coach image coach image

Heippa, olen Outi,
Cambridge Valmentajasi

Outi Kolehmainen

0400-895484

outi.kolehmainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Master Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei 
 
Olen Outi 

Laihduttaminen ja painonhallinta on minulle tuttua jo nuoruudestani lähtien. Olen itse ollut aikoinaan useamman kerran reilusti ylipainoinen ja omia pudotettuja kiloja ja myös takaisin saatuja kiloja riittää. Vaikka olen valmentaja, palaan itse myös välillä ohjelmille, joten eri ohjelmista on myös itsellä omakohtaista kokemusta. Elämää välillä on, eikä aina tarvitse olla täydellinen. 

Alkuvuodesta 2014 kouluttauduin valmentajaksi ja sillä tiellä ollaan edelleen. Vuosien kuluessa olenkin käynyt kaikki mahdolliset Cambridge Ohjelman järjestämät koulutukset ja osan useampaankin kertaan, sillä haluan pitää yllä ammattitaitoani Cambridge Valmentajana ja pysyä ajantasalla valmentajan työssäni maailman muuttuessa ja One 2 One Dietin sekä eri ohjelmien kehittyessä. Toimin myös mentorina Cambridgen Neuvojille, Ohjaajille sekä Valmentajille.  

Olen valmentajana iloinen ja kannustava ja tarvittaessa myös tiukka ja tsemppaan mielelläni sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään tavoitteessasi. Olen myös tukenasi laihdutuksen jälkeen painonhallintavaiheessa. 

Valmennuksessani voit tehdä kaikkia Cambridgen ohjelmia Raahen tai Kalajoen toimipisteissä sekä etänä olitpa mistä päin Suomea tahansa. Teemme henkilökohtaisen suunnitelman laihdutuksellesi olipa pudotettavaa enempi tai vähempi. Valmennukseeni voi tulla myös uudestaan, jos olet joskus laihduttanut ohjelmillamme tai jollakin muulla tavalla eikä painonhallinta ole sujunut suunnitelmien mukaan. 

Kun kävin ensimmäisen kerran Cambridgen ravitsemustietokoulutuksen 2016, jolloin aloin kirjoittamaan blogia www.kevyemmineteenpain.fi.  Sieltä löytyy ravitsemukseen ja laihduttamiseen liittyviä juttuja sekä myös juttuja minun elämästäni ja millainen minä olen. Jos haluat tietää enemmän minusta, käy lukemassa mm. minun laihdutustarinani, miten sain pidettyä itseni ylipainoisena sekä paljastuksia minusta. Löydät ne Tietoa blogista ja minusta sivulta sekä blogikirjoitusten seasta.  

Blogi: https://kevyemmineteenpain.fi/  

Jos sinulle on kertynyt ylipainoa tai kaipaat pientä piristystä elämääsi, varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseen tai aloitukseen Raaheen, Kalajoelle tai etätapaamiseen ajanvarauksesta. Kerron mielelläni lisää myös puhelimitse. 

Mikäli sinua kiinnostaa Valmentajan työ, voit kysyä siitä lisää minulta. 
Löydät tarkemmat aukioloajat, alkavat live- ja etäryhmät ja muutokset sekä muut ajankohtaiset: www.kevyemmineteenpain.fi/cambridgevalmentaja/   

Vi lyckades!


before
after

Minna Yrttiaho

"Minulla on aina ollut ylipainoa ja haastava terveys tilanne kasvatti lisää painoani. Ylipaino toi lisää haasteita ja vaikeuksia elämääni. Sopivia…"

Läs mer
before
after

Katja Lammi

"Olen saanut takaisin energisyyteni ja pystyn kaupassa katsomaan kaikkia vaatteita, joissa ennen näytin lihavalta. Mikä sai sinut…"

Läs mer
before
after

Sanna Manninen

"En enää halunnut olla pieni ja pyörä pallero, joka pukeutuu kokoon 58. Se johtui siitä, että heikkoja hetkiä oli aivan…"

Läs mer
before
after

Roope Jokiranta

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen yrittänyt joskus kokeilla erilaisia laihdutus tapoja olemalla jopa syömättä mutta tuloksetta. Näin instagramia selailllessa…"

