Så här funkar
One 2 One
Diet!

Färdigplanerad diet

I alla våra program är kosten anpassad till dina specifika mål. Kosten kommer alltid att innehålla våra läckra måltidsersättningar av hög kvalitet och gradvis kommer andra hälsosamma livsmedel att läggas till i kosten. Du får tydliga kostråd som hjälper dig att lyckas!

Läckra måltidsersättningar

Våra läckra måltidsersättningar är gjorda av noggrant utvalda ingredienser och innehåller bevisligen allt du behöver för en varierad kost. Näringsämnena i våra produkter står i rätt proportion till varandra och är dessutom i en mycket absorberbar form. Vi har minimerat mängden kalorier men maximerat antalet näringsämnen!

Ett effektivt och snabbt sätt att gå ner i vikt

Traditionellt sett anses det vara en snabb viktminskning att gå ner mer än ett halvt kilo i veckan. Med One 2 One Diet går de flesta av våra kunder ner åtminstone dubbelt mer! När du går ner i vikt snabbt, uppnår resultat och känner dig piggare kommer din motivation att öka. Du kommer att märka en tydlig skillnad i din kropp redan efter några veckor.

En coach som uppmuntrar och guidar

Varje deltagare har alltid en coach som stöttar dem under hela programmet. Detta är en av de viktigaste orsakerna till att One 2 One Diet hjälper alla att lyckas! Det kan till exempel vara svårt att klara av att hantera en motivationssvacka på egen hand, men när du alltid har någon att vända dig till och prata förtroligt med är det mycket lättare att fortsätta. Med en coach är det lättare och framför allt roligare att gå ner i vikt!

Rätt program för dig

Våra program hjälper dig att gå ner i vikt enkelt, snabbt och utan ansträngning. Alla våra program är utformade i samarbete med experter och hjälper dig garanterat att gå ner i vikt på ett effektivt och säkert sätt. Våra coacher hjälper dig att välja det program som bäst passar dina mål. Oavsett om du vill gå ner några kilo eller några dussin kilo finns det en diet för dig i vårt breda programutbud.

Uppnå hållbara resultat

Även om våra program är mycket effektiva och viktminskningen är snabb, särskilt i början, är det inte en snabb lösning eller en mirakelkur. Alla steg i våra program är noggrant utformade tillsammans med experter, och fokus ligger från första början på att uppnå resultat som håller också på lång sikt. Du behöver inte oroa dig för att avsluta ett program utan resultat.

Ett säkert sätt att gå ner i vikt

Alla våra program är utformade och skräddarsydda för att passa dig och dina mål. Våra utbildade coacher tar hand om dig under hela programmet och även om du går ner i vikt snabbt ser vi till att du alltid gör det på ett säkert och hälsosamt sätt.

Genuin omtanke

Annika Rak, vd för finska One 2 One Diet, arbetar för finländarnas välbefinnande med ett stort hjärta. Under två decennier har hon hjälpt många människor att gå ner i vikt och stöttat dem på deras resa mot en hälsosammare livsstil. Annika är hjärtat i One 2 One Diet och tar hand om både coacher och klienter. ”Du kan alltid ringa och fråga mig om det är något du funderar på”, säger Annika och ler.