Onnistuimme!

Katja Lammi

Nimi: Katja Lammi

Ennen: 102kg

Nyt: 81kg

Sparraaja: Outi Kolehmainen

Olen saanut takaisin energisyyteni ja pystyn kaupassa katsomaan kaikkia vaatteita, joissa ennen näytin lihavalta.

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Mieliala oli matala ja vaatteet ahdisti ja kiristi. En jaksanut / kehdannut lähteä esim lapsen kanssa uimaan missä muita ihmisiä. Koin että nyt teen muutoksen loppu elämälleni.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Ohjelman noudattaminen oli helppoa, kun oli valmiit ruoat joita käytin. Valmentajani oli kannustava ja aina sain soittaa jos jokin asia mietitytti. Yhteiset tapaamiset yksilöllisesti saivat aikaan minussa uskon itseeni ja motivaation jatkaa. Minulla oli toki alussa pientä nälän tunnetta, mutta aika pian huomasin että makean himo oli lähtenyt ja pikku napostelua ei tarvinut.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

en ole aiemmin laihduttanut juurikaan, minulle vaikeinta on aina ollut mitä syödä ja annos koot. Nyt saan syödä värikästä ja monipuolista ruokaa.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Olen saanut energiaa ja jaksan paremmin. En tarvitse enään päiväunia, työpäivän jälkeen. Jaksan ulkoilla lapseni kanssa ja koko perheenä. Mieheni tuki on ollut korvaamatonta tämän ohjelman aikana. Tutuilta on tullut kivaa kommenttia uudesta ulkonäöstä, joka tuntuu totta kait hyvältä. Sain paljon uusia ideoita ruoan laittoon.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen saanut takaisin energisyyteni ja pystyn kaupassa katsomaan kaikkia vaatteita, joissa ennen näytin lihavalta. Olen nyt sinut itseni kanssa, tästä on hyvä jatkaa matkaa.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Ruokavalioni monipuolistui ja huomasin että annoskokoja pienentämällä ja ruoka rytmiä tihentämällä tulee kylläinen olo. Enään ei tarvi napsia välipaloja tai käydä kaapilla katsomassa mitä nyt söisi. Sokerin olen jättänyt kokonaan pois.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Valmentajani Outi oli kannustava ja aina sai soittaa jos joku mietitytti. Kiitos siitä, tulevaisuudessakin jatkan Outin kanssa yhteistyötä tarvittaessa.

Takaisin