Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laihduta ohjelmamme avulla

One 2 one Diet sopii sinulle, joka haluat laihtua helpolla tavalla ja opetella pitämään painon. Aloita neljän viikon lyhyellä ohjelmalla, jossa maukkaat ateriankorvikkeemme yhdistettynä terveelliseen ruokaan antavat sinulle hyvän alun. Huomaat, kuinka paljon helpompaa on pysyä motivoituneena inspiroivan valmentajan tuella.

Valmennus sisältyy kaikkiin ohjelmiimme, ja se on avain menestykseen tyytyväisille asiakkaillemme. Pitkän aikavälin tavoitteistasi ja painonpudotustarpeistasi riippuen, jatka jollain muulla laihdutusohjelmallamme, tai ehkäpä valitset toistamiseen suosikkisi.Laihtuminen on helppoa, takuuvarmaa ja pysyvää, kun käytät One 2 one Dietin laihdutusohjelmia. Kaikissa ohjelmissa nautit maukkaita ateriankovikkeita ja tavallista, terveellistä ruokaa. Kaikki ohjelmamme tehdään valmennuksessa ja ne toistetaan tarvittaessa.

 • Lyhytohjelma

  Haluamme tarjota sinulle maistiaisen siitä, miten ohjelmamme toimii. Ohjelmalla tutustut Sparraajaasi, opetusohjelmaan ja tuotteisiin. Haluamme, että kaikki aloittavat Lyhytohjelmasta. Lyhytohjelma kestää kuukauden, sisältää kuusi tapaamista ja kolme opetustasoa. Sillä hoituu myös kiinteytyminen, sillä se puree hienosti myös viimeiseen viiteen kiloon. Kuudes tapaaminen on pakollinen painonhallintakontrolli.
  Lue Lisää

 • Kymppi pois

  Tämä ohjelma on sinulle, jolla on pudotettavaa vielä lyhytohjelman jälkeen. Ehdit harjoitella ruokavalintoja pidempään ja nauttia siitä, että oivalluksiin ja oppimiseen on enemmän aikaa. Ruokavalintojen lisäksi harjoittelet myös ajatuksiasi. Koko ensimmäinen kuukausi on ketogeeninen ja siksi siitä pitävät varsinkin ne, jotka ovat tottuneet olemaan ilman ruokaa. Kymmenessä viikossa näet selkeitä tuloksia kehossasi ja kapasiteetissasi. Saat nauttia ihanasta energiapotkusta!
  Lue Lisää

 • Tasaviikko

  Jos pidät siitä, että asiat eivät muutu liian usein, on tasaviikkolaihdutus oiva ohjelma sinulle. Tällä ohjelmalla pysyt samalla tasolla aina yhtä monta viikkoa. Ohjelmalle on ominaista, että paino putoaa todella vauhdikkaasti alussa ja hitaammin loppua kohden. Siksi tämä ohjelma sopii sinulle, joka haluat nopeita tuloksia alkuun, mutta kuitenkin aikaa harjoitella syömiseen liittyviä valintoja tarpeeksi pitkään. Kaikkilla tasoilla harjoitellaan ruokaan, ajatuksiin ja käyttäytymiseen liittyviä asioita.
  Lue Lisää

 • Tasakilo

  Tasakilo-ohjelma sopii sinulle, joka haluat pitää jännityksen yllä siksi, että et etukäteen tiedä MILLOIN on aika vaihtaa seuraavalle tasolle. Sitä päivää kun kukaan ei tiedä etukäteen. Ohjelman alussa paino puotaa todella nopeasti ja siksi olet lyhyemmän aikaa alemmilla tasoilla. Ohjelmassa laihdutat yhtä monta kiloa jokaisella taso-ohjelman tasolla. Jokainen taso opettaa sinulle painonhallinnan avaimet. Jokainen ohjelma tuo takuulla mahtavat tulokset.
  Lue Lisää

 • Kunto-ohjelma

  Kunto-ohjelma on Cambridgen luksusohjelma. Se kuuluu lyhytohjelmiin kestoltaan ja teholtaan ja myös siksi, että se vaatii toiston. Kunto-ohjelmaan kuuluu liikkeitä ja harjoitteita, jotka tekevät vyötäröstä kapean, ryhdistä loistavan ja koko vartalosta toimivan. Jokaiselle viikolle on omat harjoitteet. Tulokset näet valokuvista, joita otetaan poikkeuksellisen usein. Kuvista näet SELVÄSTI, mitä voit lyhyessä ajassa saada aikaan oikeilla harjoitteilla. Kunto-ohjelma tehdään vasta siinä vaiheessa, kun painosi on pituus-100. Siksi se käy vain niille, jotka ovat matkalla ihannepainoonsa asti.
  Lue Lisää

