One 2 one Diet

Kymppi pois

10 kg laihdutus Kymppi Pois -ohjelmalla

10 kg laihdutus onnistuu sujuvasti One 2 one Dietin Kymppi Pois -ohjelmalla! Tämä ohjelma sopii sinulle, joka olet aloittanut matkasi lyhytohjelmalla ja tavoitteesi on saavuttaa vielä ainakin 10 kg painonpudotus. Kymppi Pois on tällä hetkellä suosituin ohjelmamme, eikä suotta. Ohjelma on kompakti ja selkeä, mutta silti syventävä. 

Kymppi Pois kestää yhteensä 10 viikkoa, jonka aikana käydään koko taso-ohjelma läpi. Alussa mennään pelkillä ateriankorvikkeilla ja lisätään pikkuhiljaa terveellisiä ruoka-aineita mukaan. Jokaisella tasolla viivytään aina kaksi viikkoa, joten ehdit harjoitella ruokavalintoja pidempään ja nauttia siitä, että oivalluksiin ja oppimiseen on enemmän aikaa. 10 kg laihdutuksen aikana tehdään oivalluksia ateriakoosta ja lautasmallista sekä opitaan syömään terveellisesti.

10 kg painonpudotuksen aikana on suositeltavaa tavata Sparraajaa viikoittain. Hybridivalmennus sopii loistavasti myös tähän ohjelmaan, eli osa tapaamisista voi olla etänä ja osa livenä. Mahdollisuus myös kokonaan etä- tai lähivalmennukseen. Kymmenessä viikossa näet selkeitä tuloksia ja saat nauttia energian lisääntymisestä!

One 2 on Dietin Sparraajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ottavat erilaiset lähtökohdat ja tarpeet huomioon. Jokaiselle laihduttajalle laaditaan henkilökohtainen laihdutussuunnitelma, johon voi sisältyä osia monesta eri ohjelmasta. Jos et tiedä, mikä ohjelma sopisi sinun tarpeisiisi, ei hätää! Yhdessä Sparraajasi kanssa laaditte juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Kymppi pois pähkinänkuoressa

 • Kesto: 10 viikkoa
 • Tavoite: – 10-15 kg 
 • Viikottaiset tapaamiset Sparraajan kanssa
 • Jokaisella tasolla viivytään kaksi viikkoa

Esimerkki laihdutusviikkojen sisällöstä

 • Viikot 1 & 2

  Ensimmäiset 2 viikkoa viikkoa noudatat tasoa 1. Sinun ei tarvitse miettiä ruoan valmistusta, suunnitella ostoksia tai muutenkaan puuhastella ruoan parissa, sillä ensimmäisillä viikoilla nautit ainoastaan ateriankorvikkeita. Laihtuminen lähtee vauhdikkaasti liikkeelle jo ensimmäisestä viikosta lähtien, kun nautit 600 kcal päivässä.

 • Viikot 3 & 4

  Kolmannella viikolla siirryt tasolle 2, jolloin nautit kolme ateriankorviketta päivässä, minkä lisäksi saat lisätä ruokavalioosi proteiinipitoista ruokaa niin, että syöt päivittäin yhteensä 800 kcal. Harjoittelet terveellisen syömisen perusteita Sparraajasi opastuksella.

 • Viikot 5 & 6

  Viidennellä laihdutusviikolla siirryt tasolle 3. Nautit jokaisen päivän aikana n. 1000 kcal, joka koostuu ateriankorvikkeista sekä laadukkaista proteiineista, vihanneksista ja marjoista. Lisäksi nautit n. 2,5 litraa vettä tai muuta kaloritonta nestettä. Tasolla 3 harjoittelet mm. oikeaa ruokarytmiä, aterioiden koostamista, variaatioita ruoanlaitossa sekä signaalien tutkintaa.

 • Viikot 7 & 8

  Tasolla 4 nautit 1200 kaloria tasaisesti päivän aikana. Osa kaloreista tulee ateriankorvikkeista ja loput hyvin koostetun lautasmallin antimista. Sparraajasi opastuksella teet juuri sinulle sopivia ruokavalintoja. Opit käyttämään erilaisia reseptejä ja kiirrettömistä ruokahetkistäsi tulee nautinnollisia.

 • Viikot 9 & 10

  Viimeisillä viikoilla nautit 1500 kaloria päivän aikana. Nauttimasi kalorit tulevat terveellisistä raaka-aineista, tunnet olosi pirteäksi, kylläiseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäin nautit myös yhden ateriankorvikkeen, joka takaa kaikkien tarvittavien vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Etsi lähin sparraaja

Onnistumistarinat

Miksi valita One 2 one Diet?

Me tiedämme, miten laihtuminen tapahtuu ja miten tuloksista saadaan pysyviä. Autamme sinua näkemään oman potentiaalisi ja nauttimaan uudesta energisestä olemuksestasi nopeammin kuin uskotkaan. Ylipaino on monen tekijän summa ja monta solmua täytyy avata, jotta ylipainosta päästään eroon lopullisesti. Sinä pystyt, jos vain haluat. Ohjelmamme sopivat kaikenikäisille ja -kokoisille ihmisille. Ylipaino on jokaiselle ihmiselle hiukan eri asioita tarkoittava käsite. Meillä on kokemusta niin ammattiurheilijoista kuin kotiäideistä. Lähtötasostasi riippumatta sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö ja ansainnut tämän mahdollisuuden.

One 2 one Dietin ohjelmat koostuvat kolmesta tärkeästä osasta: tuote, ohjelma ja valmennus. Tuotteella saadaan aikaan tarvittavan iso kalorivaje, ohjelmalla mahdollistetaan oppiminen ja valmennuksella varmistetaan osien tarpeeksi ahkera käyttö. Jokainen osa toimii myös ilman muita osia, mutta parhaan vastineen investoinnillesi saat yhdistämällä kaikki kolme. Meidän avullamme laihdut tehokkaasti, turvallisesti ja nopeasti.