One 2 one Diet

Form­program

Formprogram med fokus på bantningsträning

Vårt formprogram är en version av One 2 one Diet Kortprogram. Väljer du formprogrammet äter du på samma sätt som i kortprogrammet, och kör dessutom enkel bantningsträning som ingår i programmet. Detta träningsprogram räcker i fyra veckor och passar utmärkt i bantningens slutskede, när du börjar närma dig din idealvikt. Under tiden du deltar i programmet träffar du din Coach varje vecka. Förutom måltidsinstruktioner får du tips på enkla och effektiva konditionsövningar som du till exempel kan göra hemma eller i parken. Övningarna varierar från vecka till vecka.

Målet med fornprogrammet är att med hjälp av bantningsträning finslipa processen, så att du avslutar programmet med en vacker, fast kropp och en god hållning. Resultatet ser du i alla de bilder som tas under programmets gång. Tack vare dem ser du tydligt hur mycket du kan åstadkomma på kort tid, med rätt typ av träning. Formprogrammet är alltid sista delen av din bantningsresa och det blir aktuellt först i det skedet när din vikt är lika stor som din längd -100. Därför passar det här träningsprogrammet endast för dem, som redan är på god väg mot sin idealvikt.

Coacherna för One 2 one Diet är utbildade proffs som handleder individuellt, med hänsyn till varierande förutsättningar och behov. För varje deltagare gör vi upp en personlig bantningsplan, som kan innehålla delar av flera olika program. Är du osäker på vilket program som passar dig? Ingen fara! Tillsammans med din Coach får du skapa en plan som passar just dig.

Formprogram i ett nötskal:

 • Pågår: 4 veckor
 • Bantningsmål: – 5 kg, en fast och spänstig kropp
 • 5 träffar med din Coach
 • Konditionsövningar varje vecka
 • Vi följer nivå 1, 2 & 3

Exempel på bantningsveckornas innehåll

 • Vecka 1

  Första veckan följer du nivå 1. Du behöver varken fundera på att laga mat, planera inköp eller fixa andra förberedelser eftersom du under första veckan endast äter måltidsersättning. Du äter ungefär 600 kalorier om dagen och utför de enkla, effektiva konditionsövningar som du har fått av din Coach. Bantningen börjar du med genast från start!

 • Vecka 2

  Andra veckan håller du dig till samma nivå och fortsätter din bantningsträning med nya övningar. Det finns skilda konditionsövningar för varje vecka, så den här veckan kommer du att få nya träningsinstruktioner att följa.

 • Vecka 3

  Ny vecka, nya övningar! Träningsprogrammet varierar igen och du får nya enkla övningar att göra. När det gäller kosten övergår du denna vecka till nivå 2, där du äter tre måltidsersättningar om dagen. Dessutom får du komplettera kosten med proteinhaltig mat så att dagsintaget blir 800 kalorier.

 • Vecka 4

  Sista bantningsveckan övergår du till nivå 3. Du äter dagligen cirka 1000 kalorier som består av måltidsersättning samt högklassigt protein, grönsaker och bär. Dessutom dricker du 2,5 liter vatten eller annan kalorifri vätska. På nivå 3 lär du dig bland annat att skapa en sund måltidsrytm, komponera måltider, variera matlagningen och tolka kroppens signaler. Även denna jobbar du målmedvetet vidare mot en fastare kropp med hjälp av nya träningsinstruktioner.

Vi lyckades

Jag vill gå ner i vikt

När du har fyllt i och sänt in ditt kontaktformulär kommer den Coach som finns närmast dig att ta kontakt för att boka ett första möte. Har du speciella önskemål när det gäller din Coach, så kommer vi att hjälpa dig hitta en Coach som passar och sedan boka ditt första möte med denna Coach som känns rätt för dig.

Varför välja One 2 one Diet?

Vi vet hur du ska banta för att få hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt – en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.