Vi lyckades!

Leni Korvenpää

Namn: Leni Korvenpää

Startvikt: 103kg

Nuvarande vikt: 71kg

Supporter: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Kyllästyminen omaan saamattomuuteen, ainaiseen väsymykseen ja energian puutteeseen. Ikää kun tulee, täytyy ajatella myös terveyttä.

Vaateostoksilla ei ollut mukava käydä, kun piti ostaa se, joka mahtui päälle, eikä sitä, mistä piti.

Olen laihduttanut varmaan koko ikäni ja tiedän kyllä paljon siitä, mutta en saanut itseäni niskasta kiinni, joten kun serkkutyttö kertoi Pauliinan aloittaneen valmentajana, otin heti yhteyttä häneen.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Cambridge on helppo ja nopea tapa laihduttaa ja parasta on, että mistään ei tarvitse luopua kuin hetkellisesti. Selkeät ohjeet ja helppo noudattaa. Aterioita on monia ja nykyään käsilaukussa kulkeekin aina Cambridge-patukka.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen kokeillut varmaan kaikki laihdutusmenetelmät aiemmin, paitsi tätä.

Cambridge-ohjelmalla ollessa saa syödä kaikkea (kohtuudella), mitään ei tarvitse jättää pois, jolloin painonhallinta on helpompaa, kun matkan varrella on jo oppinut soveltamaan kalorimääriä tilanteen mukaan. En ole aamuihminen, joten haluan syödä sen iänikuisen ruisleivän aamukahvin kera, enkä kokata munakkaita. Liikuntaa en ole aiemmin liiemmälti harrastanut ja oli ihanaa, kun sai aloittaa pienin askelin, eikä vaadita heti maratonia.

Tärkein osa on valmentajalla, joka tukee ja kannustaa. Ilman Pauliinaa ei tästä olisi tullut mitään, hän kannustaa, neuvoo ja tsemppaa, eikä koskaan moiti.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Energiaa on roppakaupalla enemmän ja olen sisäistänyt uuden ateriarytmin ja sen merkityksen.  On ihana huomata, kuinka kunto on kohentunut tässä samalla ja aivan huomaamatta. Terveydessäni ei ole ollut vikaa, mutta uskoisin, että ilman laihdutusta tilanne olisi saattanut muuttua hyvin piankin, kun painoa oli kertynyt jo paljon ja ikää tulee koko ajan lisää.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen paljon energisempi ja onnellisempi.

Vaellusreissu pohjoiseen on nyt mahdollista toteuttaa, kun uskallan luottaa siihen, että jaksan.

Ja tietenkin se, että saan ostaa sellaisia vaatteita, joista tykkään!

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

En olisi uskonut, että voi laihtua näin paljon näin lyhyessä aikaa, eikä ollut edes vaikeaa. Kunto koheni aivan huomaamatta ja ilman verenmakua suussa. Edistymiseni huomattuaan miehenikin innostui ohjelmasta ja nykyään lenkkeilemme mieheni kanssa yhdessä sohvalla istumisen sijaan.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Kituutus kuureja on aiemmin ollut, jolloin kun kuuri ns. loppui, kilotkin palasivat takaisin. Tämä on paras, koska saan syödä kaikkea kohtuudella.

Tillbaka