Onnistuimme!

Juha-Pekka Korpela

Nimi: Juha-Pekka Korpela

Ennen: 107kg

Nyt: 83kg

Sparraaja: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Halusin helpottaa fyysistä olemusta, keventää keskikehon rasvaa ja pienentää verenpainetta. Läheiseni ovat hyvällä menestyksellä keventäneet itseään ja päivittäinen jaksaminen on parantunut.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Erittäin toimivana. kun on vain rehellinen itselleen ja toimii valmentajan ohjeiden mukaa. Ja muistaa syödä myös ohjeen mukaan eikä yritä liian vähällä ruualla pärjätä.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Totutellaan syömään useita aterioita päivässä, mutta määrät ovat pienempiä. Toimi loistavasti ainakin minulla. Ja edelleen pyrin syömään järkevästi, mutta riittävästi.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Heti alkoi jaksaminen ja energiaa tuntui riittävän. Eikä tarvittu enää monen tunnin päikkäreitä työpäivän päätteeksi. Sain alapaineen normaaliin ja yläpaine laski myös. Verensokeriarvo laski normaaliin jne pelkkiä plussia.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

En palkitse itseäni raskailla herkuilla ja olen päässyt irti lohtusyömisestä. Jaksan paremmin työpäivän ja illat kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Olen paljon iloisempi kuin aikaisemmin.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Ensimmäiset viikot olivat tosi tehokkaita, mutta keskivartalon rasvan saaminen kesti ja kesti. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Yllättävän paljon löytyi vaatekaapista “uusia” ja sopivia vaatteita. Tosi kiva.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

“Koneen käynnistys” aamulla eli ensimmäinen ateria ja oikein tauotettu ruokarytmi oli todella tärkeä tuloksen tekijä. Ja se, että oli rehellinen itselleen ja malttoi olla koskematta herkkuihin vaikka kuinka olisi ollut tarjolla tai vaikka kuinka olisi tehnyt mieli.

Muuta lisättävää:

Aloituksesta 2,5 kuukauden jälkeen kävin lääkäkontrollissa, jossa käytiin iso joukko labroja sekä verenpaineen mittauksen keskiarvot niin lääkäri ei voinut muuta kun kehua. Hyvä oli olla kerrankin “syynissä”.

Takaisin