Onnistuimme!

Sinikka Haapakoski

Nimi: Sinikka Haapakoski

Ennen: 62kg

Nyt: 49kg

Sparraaja: Outi Kolehmainen

Ystäväni laihdutti tällä ohjelmalla ja se sai avaamaan silmäni, että teen tuon saman. Tiesinhän olevani ylipainoinen ja inhosin läskejäni.

Laihduttaminen Cambridgen Kymppi pois -ohjelmalla oli yllättävän helppoa ja tuloksia tuli hyvinkin nopeasti ilman nälkää. Kun saavutin tuloksia, motivaatio lisääntyi ja jaksoin pysyä helposti ohjelmassa. En varsinaisesti ole aiemmin laihduttanut, ehkä jotain lyhyttä paastoa, mutta en saanut merkittäviä tuloksia. Cambridge Ohjelma on ollut ainoa millä olen saanut pitkäaikaisempia ja pysyvämpiä tuloksia. Saavutin tavoitteeni 3 vuotta sitten, jonka jälkeen olen pysynyt tavoitteessani hyvin.

Kun pudotin painoani, niin olen nyt onnellinen ja tyytyväinen itseäni kohtaan ja onnistumiseeni. Kymppi pois -ohjelmalla laihduttaessani noudatin ohjelmaa todella tarkasti valmentajan antamien ohjeiden mukaan. Aloitin ohjelmalla 10.1.2019 ja kymppi oli pois 10.4.2019 ja painoa lähti vielä senkin jälkeen, vaikka pääsin jo tavoitteeseeni.

 Nyt on helpompaa hengittää ilman ylipainoa ja kevyt olo kaikin puolin. Kun opettelin syömään Kymppi pois -ohjelmalla terveellisesti ravitsemussuositusten mukaisesti, jätin aiemmin käyttämäni vitamiinitabletit pois, joita olin käyttänyt pitemmän aikaa ja niihin kului rahaa huomattavan paljon.

Olen oppinut ja innostunut laittamaan uusia ja terveellisiä ruokia. Nyt on kiva nähdä itseäni peilistä ja voin pukea ne pienimmätkin vaatteeni päälle ilman, että puristaa. On löytynyt nyt naisen muotoja, kun ennen olin ”tynnyri”.

Kyllä vähän yllätti kuin vaikeita hetkiä tuli välillä tasapainovaiheessa. Ja pienikokoisena ihmisenä on syötävä kuin lintu ja oltava jatkuvasti tarkkana sekä suunniteltava ruuat. Jotta saan pidettyä painoni ja motivaationi hallinnassa, käyn valmentajan luona välillä tiheämpään ja välillä harvempaan tarpeen mukaan.

Jos tapahtuu jotain yllättävää tai odottamatonta, voi alkaa hakemaan lohtua ruuasta, mutta on pyrittävä tekemään ryhtiliike mahdollisimman pian. Niin kävi minulle. Makean nälkä myös yllättää joskus.

Voin vain olla äärettömän kiitollinen, että löysin Cambridge Ohjelman ja valmentajan, johon voin ottaa aina yhteyttä. Täyttynyt unelmani.

Takaisin