jos sinulla on 20 kg ylimääräistä, nämä kilot jaetaan viidelle tasolle, eli ollaan 4 kg ajan aina yhdellä tasolla. Kun ensimmäiset 4 kg on pudotettu, siirrytään tasolle 2, jota noudatetaan niin kauan kunnes seuraavat 4 kg on pudotettu jne. Tämän ohjelman kestoa on mahdotonta sanoa etukäteen, sillä eteneminen riippuu täysin sinusta itsestäsi.

Tasakilo-ohjelma sopii ei-niin-suunnitelmallisille ja kilpailuhenkisille laihduttajille, joiden tavoitteena on pysyvä laihdutus. Seuraavan tason saavuttaminen on aina palkinto. Aluksi edetään nopeammin tasolta tasolle, koska laihtuminen on alussa vauhdikkaampaa. Tasakilossa ei voi koskaan tietää, kuinka nopeasti seuraava taso saavutetaan. Jokaisella tasolla opit Sparraajasi avulla painonhallintaa ohjelman jälkeistä elämää varten. Tapaat Sparraajaasi ohjelman alussa viikoittain joko etä- tai lähitapaamisissa, mutta ohjelman edetessä tapaamiset yleensä harvenevat ja niitä on toiveistasi riippuen joka toinen tai joka kolmas viikko. Kokeile Tasakilo-ohjelmaa ja laihdu nopeasti!

One 2 on Dietin Sparraajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Tasakilo pähkinänkuoressa

 • Kesto riippuu ylipainosi määrästä
 • Nopea laihdutus alussa
 • Säännölliset tapaamiset Sparraajan kanssa
 • Jokaisella tasolla viivytään yhtä monta kiloa

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Ensimmäisen 4 kg pudotus

  Ensimmäisten 4 kg pudotuksen ajan noudatat tasoa 1. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muutenkaan puuhastella ruoan parissa, sillä ensimmäisillä viikoilla nautit ainoastaan ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle jo ensimmäisestä viikosta lähtien, kun nautit 600 kcal päivässä.

 • Kun olet pudottanut yhteensä 4 kg

  Kun olet pudottanut ensimmäiset 4 kg, siirryt tasolle 2, jolloin nautit kolme ateriankorviketta päivässä, minkä lisäksi ruokavaliosi sisältää proteiinipitoista ruokaa niin, että syöt päivittäin yhteensä 800 kcal. Harjoittelet terveellisen syömisen perusteita Sparraajasi opastuksella.

 • Kun olet pudottanut yhteensä 8 kg

  Kun olet pudottanut yhteensä 8 kg, siirryt tasolle 3. Nautit jokaisen päivän aikana n. 1000 kcal, joka koostuu ateriankorvikkeista sekä laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit n. 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Tasolla 3 harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatioita ruoanlaitossa sekä signaalien tutkintaa.

 • Kun olet pudottanut yhteensä 12 kg

  Kun painostasi on pudonnut yhteensä 12 kg, siirryt tasolle 4, Tällä tasolla nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee ateriankorvikkeista ja loput hyvin koostetun lautasmallin antimista. Sparraajasi opastuksella teet juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Opit käyttämään erilaisia reseptejä ja kiirrettömistä ruokahetkistäsi tulee nautinnollisia.

 • Kun olet pudottanut yhteensä 16 kg

  16 kg pudotuksen jälkeen aloitat tason 5. Näillä viikoilla nautit 1500 kaloria päivän aikana. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa kaikkien tarvittavien vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Tällä tasolla saavutat myös painonpudotustavoitteesi, jos sinulla oli alunperin 20 kg ylimääräistä!

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.