Onnistuimme!

Virpi Lausto

Nimi: Virpi Lausto

Ennen: 85kg

Nyt: 62kg

Sparraaja: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Minulla alkoi tulla terveyteen liittyviä ongelmia ja silloin alkoi huolettaa oma kuntoni. Toki aikaisemminkin olin miettinyt omaa painoani ja jaksamistani. Olin yrittänyt laihduttamista aikaisemminkin ja kaikki olivat keskeytyneet turhautumiseen ja luovutin. Olin kuullut Cambridge-ohjelmasta ja niinpä otin yhteyttä Pauliinaan.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Pelkäsin kovasti sitä, että koen nälkää ja en jaksa ohjelmaa käydäkään läpi. Ohjelma oli kuitenkin erittäin sopiva minulle, siinä oli ohjelmien myötä selkeät raamit ja Cambridge-ateriat helpottivat ohjelman läpikäymistä. Ateriat myös maistuivat, sitäkin pelkäsin, pystynkö niitä syömään.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Aikaisempiin ohjelmiin verrattuna Cambridgessä oli monta laihduttamista tukevaa asiaa. Valmiit ateriat, selkeä ohjelma ja valmentajan tapaamiset. Tavallaan itselle jäi vain, että sitoudut ohjelmaan ja noudatat sitä.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Jaksokyky on todellakin voimakkaasti parantunut, jaksan tehdä paremmin asioita. Aikaisemmin tuntui kävelemään lähtökin vaikealta. Nyt mielelläni teen pitkiä kävelylenkkejä, jumpassa käynnitkin ovat mielekkäitä.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen aina tiedostanut ateriamäärien merkityksen ja terveelliset lautasmallit, nyt osaan myös käyttää niitä oikeasti omassa arjessani. Ennen aterioiden väli oli liian pitkä ja sitten nälissään söi isoja annoksia. Nautin myös liikkumisesta enemmän.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllätyin, kuinka helppo loppujen lopuksi oli noudattaa Cambridge-ohjelmaa ja kuinka kilot sitten lähtivät laskusuuntaan.

Kiitos Pauliina tuestasi.

Takaisin