Onnistuimme!

Riitta Mursu

Nimi: Riitta Mursu

Ennen: 72kg

Nyt: 64kg

Sparraaja: Pauliina Mulari

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Kahdesta raskaudesta jäi jäljelle kiloja, joiden karistaminen ei tuntunut onnistuvan millään. Harrastan juoksua ja sitä kautta liikuntaa tuli harrastettua hyvin, mutta kilot vain pysyivät. Oravanpyörää edesauttoi se, että annoin itselleni luvan napostella pitkin päivää sillä verukkeella, että olin menossa illalla lenkille. Veljeni vaimo pudotti Cambridgen avulla painoa ja hänen onnistumisestaan sain motivaation yrittää itsekin.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Cambridge laihdutus oli ehkä jopa helpompaa kuin osasin kuvitellakaan. Selkeät, hyvät ohjeet sekä vinkit ruokailuun tekivät ohjelman noudattamisesta helppoa ja kun ruokailuun tuli oikea rytmi,  jäi napostelukin pois. Pauliinan tsemppiä unohtamatta, etätapaamiset Pauliinan kanssa kannustivat jatkamaan eteenpäin!

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Cambridge auttaa paitsi painonpudotuksessa, myös painonhallinnassa. Lisäksi Cambridgen avulla oppii syömään ravintosuositusten mukaisesti. On hienoa, että tapaamiset jatkuvat myös painonhallinnan aikana, eivätkä lopu siinä vaiheessa kun paino on pudotettu haluttuun painoon.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Jaksan paremmin arjessa, en ole enää työpäivien jälkeen niin väsynyt. Olen energisempi ja mielialani on parempi. Myös juoksuharrastuksessani huomaan suorituskykyni parantuneen ja lenkille lähteminen on entistä mielekkäämpää. Kehon rasvaprosentti on nyt normaali. Varsinkin haitallinen vyötärön seutuun kertynyt rasva on hyvin vähentynyt.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen tyytyväinen itseeni juuri tällaisena kuin nyt olen. Voin paremmin ja jaksan paremmin.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Olin vain yllättynyt kuinka toimiva Cambridge on. Olin kuvitellut, että kaikki laihdutusohjelmat ovat yhtä hyödyttömiä ja että paino tulee takaisin yhtä nopeasti kuin on pudonnutkin.

Muuta lisättävää:

Suosittelen lämpimästi Cambridgea laihdutukseen. Laihdutus tapahtuu järkevällä tavalla huomioiden jokaisen yksilönä. Mikä parasta, ohjelman avulla oppii tekemään järkeviä valintoja ravinnon suhteen ja syömään niin, että saa riittävästi kaikkia ravintoaineita.

Takaisin