Gå ner i vikt med våra program

One 2 one Diet passar dig som vill gå ner i vikt på ett enkelt sätt, och lära dig hålla vikten. Börja med kortprogrammet i fyra veckor, där du med hjälp av våra goda måltidsersättningar i kombination med med nyttig mat får en härlig rivstart.

Du kommer att inse hur mycket enklare det är att hålla motivationen uppe med stöd av en inspirerande coach. Coachningen ingår i alla våra program, och är nyckeln till framgång för våra nöjda kunder. Beroende på dina långsiktiga målsättningar och viktminskningsbehov fortsätter du med något av våra andra program för viktnedgång, eller kanske tar en favorit i repris.

 • Kortprogram

  Vi vill ge dig ett smakprov av samarbetet med din Coach, en inblick i hur de olika stegen fungerar samt bevisa att ALLA kan gå ned i vikt. Därför vill vi att alla testar detta program först. Kortprogrammet varar en månad, innehåller sex träffar och tre av stegen. Den fixar även de fem sista, svåra kilona och fungerar därför utmärkt för dem som behöver fila till lite. Den sjätte träffen är en obligatorisk kontrollträff.
  Läs Mer

 • Tappa tio

  Detta program är för dig som efter kortprogrammet ännu har kilon att ta bort. Du hinner träna längre på matvalen och njuta av att du har mer tid till insikter och lärdom. Förutom mat så tränar du även på dina tankar. Hela den första månaden är ketogen och gillas därför av dem som vant sig vid den gamla “rena kuren”. På tio veckor ser du tydliga resultat i kroppen och kapaciteten och du njuter av underbar energi!
  Läs Mer

 • Jämnvecko

  Om du gillar att saker och ting är varkatiga och inte ändrar hela tiden, är jämveckoprogrammet för dig. Du stannar på varje steg i lika många veckor och går därför ned massor i början och lite långsammare mot slutet. Denna metod passar ypperligt för dig som vill se resultaten i början men också få god tid på dig att öva på alla stegen. Alla steg har övningar runt mat, tankar och beteende.
  Läs Mer

 • Jämnkilo

  Jämnkiloprogrammet är för dig som vill hålla spänningsmomentet i NÄR det är dags för nästa steg. Det är med andra ord omöjligt att säga i början. I detta program kommer du att stanna kortare stunder på de lägre och tajtare stegen och längre tid på de övre och mer kunskapsgivande stegen. Alla program lär ut det du behöver kunna för att hålla din nya vikt. Och alla program ger dig goda resultat.
  Läs Mer

 • Formprogram

  Formprogrammet är vårt de Lux -program. Innehållet är samma som kortprogrammet men påbyggt av övningar och rörelser som ger dig en smal midja, en god hållning och en välfungerande kropp. Du får lätta övningar att göra vecka för vecka och i fotona som tas på dig ser du TYDLIGT vad dessa övningar resulterar i. Formprogrammet görs först när du är 5 före din idealvikt, dvs. din längd(cm)-100.
  Läs Mer

 • Motivationsprogram

  Vårt motivationsprogram är en helhet som görs i grupp. De andra programmen är fria att anpassas till helt personifierade träffar. Grupperna är max 8 personer, ni behandlar alltid ett tema åt gången och du får övningar att göra mellan träffarna. Programmet är framtaget tillsammans med psykolog Ben Furman och det bygger på en lösningsinriktad terapiform. Dess delar finns i alla våra program.
  Läs Mer

 • Detox

  Detox har även namnet de-fat därför att det är ett fantastiskt sätt att snabbt skaka av underhudsfett på samma gång som man får en god maghälsa. Den passar ypperligt efter t.ex. antibiotikakurer, turistsjuka eller annat som slungat dig ur kurs. Många idrottare kör den för att komma i tävlingsform. Till dessa hör t.ex. motorsportare, boxare, fitnesstävlande och ryttare. Du får ingående anvisningar av din Coach.
  Läs Mer

accordion image

Viktnedgång med One 2 one Diet

Vi vet hur du kan gå ner i vikt snabbt – med hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag, snabbare än du tror.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Produkterna hjälper dig hålla kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet ger dig den kunskap du behöver för att kunna hålla vikten även i framtiden och coachningen är ett stöd som säkerställer att viktminskningsprogrammet som helhet verkligen fungerar för dig. Vi hjälper dig att gå ner i vikt på ett sätt som är effektivt, tryggt och snabbt.

Jag vill banta

Lämna dina kontaktuppgifter så kommer en av våra erfarna coacher att kontakta dig, antingen via telefon eller e-post. Du förbinder dig inte till någonting i och med detta, du kan i lugn och ro bekanta dig med coachen och det program för viktnedgång som han eller hon föreslår. Vi hoppas att du väljer att hoppa på tåget och vi är säkra på att det blir en lyckad resa!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vad är viktnedgång?

Viktnedgång är en medveten handling som strävar till att minska både kroppsvikten och fettprocenten. För att lyckas gå ner i vikt behövs ett kaloriunderskott, vilket betyder att energiintaget måste vara mindre än förbrukningen under en längre tid. Huvudprincipen i vårt program är att vi lär dig de färdigheter du behöver för att hålla din nya vikt under tiden du bantar.

Snabb viktminskning

Viktminskning kan ses som snabb om du går ned mer en ett halvt kilo per vecka. Med Cambridge går de flesta ner i vikt minst dubbelt så mycket. Den största fördelen med snabb viktminskning är att du kommer ihåg hur du kände dig innan du började banta och förstås att du kan njuta av en ny energi snabbt.

Varför välja One 2 one Diet?

Effektiv viktnedgång

Om du går ner i vikt mer än ett halvt kilo per vecka räknas det som snabb viktnedgång. Med One 2 One Diet går de flesta ner i vikt minst dubbelt så mycket. Den största fördelen med att gå ner i vikt snabbt är att du kommer ihåg hur du kände dig innan du började banta, och märker en tydlig skillnad. Dessutom behöver du inte vänta länge innan du får börja njuta av all ny energi!

Färdigplanerat kostschema

Du behöver inte räkna och hålla koll – du följer bara kostschemat i den personliga bantningsplan som din coach har utarbetat för dig. Dietkosten innehåller högklassig måltidsersättning och småningom även andra nyttiga livsmedel. Din uppgift är att följa schemat och diskutera dina framsteg med din coach. Kan det bli enklare?

Stöd av en coach

Orsaken till att så många går ner i vikt med våra One 2 one Diet-program är att varje deltagare har stöd av en coach under hela programmets gång. En svacka i motivationen kan vara svår att ta sig ur på egen hand, men har du ett bollplank att vända dig till så är det mycket lättare att hitta ny inspiration. Med en egen coach är det både enklare och roligare att gå ner i vikt.