Hinta:

Ateria alk.: 3,50 
Päivän ateriat alk.: 10,50
Valmennus alk: 15,00 (15-30 minuuttia)

Kuinka paljon laihtuminen maksaa

Cambridgen konseptin avulla laihduttaminen on edullisempaa kuin tavallisen ruoan syöminen. Yhden päivän ateriat maksavat noin kympin ja viikon ruoat irtoavat noin seitsemällä kympillä.

Valmennuksen hinta vaihtelee sen pituuden mukaan. Ensimmäinen tapaaminen maksaa 45 euroa kolmen vartin sparrauksesta, jonka aikana saat kokonaiskuvan tulevasta tempauksesta. Jatkossa maksat valmennuksesta 15-30 euroa per käynti.

Otimme 401 asiakkaan satunnaisotannan rekisterissämme. Sen mukaan yhden pudotetun kilon hinta on noin 70-92 euroa. Hintaan sisältyy laihdutustuotteet sekä valmentajan tapaamiset, ohjeistus ja tuki. Otannassa erottui selvästi, että ohjeita hyvin noudattavat laihtuvat noin 50 euron kilohintaan kun taas soveltaen toteuttavat pulittavat laihdutuksestaan lähes kolminkertaisen summan.


Koulutusten hinnat

Neuvojan koulutus (S)
Koulutusmaksu 246,76 (sis. alv 24 %)
Tämä yhden päivän koulutus antaa sinulle valmiuden neuvoa laihduttajia lyhytohjelman avulla. Et tarvitse toimitilaa tai varastoa. Saat päivässä mukaasi kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen yrittämiseen.

Ohjaajan koulutus (M)0
1238,70 (sis. alv 24 %)
Ohjaajan kolutus sisältää yllä mainitun neuvojan koulutuksen lisäksi 3 lisäpäivää, joiden aikana otat haltuun uudet mittarit, uudet työvälineet sekä lisätaitoa asiakashankintaan. Jos olet jo käynyt neuvojan koulutuksen, maksat tästä osasta vain 992 euroa (sis alv 24 %).

Valmentajan koulutus (L)
Koulutusmaksu: 2207,20 (sis. alv 24 %)
Valmentajan koulutus kattaa neuvojan ja ohjaajan koulutuksen lisäksi 4 lisäpäivää, joiden sisältöön kuuluu paitsi kattava tieto laihdutuksesta myös roima annos businessvalmennusta. Näin jokainen porras on osa valmentajan koulutusta. Jokaisen koulutuksen voi maksaa myös erissä.