coach image coach image

Heippa, olen Pauliina,
Cambridge Valmentajasi

Pauliina Mulari

040-7379235

pauliina.mulari@cambridgeohjelma.fi

Rovaniemi

Rovakatu 10, 96100

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Master -valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei, 

Olen Pauliina, mielelläni myös sinun valmentajasi!

Toimin päätoimisena valmentajana Rovaniemellä Rovakatu 10:ssä ja tarjoan lähivalmennuksen lisäksi etävalmennusta ympäri Suomen.

Olen helposti lähestyttävä, innostava ja kannustava valmentaja. Olen ollut ylipainoinen koko aikuisikäni ja yrittänyt laihduttaa vuosien aikana monin eri keinoin. Cambridge Ohjelman avulla onnistuin pudottamaan painoani yli 35 kg nopeasti, turvallisesti ja helpolla tavalla. Jatkan myös omaa laihduttamistani vielä jonkin aikaa. Laihtumiseni myötä olen saanut päiviini uskomattoman paljon energiaa ja unenlaatuni on parantunut huomattavasti. Positiivisten terveysvaikutusten lisäksi tuntuu hyvältä pukeutua mieluisiin vaatteisiin eikä enää vain niihin, jotka sattuvat päälle mahtumaan.

Valmentajana autan sinua pääsemään laihdutustavoitteeseesi ja kokemaan tämän hyvän olon, jota itse saan nyt kokea. Hyvän pohjan valmentamiselleni tuovat terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan koulutukseni ja työkokemukseni. Lisäksi kasvatan laihduttamiseen ja painonhallintaan liittyvää osaamistani käymällä Cambridge Ohjelman omia, ajankohtaisia koulutuksia. Haluan jakaa osaamiseni sinun kanssasi!

Cambridgen maistuvat ateriankorvikkeet ovat myös mainio tuki kiireiseen arkeen – esimerkiksi smoothie tai patukka on kätevä ottaa mukaan töihin, automatkalle, välipalaksi tai lenkille ja saat nopeasti hyvänmakuisen ja tarvittavat ravintoaineet sisältävän täysravintotuotteen! Kannattaa testata!

Löydät myös facebook-sivuiltani Cambridge Valmentaja Pauliina Mulari, Rovaniemi ja Instagram-tililtäni @cambridgevalmentajapauliinam ajankohtaisia terveisiäni, tietoa laihdutuksesta, tarjouksia, arvontoja ja vinkkejä laihdutusmatkallesi.

Etkö löytänyt ajanvarauksestani sinulle sopivaa aikaa? Ei hätää, soita tai laita viestiä, kalenterini joustaa! Ota rohkeasti yhteyttä – yhdessä teemme tavoitteestasi totta! 

Tervetuloa mukaan keventymään ryhmiini! Ryhmiin voit osallistua joko toimistollani tai etänä mistä päin Suomea tahansa!

Onnistujat


before
after

Jonna Hyväri

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Ahdistava olo ja väsymys omaan oloon, vaatteet alkoivat kiristämään ja olisi pitänyt ostaa uusia vaatteita…"

Lue lisää
before
after

Niina Mäkihalvari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin jaksaa arjessa paremmin ja tuntea oloni terveemmäksi. Lisäksi meillä oli tulossa noin kolmen kuukauden…"

Lue lisää
before
after

Miia Sirniö-Posio

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Liikkumisen vaikeutuminen. Pelko terveyden menettämisestä. Vaatteiden ostamisen vaikeus. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona kun vain…"

Lue lisää
before
after

Virpi Lausto

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minulla alkoi tulla terveyteen liittyviä ongelmia ja silloin alkoi huolettaa oma kuntoni. Toki aikaisemminkin olin…"

Lue lisää
before
after

Sari Sulkupuro

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? en ollut tyytyväinen peilikuvaani. Mikään vaate ei näyttänyt hyvältä päällä ja tuntui että kaupasta ei…"

Lue lisää
before
after

Satu Määttä

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Väsynyt, raskas olo. Vaatteiden osto oli suorastaan ahdistavaa, koska mikään ei näyttänyt hyvältä päällä suuren…"

Lue lisää
before
after

Maija Niskavaara

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Aloitin laihduttamisen, koska halusin muutosta elämäntapoihini, eroon vanhoista tavoistani ja halusin löytää  iikkumisen ilon. Mielestäni…"

Lue lisää
before
after

Riitta Mursu

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kahdesta raskaudesta jäi jäljelle kiloja, joiden karistaminen ei tuntunut onnistuvan millään. Harrastan juoksua ja sitä…"

Lue lisää
before
after

Teija Ollila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen aina ollut pienikokoinen eikä painon kanssa ole ollut ongelmia. Muutamia vuosia sitten työterveystarkastuksessa sain…"

Lue lisää
before
after

Ari Korvenpää

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaimo kannusti kun hän itse oli aloittanut vähän aiemmin. Hiukan oma ulkonäkö alkoi häiritsemään. Millaisena…"

Lue lisää
before
after

Pilvikki Harju

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Hiljalleen hiipinyt ylipaino alkoi haitata omaa hyvää oloa. Illalla sai kellahtaa ”mahan viereen nukkumaan”, ja…"

Lue lisää
before
after

Kosti Nevanlinna

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen yrittänyt saada painon laskemaan pysyvästi vuosikausia siinä onnistumatta. Satunnaisesti sain joitain kiloja pois mutta…"

Lue lisää
before
after

Teija Rantatalo

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Koko viime kesän mietin, miten saisin laihdutettua, koska olo tuntui raskaalta ja kaikki vaatteeni ahdistivat."

Lue lisää
before
after

Leni Korvenpää

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kyllästyminen omaan saamattomuuteen, ainaiseen väsymykseen ja energian puutteeseen. Ikää kun tulee, täytyy ajatella myös terveyttä."

Lue lisää
before
after

Juha-Pekka Korpela

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin helpottaa fyysistä olemusta, keventää keskikehon rasvaa ja pienentää verenpainetta. Läheiseni ovat hyvällä menestyksellä keventäneet…"

Lue lisää
before
after

Kaisu Anttila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Viime keväänä olo oli raskas, vetämätön ja kiloja oli kertynyt koko kroppaan. Huomasin että Pauliina…"

Lue lisää
before
after

Eevaliisa Huru

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Terveys ensisijaisesti, mutta tietysti myös parempi olo ja jaksaminen olivat sysäyksenä laihdutuksen aloittamiselle. Tavoitteena oli…"

Lue lisää
before
after

Esko Yliaska

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Pitkä kevään 2020 korona-ajan ”kotiaresti” toi taas lisäkiloja meille vaimon kanssa. Pauliina (valmentaja) soitteli meille…"

Lue lisää
before
after

Arja Tuisku

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin pitkään pohtinut laihduttamista. Puntarin lukema ja veriarvot työterveyslääkärin vastaanotolla olivat pysähdyttäviä. Jouduin jatkuvasti ostamaan…"

Lue lisää