Vi lyckades!

Katja Lammi

Namn: Katja Lammi

Startvikt: 102kg

Nuvarande vikt: 79kg

Supporter: Outi Kolehmainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olo oli väsynyt ja en ollut sinut oman kehoni kanssa. Vaate ostoksilla tuskastuin kun aina piti katsella isoja vaatteita.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Laihduttaminen ohjelmalla oli helppoa, koska oli valmiit ateriat ja ohjeet miten syödä.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Cambridgellä laihduttaminen oli helppoa valmiiden ruokien vuoksi. Siihen sitten lisättiin uusia ruoka aineita ja värikkäitä kasviksia. Koskaan en ole tuntenut itseäni nälkäisesksi, kun olen tehnyt oikeita valintoja yhdessä ohjaajani neuvoilla.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Jaksan nyt paremmin, olen energisempi. Enään vaate kauppaan meno ei ahdista, vaan saan katsella kaikkia kokoja. Vaikeinta on ollut valita pienempiä kokoja ennen sovitusta, nyt myös mieli on hyväksynyt uuden ulkonäön. Olen tällä hetkellä sinut itseni kanssa. Perheen kanssa suunnittelemme kesäreissua kylpylään, mikä on minulle suuri saavutus aiempaan verrattuna. En ole halunnut näyttäytyä julkisesti uimapuvussa 20vuoteen.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Kykene pukeutumaan ja valitsemaan itselleni mieluisia vaatteita, ilman että tarvitsee tuntea häpeää. Pystyn liikkumaan perheeni kanssa missä vain kokematta oloani vaivaantuneeksi kilojen kanssa.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Meni useampi kuukausi ennen kuin mieleni hyväksyi uuden ulkomuotoni. Tuttavat tulivat kadulla vastaan ja eivät ensin tunnistaneet, se oli ihmeellistä. Koin ja koen edelleen olevani sama ihminen vaikka painankin nyt vähemmän.

Tillbaka