Painonhallinta – mitä tapahtuu laihdutuksen jälkeen?


Oma halu laihdutustulosten ylläpitämiseen on kaikista tärkein painonhallinnan tekijä. Jos todella haluat, pystyt. Tämän voit lukea useiden One 2 one Dietillä laihduttaneiden tarinoista. On todella tärkeää, että jatkat yhteistyötä oman Sparraajasi kanssa myös painonhallinnassa. Sparraaja auttaa sinua ja ajan kuluessa huomaat valintojesi automatisoituvan. Painonhallinnassa toimii parhaiten kohtuullisuus, maltti ja kompromissien tekeminen. Muutoksesta tulee pysyvä elämäntapa, joka pitää sisällään nautittavan, iloinen arjen ilman totaalikieltoja ja ehdottomuuksia.

Heti alussa, kun tapaat Sparraajasi ensimmäistä kertaa, saat laihdutuksellesi kokonaissuunnitelman. Suunnitelmassa on lyhyempiä ja pidempiä laihdutusjaksoja, eli eri ohjelmia sekä taukoja niiden välissä. Taukojen tarkoitus on osoittaa sekä sinulle että valmentajallesi, että osaat hallita painoasi. Sinun tarvitsee nähdä ja tuntea, että olet oppinut, muuttunut ja kehittynyt. Lyhyesti sanottuna koko olemassaolomme perusta on opettaa painonhallinnan avaimet jo laihdutuksen aikana.

Oma halusi pitää uusi painosi ja kaikki siihen liittyvä hyöty on painonhallinnan tärkein asia. Olet oppinut tekemään paljon fiksumpia valintoja niin arjessa kuin viikonloppuisin. Käytät vaakaa säännöllisesti ja osaat jo himmata hetkellisesti. Ja mikä tärkeintä: sinulla on seuraava tapaaminen varattuna Sparraajasi kanssa. Toisto on opintojen äiti. Kukaan ei opi kaikkea terveellisestä elämästä yhdellä yrityksellä. Toistettuasi ohjelmiamme olet löytänyt juuri sinulle sopivan tavan hallita painoasi. Ajan ja toiston kanssa valinnoistasi tulee automaattisia.