voc_logo_2024_v2

Delta och
vinn 1000€

food-pic-banner23

Läckert, välsmakande och 100 % näringsrikt

Våra beprövade näringsrika måltidsersättningar innehåller allt du behöver.

detox_banner_kuva_1000px

Gör livet
lättare

Detox kur i november?

Varför just One 2 One diet?

En diet som passar just dig

Ett personligt program utformat enligt dina behov och önskemål.

Läckra produkter

Våra välsmakande och näringsrika måltidsersättningar innehåller allt du behöver.

Du går ner i vikt enkelt och snabbt

Allt du behöver göra är att följa instruktionerna och vi sköter resten. Du går ner i vikt, snabbt och säkert.

Hållbara resultat

Programmen fokuserar redan från början på att du ska uppnå hållbara resultat – även på lång sikt.

En coach som stödjer dig

Du behöver inte klara det ensam. Din coach kommer att stöda och uppmuntra dig under hela bantningen.

På distans eller live

Stöd av din coach kan du också få på distans, om du så vill.

Program

“Våra program hjälper dig att gå ner i vikt enkelt, snabbt och utan ansträngning. Alla våra program är utformade i samarbete med experter och hjälper dig garanterat att gå ner i vikt på ett effektivt och säkert sätt. Oavsett om du vill förlora några kilo eller några dussin finns det en diet för dig. Det finns också ett alternativ för träningsentusiaster och det populära motivationsprogrammet Lösningsfokuserad terapi, som utvecklats i samarbete med Ben Furman. Våra coacher hjälper dig att välja det program som bäst passar dina mål.”

 • Kortprogram

  Vi vill ge dig ett smakprov av samarbetet med din Coach, en inblick i hur de olika stegen fungerar samt bevisa att ALLA kan gå ned i vikt. Därför vill vi att alla testar detta program först. Kortprogrammet varar en månad, innehåller sex träffar och tre av stegen. Den fixar även de fem sista, svåra kilona och fungerar därför utmärkt för dem som behöver fila till lite. Den sjätte träffen är en obligatorisk kontrollträff.
  Läs Mer

 • Tappa tio

  Detta program är för dig som efter kortprogrammet ännu har kilon att ta bort. Du hinner träna längre på matvalen och njuta av att du har mer tid till insikter och lärdom. Förutom mat så tränar du även på dina tankar. Hela den första månaden är ketogen och gillas därför av dem som vant sig vid den gamla “rena kuren”. På tio veckor ser du tydliga resultat i kroppen och kapaciteten och du njuter av underbar energi!
  Läs Mer

 • Jämnvecko

  Om du gillar att saker och ting är varkatiga och inte ändrar hela tiden, är jämveckoprogrammet för dig. Du stannar på varje steg i lika många veckor och går därför ned massor i början och lite långsammare mot slutet. Denna metod passar ypperligt för dig som vill se resultaten i början men också få god tid på dig att öva på alla stegen. Alla steg har övningar runt mat, tankar och beteende.
  Läs Mer

 • Jämnkilo

  Jämnkiloprogrammet är för dig som vill hålla spänningsmomentet i NÄR det är dags för nästa steg. Det är med andra ord omöjligt att säga i början. I detta program kommer du att stanna kortare stunder på de lägre och tajtare stegen och längre tid på de övre och mer kunskapsgivande stegen. Alla program lär ut det du behöver kunna för att hålla din nya vikt. Och alla program ger dig goda resultat.
  Läs Mer

 • Formprogram

  Formprogrammet är vårt de Lux -program. Innehållet är samma som kortprogrammet men påbyggt av övningar och rörelser som ger dig en smal midja, en god hållning och en välfungerande kropp. Du får lätta övningar att göra vecka för vecka och i fotona som tas på dig ser du TYDLIGT vad dessa övningar resulterar i. Formprogrammet görs först när du är 5 före din idealvikt, dvs. din längd(cm)-100.
  Läs Mer

 • Motivationsprogram

  Vårt motivationsprogram är en helhet som görs i grupp. De andra programmen är fria att anpassas till helt personifierade träffar. Grupperna är max 8 personer, ni behandlar alltid ett tema åt gången och du får övningar att göra mellan träffarna. Programmet är framtaget tillsammans med psykolog Ben Furman och det bygger på en lösningsinriktad terapiform. Dess delar finns i alla våra program.
  Läs Mer

 • Detox

  Detox har även namnet de-fat därför att det är ett fantastiskt sätt att snabbt skaka av underhudsfett på samma gång som man får en god maghälsa. Den passar ypperligt efter t.ex. antibiotikakurer, turistsjuka eller annat som slungat dig ur kurs. Många idrottare kör den för att komma i tävlingsform. Till dessa hör t.ex. motorsportare, boxare, fitnesstävlande och ryttare. Du får ingående anvisningar av din Coach.
  Läs Mer

accordion image

Vi lyckades

Produkter

Våra läckra måltidsersättningar är gjorda av noggrant utvalda ingredienser och innehåller bevisligen allt du behöver för en varierad kost. Näringsämnena i våra produkter står i rätt proportion till varandra och är dessutom i en mycket absorberbar form. Våra produkter används i mer än 20 länder runt om i världen och i Finland har mer än 52 000 bantare smakat mer än 20 olika smaker sedan 2004. Vi har lyckats få in maximal mängd näringsämnen i minimal mängd kalorier!

Hitta en coach