 • Motivaatio-ohjelma

  Tämä on ryhmässä toteutettava ohjelma. Nimensä mukaisesti pääfokus on motivaatiotekijöiden havaitsemisessa ja niiden säilyttämisessä. Ryhmässä on maksimissaan 8 henkilöä, käsittelette jokaisessa tapaamisessa ennalta annettua teemaa ja saat luonnollisesti myös kotitehtäviä. Ohjelma on tehty yhdessä psykologi Ben Furmanin kanssa se perustuu ratkaisukeskeiseen terapiamuotoon. Ratkaisukeskeiset osat ovat osana jokaista ohjelmaamme.
  Lue Lisää

 • Detox

  Detox viittaa sekä vatsan terveyteen että liikuntaelimistön putsaamiseen. Detoxilla on myös nimi ”defat” siksi, että se on erinomainen ohjelma nopeaan rasvanpoistoon. Ohjelma sopii loistavasti mm. antibioottikuurin, vatsataudin tai joulun jälkeen. Elämässämme on hetkiä, jolloin emme kykene kontrolloimaan valintojamme niin hyvin kuin haluaisimme. Detox toimii loistavasti kontrollin ja kurin palauttajana. Monet urheilijat tekevät tämän lyhytohjelman päästäkseen kilpailukuntoon. Tällaisia urheilijoita ovat esim. moottoriurheilijat, nyrkkeilijät, fitnessurheilijat ja ratsastajat.
  Lue Lisää

accordion image

Laihdutus One 2 one Dieetillä

One 2 one Diet koostuu kolmesta keskeisestä osasta: tuotteesta, ohjelmasta ja valmennuksesta. Tuotteet auttavat sinua pitämään kalorimäärän riittävän alhaisena, ohjelma antaa sinulle tietoa, jota tarvitset painosi ylläpitämiseksi tulevaisuudessa, ja valmennus on tuki, jolla varmistetaan, että laihdutusohjelma kokonaisuudessaan todella toimii sinulle. Autamme sinua laihtumaan tavalla, joka on tehokas, turvallinen ja nopea.

Me tiedämme, miten voit laihtua nopeasti – pysyvin tuloksin. Autamme sinua tunnistamaan oman potentiaalisi, jotta voit nauttia uudesta energisestä itsestäsi nopeammin kuin uskotkaan.

Mitä laihduttaminen on?

Laihduttaminen on tietoinen toimenpide, jolla pyritään vähentämään sekä kehon painoa että rasvaprosenttia. Onnistunut laihduttaminen edellyttää kalorivajetta, mikä tarkoittaa sitä, että energian saannin on oltava pienempi kuin kulutuksen pidemmän ajanjakson aikana. Ohjelmamme pääperiaatteena on, että opetamme sinulle taidot, joita tarvitset uuden painon ylläpitämiseen laihdutuksen aikana.

Nopea laihdutus

Nopeaksi katsotaan sellaista laihtumista, jossa paino putoaa enemmän kuin puoli kiloa viikossa. One 2 one painonpudotusohjelmilla laihdut useimmiten vähintään tuplavauhtia. Nopean laihtumisen suurin hyöty on se, että muistat hyvin, miltä sinusta tuntui ennen laihdutuksen aloitusta ja pääset nauttimaan pirteydestä nopeasti.

Miksi valita One 2 one Diet?

Tehokas laihdutus

Jos laihdut yli puoli kiloa viikossa, se lasketaan nopeaksi laihtumiseksi. One 2 One Dietin avulla useimmat ihmiset laihtuvat vähintään kaksi kertaa enemmän. Nopean laihtumisen suurin etu on se, että muistat, miltä sinusta tuntui ennen kuin aloitit laihduttamisen, ja huomaat selkeän eron. Sinun ei myöskään tarvitse odottaa kauan, että pääset nauttimaan uudesta energiasta!

Valmiiksi suunniteltu ruokavalio

Sinun ei tarvitse laskea ja seurata – noudatat vain valmentajasi laatiman henkilökohtaisen ruokavalio-ohjelman mukaista ruokavaliota. Ruokavalio sisältää laadukkaita ateriankorvikkeita ja lopulta myös muita terveellisiä elintarvikkeita. Sinun tehtäväsi on noudattaa suunnitelmaa ja keskustella edistymisestäsi valmentajasi kanssa. Voisiko olla yhtään helpompaa?

Valmentajan tuki

Syy siihen, miksi niin monet ihmiset laihtuvat One 2 one Diet -ohjelmiemme avulla, on se, että jokaisella osallistujalla on valmentajan tuki koko ohjelman ajan. Motivaation notkahduksesta voi olla vaikea selvitä yksin, mutta kun sinulla on keskustelukumppani, jonka puoleen kääntyä, on paljon helpompi löytää uutta inspiraatiota. Oman valmentajan kanssa laihtuminen on helpompaa ja hauskempaa.