Läs mer
before
after

Eliisa Sorvari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Koin olevani usein väsynyt, enkä ollut tyytyväinen peilikuvaani. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Motivaationi oli korkealla…"

Läs mer
before
after

Sinikka Haapakoski

"Ystäväni laihdutti tällä ohjelmalla ja se sai avaamaan silmäni, että teen tuon saman. Tiesinhän olevani ylipainoinen ja inhosin läskejäni. Laihduttaminen…"

Läs mer

Ulla Voutilainen

"Painonpudotuksen aloitin, koska halusin voida paremmin, vuosien myötä nivelkivut olivat lisääntyneet eikä yleinen jaksaminen ja vireystilakaan ollut enää paras mahdollinen."

Läs mer
before
after

Piritta Hannukari

"Mikä sai aloittamaan? Harrastin useita vuosia painoluokkaurheilua. Kilpailut motivoivat pitämään painoa kurissa. Olin kova treenaamaan salilla ja harrastamaan liikuntaa muutenkin."

Läs mer
before
after

Terhi Kontio

"Vuosi 2019 oli hyvin vaikea minulle. Harvinainen sairauteni neuromyelitis optica (NMOSD) iski toukokuusta lähtien neljällä pahenemisvaiheella, joista viimeisin oli vakavin:…"

Läs mer
before
after

Saila Paakinaho

"Olen kolmen lapsen äiti, jolla viimeisimmän raskauden jälkeen paino oli alkanut hitaasti nousta. Aikuisiällä säännöllisin liikuntaharrastukseni on ollut lenkkeily luonnossa,…"

Läs mer
before
after

Pertti Severinkangas

"Mun tarina; Taasko minulle kävi näin? Mistä kaikki lähtee? Miksi haluan olla kevyempi? Miksi haluan päästä närästyksestä eroon? Miksi haluan…"

Läs mer
before
after

Sari Häkkinen

"Olen 55-vuotias neljän aikuisen pojan äiti ja kahden lapsenlapsen mummu. Olen aina liikkunut ja urheillut paljon. Perheessäni kaikki pelasivat jääkiekkoa…"

Läs mer
before
after

Jaana Räsänen

"Olen Jaana, 59-vuotias, mieleltäni nuori naisihminen. Rakastan satuja ja ehdottomia suosikkejani ovat Ruma ankanpoikanen ja Tuhkimo.  Näiden satujen keskushahmot ja…"

Läs mer
before
after

Henna-Riikka Puolakka

"Olen aina ollut liikunnallinen, lapsena useita lajeja harrastanut, aikuisiällä ravihevosiin hurahtanut ja raviratsastuksessa kilpaillut. Hevosharrastuksen vuoksi ja omakotitaloasujana arkiliikunta on…"

Läs mer
before
after

Jyrki Haapasaari

"Hei olen Jyrki Olin pitemmän aikaa huomannut, että vaatteeni olivat alkaneet kiristämään ja vaatekoko kasvoi vaateostosten myötä. Tunne oli ahdistava…"

Läs mer
before
after

Kirsi Kokko

"Kiinnostus Cambridge-ohjelmaan heräsi, kun näin tuttavan joka oli juuri pudottanut paljon painoa ohjelman avulla. Ajatus ohjelmasta jäi takaraivoon, mutta sillä…"

Läs mer
before
after

Raili Länkinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Olen kerran ennenkin laihduttanut ja nyt kävin kotipuntarilla ja se näytti liikaa. Työkaveri oli Cambridge Ohjelman…"

Läs mer
before
after

Sanna Vauras

"Olen 52 -vuotias kahden aikuisen pojan äiti. Olen suurin piirtein koko aikuisikäni ollut jojoilija, laihtunut ja lihonut vuoron perän. Vajaan…"

Läs mer
before
after

Sisko Rönkkö

"Olen Sisko, 63 vuotias eläkeläinen.  Sairastuin 2000-luvulla nivelreumaan, jonka seurauksena liikunta- ja ruokailutottumukseni muuttuivat. Ennen sairastumista ja polvien ongelmia kävin…"

Läs mer
before
after

Tuula Riihijärvi

"Laihduttamisen aloittaminen oli ollut mielessä jo pitkään, mutta ei vain ollut saanut aikaiseksi. Aina oli jotain minkä takia asiaa siirsi."

Läs mer