Onnistuimme!

Pertti Severinkangas

Nimi: Pertti Severinkangas

Ennen: 93kg

Nyt: 73kg

Sparraaja: Outi Kolehmainen

Mun tarina; Taasko minulle kävi näin?

Mistä kaikki lähtee? Miksi haluan olla kevyempi? Miksi haluan päästä närästyksestä eroon? Miksi haluan nuo kaapissa olevat hyvännäköiset vaatteet käyttöön? Miksi, miksi ja miksi?

Mikä olisikaan parempi, että kun tänä iltana olen vatsa täyttä sohvalla niin aamulla olen 20 kiloa laihempi. Tätä itsekin olen toivonut useampaan kertaan elämäni aikana. Ei ole toiminut, ei.

Miksi laihtumisen jälkeen lihoo? Miksi en saa syödä aina mitä haluan? Vai saanko? Mikä estää? Onko minulla itsekuria? Mitä haluan saavuttaa?

Minä, joka olen entinen painonvartijoiden kunniajäsen, (se on totta!) olen TAAS lihonut. Lihominen on matematiikkaa. Jos tarvitsee kaloreita, vai kaloriat mitä lie, esimerkiksi 2000kcal/ päivä ja syö viikossa niin että niitä tulee 8 päivän edestä niin lihoo! Yllätys! Näin ollen lihoo 10kg joka vuosi. Näin kävi minullekin edellisen laihdutuksen jälkeen.

Mitä minä olen nyt tehnyt toisin? Olen pyrkinyt ja ainakin osittain päässyt erilleen pullasta ja karkista. Tunnustan; olen herkkuaddikti, suomeksi herkkuperse. Mitä sitten? Mun vika, mun ominaisuus jota olen nyt työstänyt pään sisällä. Nautin minä kyllä hyvästä ruoastakin. Osaan sitä valmistaa ja osaan leipoa. Kummastakaan en ole luopunut eli leivon kyllä mutta en syö.

Kerrotaan että pikaisen laihtumisen jälkeen lihoo. Totta, jos ei tee pään sisällä muutoksia jotka johtavat parempiin valintoihin. Ei, et ole epäonnistunut, jos lihot laihtumisen jälkeen. Olet näyttänyt toteen, että osaat laihtumiseen johtavat realiteetit. Ei kun uudestaan vaan ja siihen mukaan myös pään sisäinen työstö, joka johtaa parempaan painonhallintaan. Se epäonnistuu, joka ei yritä uudestaan vaan tyytyy siihen että ”minulla isot luut tai rasvasoluni ovat yliaktiivisia” – tunteeseen. Se joka ei nouse ylös kaaduttuaan on epäonnistunut. Harjoitus tekee mestarin!

Ylimääräistä nahkaa olisi myytävänä. Tuo tarkoittaa sitä, että ei voi eikä kannata tuijottaa pelkästään BMI – lukuun, sillä ylimääräinen nahka painaa tai lihasmassan kasvu myös. OLE ARMOLLINEN ITSELLESI!

Nyt ei siis kovin usein närästä, nappikin menee kiinni ja ne farkutkin mahtuu taas jalkaan. Taistelen varmasti ylipainon, ylimääräisen syönnin, karkkien, pullien, viinereiden, kermaperunoiden, pizzan, kebabin yms kanssa jatkossakin. Mutta tiedän että minä osaan tarvittaessa myös hillitä syömistä ja lisätä juomista (vettä ja vissyä ja pepsi maxia ja kahvia ja ja…).

Jaksamista meille kaikille. Kyllä me tää hoidetaan niin että on hyvä olo!

Terveisin

Pertti – 20kg

Haluan laihduttaa

Jätä yhteystietosi, niin joku kokeneista valmentajistamme ottaa sinuun yhteyttä. Et sitoudu mihinkään, vaan voit tutustua valmentajaan ja hänen ehdottamaansa laihdutusohjelmaan kaikessa rauhassa. Olemme varmoja, että myös Sinä onnistut!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Takaisin