Laihdutusohjelmat

Laihtuminen on helppoa, takuuvarmaa ja pysyvää, kun käytät One 2 one Dietin laihdutusohjelmia. Kaikissa ohjelmissa nautit maukkaita ateriankovikkeita ja tavallista, terveellistä ruokaa. Kaikki ohjelmamme tehdään valmennuksessa ja ne toistetaan tarvittaessa.

 • Lyhytohjelma

  Haluamme tarjota sinulle maistiaisen siitä, miten ohjelmamme toimii. Ohjelmalla tutustut Sparraajaasi, opetusohjelmaan ja tuotteisiin. Haluamme, että kaikki aloittavat Lyhytohjelmasta. Lyhytohjelma kestää kuukauden, sisältää kuusi tapaamista ja kolme opetustasoa. Sillä hoituu myös kiinteytyminen, sillä se puree hienosti myös viimeiseen viiteen kiloon. Kuudes tapaaminen on pakollinen painonhallintakontrolli.

 • Kymppi pois

  Tämä ohjelma on sinulle, jolla on pudotettavaa vielä lyhytohjelman jälkeen. Ehdit harjoitella ruokavalintoja pidempään ja nauttia siitä, että oivalluksiin ja oppimiseen on enemmän aikaa. Ruokavalintojen lisäksi harjoittelet myös ajatuksiasi. Koko ensimmäinen kuukausi on ketogeeninen ja siksi siitä pitävät varsinkin ne, jotka ovat tottuneet olemaan ilman ruokaa. Kymmenessä viikossa näet selkeitä tuloksia kehossasi ja kapasiteetissasi. Saat nauttia ihanasta energiapotkusta!

 • Tasaviikko

  Jos pidät siitä, että asiat eivät muutu liian usein, on tasaviikkolaihdutus oiva ohjelma sinulle. Tällä ohjelmalla pysyt samalla tasolla aina yhtä monta viikkoa. Ohjelmalle on ominaista, että paino putoaa todella vauhdikkaasti alussa ja hitaammin loppua kohden. Siksi tämä ohjelma sopii sinulle, joka haluat nopeita tuloksia alkuun, mutta kuitenkin aikaa harjoitella syömiseen liittyviä valintoja tarpeeksi pitkään. Kaikkilla tasoilla harjoitellaan ruokaan, ajatuksiin ja käyttäytymiseen liittyviä asioita.

 • Tasakilo

  Tasakilo-ohjelma sopii sinulle, joka haluat pitää jännityksen yllä siksi, että et etukäteen tiedä MILLOIN on aika vaihtaa seuraavalle tasolle. Sitä päivää kun kukaan ei tiedä etukäteen. Ohjelman alussa paino puotaa todella nopeasti ja siksi olet lyhyemmän aikaa alemmilla tasoilla. Ohjelmassa laihdutat yhtä monta kiloa jokaisella taso-ohjelman tasolla. Jokainen taso opettaa sinulle painonhallinnan avaimet. Jokainen ohjelma tuo takuulla mahtavat tulokset.

 • Kunto-ohjelma

  Kunto-ohjelma on Cambridgen luksusohjelma. Se kuuluu lyhytohjelmiin kestoltaan ja teholtaan ja myös siksi, että se vaatii toiston. Kunto-ohjelmaan kuuluu liikkeitä ja harjoitteita, jotka tekevät vyötäröstä kapean, ryhdistä loistavan ja koko vartalosta toimivan. Jokaiselle viikolle on omat harjoitteet. Tulokset näet valokuvista, joita otetaan poikkeuksellisen usein. Kuvista näet SELVÄSTI, mitä voit lyhyessä ajassa saada aikaan oikeilla harjoitteilla. Kunto-ohjelma tehdään vasta siinä vaiheessa, kun painosi on pituus-100. Siksi se käy vain niille, jotka ovat matkalla ihannepainoonsa asti.

 • Motivaatio-ohjelma

  Tämä on ryhmässä toteutettava ohjelma. Nimensä mukaisesti pääfokus on motivaatiotekijöiden havaitsemisessa ja niiden säilyttämisessä. Ryhmässä on maksimissaan 8 henkilöä, käsittelette jokaisessa tapaamisessa ennalta annettua teemaa ja saat luonnollisesti myös kotitehtäviä. Ohjelma on tehty yhdessä psykologi Ben Furmanin kanssa se perustuu ratkaisukeskeiseen terapiamuotoon. Ratkaisukeskeiset osat ovat osana jokaista ohjelmaamme.

 • Detox

  Detox viittaa sekä vatsan terveyteen että liikuntaelimistön putsaamiseen. Detoxilla on myös nimi ”defat” siksi, että se on erinomainen ohjelma nopeaan rasvanpoistoon. Ohjelma sopii loistavasti mm. antibioottikuurin, vatsataudin tai joulun jälkeen. Elämässämme on hetkiä, jolloin emme kykene kontrolloimaan valintojamme niin hyvin kuin haluaisimme. Detox toimii loistavasti kontrollin ja kurin palauttajana. Monet urheilijat tekevät tämän lyhytohjelman päästäkseen kilpailukuntoon. Tällaisia urheilijoita ovat esim. moottoriurheilijat, nyrkkeilijät, fitnessurheilijat ja ratsastajat.

Laihduta One 2 one Dietillä!

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti!

Haluan laihduttaa

Laihdutus

Laihdutus on tietoinen toimenpide, jonka tavoitteena on laskea sekä kehon painoa että sen rasvapitoisuutta. Laihtuminen tapahtuu kalorivajeen ansiosta. Kyseinen energian saanti pitää olla selvästi kulutusta pienempi pidemmän aikaa, jotta laihtumista tapahtuu. Laihdutusohjelmiemme ydinajatus on, että opetamme sinulle painonhallinnan taidot jo laihdutuksen aikana.

Nopea laihdutus

Nopeaksi katsotaan sellaista laihtumista, jossa paino putoaa enemmän kuin puoli kiloa viikossa. One 2 one painonpudotusohjelmilla laihdut useimmiten vähintään tuplavauhtia. Nopean laihtumisen suurin hyöty on se, että muistat hyvin, miltä sinusta tuntui ennen laihdutuksen aloitusta ja pääset nauttimaan pirteydestä nopeasti.