Vi lyckades!

Raili Länkinen

Namn: Raili Länkinen

Startvikt: 69kg

Nuvarande vikt: 60kg

Supporter: Outi Kolehmainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Olen kerran ennenkin laihduttanut ja nyt kävin kotipuntarilla ja se näytti liikaa. Työkaveri oli Cambridge Ohjelman DETOX kuurilla ja hän kehui, että tämä on niin lyhyt ja se toimii. Minulle tuli siitä sellainen mieli, että minäkin haluan kokeilla Detox kuuria.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Cambridge Ohjelma on hyvä ja suosittelen muillekin ja ruuat ovat hyviä.
Detox oli hyvä, koska alku lähti hyvin käyntiin ja siitä vain jatkoi eteenpäin ja olen päässyt tavoitteeseeni lyhyessä ajassa.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
En ole muilla tavoilla, kuin Cambridgella aiemmin. Aiempaan Cambridgella laihduttamiseen verrattuna olen saannut tällä kertaa Valmentajalta enemmän ohjeita ja neuvoja, kuin aiemmin. Ja Detox on mielestäni paras kuuri aloittaa laihdutus..

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?
Terveempi ja pirteämpi olo, ei ole niin nuutunut kuin aiemmin. Verenpaineet on laskeneet, kun kilot ovat lähteneet. Yöunet ovat nykyään paremmat.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Elämä on nyt keveämpää ja mieli iloisempi kuin ennen. Jos olisi siivet, niin lentäisin ilosta.Kesällä on kiva ottaa aurikoa, kun läskit ei roiku.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?
Ei tapahtunut mitään yllättävää, kun alustavasti mietin kunnolla ennen aloitusta ja Uutena Vuotenä päätin että nyt aloita.

Tillbaka