One2One_banner_näin se toimii_ihmiset

Tehokas, turvallinen painonpudotus ja pysyviä tuloksia.

Näin One 2 One Diet toimii:

Valmiiksi suunniteltu ruokavalio

Kaikissa ohjelmissamme ruokavalio räätälöidään juuri sinun tavoitteidesi mukaan. Ruokavalio sisältää aina laadukkaita herkullisia ateriankorvikkeitamme ja asteittain ruokavalioon lisätään myös muita terveellisiä elintarvikkeita. Saat selkeät ruokavalio-ohjeet, joita noudattamalla onnistut varmasti!

Herkulliset ateriankorvikkeet

Suussa sulavat ateriankorvikkeemme on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja ne sisältävät tutkitusti kaiken mitä tarvitset monipuoliseen ruokavalioon. Tuotteiden ravintoaineet ovat oikeassa suhteessa toisiinsa ja myös hyvin imeytyvässä muodossa. Minimimäärään kaloreita on saatu mahtumaan maksimimäärä ravintoaineita!

Tehokas ja nopea tapa laihduttaa

Perinteisesti yli puolen kilon laihtuminen viikoittain lasketaan nopeaksi laihtumiseksi. One 2 One Dietin avulla useimmat asiakkaamme laihtuvat kuitenkin jopa vähintään kaksi kertaa enemmän! Nopea laihtuminen, tulosten saavuttaminen ja energinen olo lisäävät motivaatiota ja huomaat selkeän eron kehossasi jo muutaman viikon jälkeen.

Valmentaja tsemppaa ja opastaa

Jokaisella osallistujalla on aina valmentaja tukena koko ohjelman ajan. Tämä onkin yksi merkittävimmistä syistä, miksi juuri One 2 One Dietin avulla jokainen onnistuu! Esimerkiksi motivaation notkahduksesta voi olla vaikea selvitä yksin, mutta kun sinulla on aina henkilö kenen puoleen kääntyä ja kenen kanssa voit luottamuksella jutella on paljon helpompi jatkaa eteenpäin. Valmentajan kanssa laihtuminen on helpompaa ja ennen kaikkea hauskempaa!

Juuri sinulle sopiva ohjelma

Ohjelmiemme avulla laihdut helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki ohjelmamme on suunniteltu yhdessä ammattilaisten kanssa ja laihtuminen tapahtuu takuuvarmasti tehokkaasti ja turvallisesti. Valmentajamme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan ohjelman, joka vastaa parhaiten juuri sinun tavoitteisiisi. Monipuolisesta ohjelmavalikoimastamme löytyy sopiva dieetti juuri sinulle, halusitpa tiputtaa muutaman kilon tai muutaman kymmentä kiloa.

Saavutat pysyviä tuloksia

Vaikka ohjelmamme ovatkin hyvin tehokkaita ja paino putoaa etenkin aluksi nopeasti, kyse ei ole mistään pika- tai ihmedieteistä. Ohjelmiemme kaikki vaiheet on suunniteltu hyvin tarkasti ammattilaisten kanssa ja alusta saakka keskitytään myös siihen, että saavutetut tulokset jäävät pysyviksi. Sinun ei tarvitse murehtia, että jäisit ohjelman jälkeen tyhjän päälle.

Turvallinen tapa laihduttaa

Kaikki ohjelmamme suunnitellaan ja räätälöidään juuri sinulle ja sinun tavoitteisiisi sopiviksi. Koulutut valmentajamme pitävät sinusta huolta koko ohjelman ajan ja vaikka paino putoaakin nopeasti – teemme sen aina turvallisesti ja terveys edellä.

Aitoa välittämistä

Suomen One 2 One Dietin toimitusjohtaja Annika Rak tekee töitä suomalaisten hyvinvoinnin eteen suurella sydämellä. Jo parin vuosikymmenen ajan hän on auttanut lukuisia ihmisiä pudottamaan painoa ja tukenut heitä matkalla kohti terveellisempää elämäntapaa. Annika on One 2 One Dietin sydän ja hän pitää huolta niin valmentajista kuin asiakkaistakin. “Minulle voi aina soittaa ja kysyä mitä tahansa mietitkin”, Annika hymyilee.