Onnistuimme!

Roope Jokiranta

Nimi: Roope Jokiranta

Ennen: 92kg

Nyt: 85kg

Sparraaja: Outi Kolehmainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olen yrittänyt joskus kokeilla erilaisia laihdutus tapoja olemalla jopa syömättä mutta tuloksetta. Näin instagramia selailllessa seuraamani henkilön storissa maininna cambridgen laihdusohjelmasta jotan hän oli kokeillut ja innostuin kokeilemaan cambridgen valmennusta. Halusin myös lähteä kokeilemaan jos jopa itsekkin onnistuisin lahdutuksessa ja oman hyvinvoinnin kannalta koska painoa oli kertyyt 92kg asti enkä ollut tyytyväinen itseeni sekä omaan kehoon.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Koin valmennuksen kiehtovana ja päätin kokeilla etä valmennusta jospa onnistuisin laihduttamaan useamman kilon 4 viikon tiukalla ohjelmalla. Alku oli ja kuullosti haastavaa. Ensinmäisellä ja toisen viikon alussa mielitekoja tuli ja on niitä edelleen mutta päätin hammasta puremalla että selkäranka ei katkea ja en anna mieliteoille valtaa edes kaupassa käydessä ja onnistuin siinä yllättävän hyvin. Kahtena vai olisiko jopa kolmena päivänä meinasin sortua pahasti mutta päätin että kiloja on pudotettava niin en sorru mieli teoille. Koen lyhyt ohjelman ja cambridgen ohjelman todellakin toimivaksi. Ohjelma on vielä kesken mutta pidän kesällä taukoa ja aijon jatkaa syksyllä vielä uudestaan cambridgeä uudella ohjelmalla.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Olen yrittänyt kaikennäköisiä kikkoja laihdutukseen mutta en ole onnistunut siinä. Tammikuu 2022 painoa oli kertynyt itselle melkein 126kg. Söin vähän milloin mitäkin ja todella epäsäännöllisesti. Saatoin olla jopa 3päivää syömättä. Kesällä vartijan ja järjestyksenvalvojan töissä festari ruokaa tuli syötyä mutta joskus saattoi mennä viikonloppu pelkän kahvin, tupakan sekä batteryn (energiajuoman) voimin. Sain kuitenkin 3kk epäsäännöllisellä syömisellä/syömättä olemisella painoa putoamaan 126kg noin 100kg. Ei mitenkään tervettä tämä tietenkään ole eikä tule toistumaan enää. Nyt kun cambridgen laihdutusta kokeilleena vaikka matka on vielä kesken niin tämä on paras, sekä positiivisesti toimiva sillä paino on nyt alle 86kg.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Kiloja on pudonnut lyhyessä ajassa yllättävän monta, mieli on virkeämpi ja positiivisempi. Aluksi en meinannut uskoa todeksi mutta kun omin silmin näkee niin silloin on uskottava. Positiivisesti yllättynyt mutta kun suuruuden hullu olen niin eihän tämä minulle riitä. Matkaa jatketaaan tämän ohjelman jälkeen syksymmällä uudella ohjelmalla.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Vaatteet pitää uusia osittain sillä ne ovat isoja, itsetunto on parempi sillä huomaa itse itsessä muutoksen.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Kiloja on pudonnut niin hyvin että aijon todellakin jatkaa syksyllä uudella ohjelmalla sillä tämä toimii. Kehuja on tullut ja sanottu että huomaa kun painoa on lähtenyt ja kysytty mitä ohjelmaa käytän ja mikä ohjelma mulla on ja olen antanut valmentajan yhteystiedot/puhelinnumeron jos kiinnostusta on ja 3 on ollut kiinnostunut jos itsekkin lähtisi kokeilemaan.

Olin kovin skeptinen etä valmennukseen että toimiiko ja kestääkö pää ja uskallanko lähteä kokeilemaan mutta päätin että nyt on itselle tehtävä jotain ja painoa on saatava putoamaan ja olen siinä onnistunut hyvin. Syksyllä jatketaan kun tämä matka saadaan päätökseen ja aijon suositella kyllä ihmisille jos joku haluaa lähteä tähän samaan laihdutus projektiin.

Takaisin