Delta och vinn 1200€ 

VOC, det vill säga Voice of Cambridge, är en tävling som anordnas för bantare. Vi har anordnat tävlingar av liknande typ sedan 2004, då tävlingen startade namnet var “årets bantare”. Vi har bytt namn för att vi vill göra det möjligt för varje bantare att tävla, oavsett hur mycket vikt som hen har gått ned med vårt program. Voice of Cambridge är direkt översatt som Cambridges röst. Den tävlande som samlat mest röster vinner.

Att berätta om att gå ner i vikt är viktigt för bantaren själv, för då får han det stöd, uppmuntran och bekräftelse han behöver i sitt val. Röstning är verkligen viktigt för coachen, eftersom han får den rekommendation han förtjänar och därmed motiverar kunder. Vi som utvecklade Cambridge-konceptet i Finland får glädje, stolthet och en känsla av mening från varje viktminskningsberättelse som vi får. Det är svårt att definiera en bra känsla på något annat sätt än de lyckliga upplevelserna.

I år fyller Cambridge 40 år i England och 20 år i Finland. Jubileumsåret till ära dubblar vi priset. Vad skulle du göra med 1200 euro?

Anmälning: 

Anmäl dig till tävlingen senast den 1.7 2024 via formuläret ovan.

Tävlingsklasserna är: 

Voice of cambridge -man.
Voice of cambridge -kvinna.
Voice of cambridge -vikthållare.*
Voice of Cambridge Come Back**
*En person som klarat av att hålla sin vikt (+/- 2 kg av sitt mål) i minst två år kan delta i kategorin Årets vikthållare.
**Come Back = Du har tävlat i en tävling som anordnats av oss tidigare.

Röstningen

Äger rum på vår hemsida under tiden 19.8-1.9.2024

Val av vinnare

Från varje kategori med fler än 10 tävlande blir den tävlande med flest röster vinnaren.
Vinnaren tillkännages måndagen den 2.9.2024.


Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar.