coach image coach image

Heippa, olen Katri,
Cambridge Valmentajasi

Katri Viisainen

050-4707469

katri.viisainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Olen toiminut päätoimisena laihdutusvalmentajana jo vuodesta 2018. Olen todella vaikuttunut tämän laihdutusohjelman tehokkuudesta ja lisäksi tykkään työstäni todella paljon. Innostun yhä uudelleen joka ikinen päivä.

Olen itse laihduttanut 15 kg Cambridge Ohjelmalla ja haluan auttaa sinuakin saavuttamaan painon, jossa viihdyt.

Cambridge Ohjelmalla laihduttaminen on tehokasta ja turvallista, mutta tulevatko kilot takaisin?

Jo laihduttaessa harjoittelemme painonhallintaa, mutta myös laihduttamisen jälkeen on tärkeää harjoitella riittävän pitkään. Pysyvä laihdutus vaatii harjoittelua ja minä olen mukana siinäkin auttamassa sinua. En jätä sinua yksin tällöinkään.

Millainen olen valmentajana? Tässä asiakkaitteni kommentteja:

“Kannustava, ymmärtäväinen (jos tulee lipsahduksia), innostava, et tuputa jne. Yhdellä sanalla ihana ❣️

Iloinen ja ystävällinen, helposti lähestyttävä, jalat maan päällä oleva, rento, osaava, kannustava … tulivat ekaks mieleen. Hauskakin vielä!

Katrilla on valtavan hyvä tilannetaju, läsnäolon taito sekä tunneäly, koska jokaiselle meistä oma kehonkuva on herkkä aihe ja asia. Hyvä kannustaja ja motivoija! Monipuolinen asiantuntijuus. Täynnä hersyvää huumoria, iloa ja lämpöä! Arvolähtöinen työote. Tässä muutamia ja paljon muuta hyvää!

Innostava ja aina läsnäoleva. Raikas tuulahdus!

Empaattinen, ihana, ymmärtävä, hauska ja huumorintajuinen. Edelläkävijä! ❤️

Lämmin, huumorintajuinen, aina läsnä, elämänkokemus ja -näkemys näkyy kaikessa mitä teet, ja miten aina olet oma ihana itsesi. Vahva ja upea Katri💕

Kannustava, empaattinen 🙌
Olet pohtiva ja analyyttinen.
Ratkaisujen ja tosiasioiden etsijä❤️Kuuntelija❤️
Ehdottoman aito, välittävä ja armollinen.                                                                              
Olet kannustava, innostava, huumori mielessä ja hyvä kuuntelija!😍”

Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti.

Alta näet onnistujieni tarinoita ja lisää inspiraation lähteitä löydät Instagramista @cambridgekatri, Facebook: Cambridge Valmentaja Katri Viisainen

Voit laihduttaa joko ryhmässä, yksin, parin kanssa tai voit koota oman ryhmän -vaihtoehtoja on monia, mikä sinulle parhaiten sopiikaan. 

NÄIN SINÄ PÄÄSET ALKUUN:
Varaa aika yllä olevasta kalenteristani, ”Aloitus 45 min”.  Mikäli vielä epäröit, voit valita ilmaisen ”Tutustuminen 30 min”. Mikäli olet ollut aiemmin Cambridge Ohjelmalla, niin voit varata ”Jatko 30 min”. Ryhmiin voit ilmoittautua ”Ryhmä- ja infotilaisuudet”. Aloitus ja tutustuminen onnistuu myös etänä, kuten koko laihdutuskin.

Mikäli et juuri nyt kaipaa valmentajan tukea, voit tulla ostamaan Cambridge-tuotteita laihduttamiseen sekä painonhallintaan=> valitse ”Tehovalmennus 15 min” ja lisätietoihin ”tuoteosto”, näin sinua ei veloiteta valmennuksesta.

Jos haluat tietää lisää, niin soita, tekstaa tai lähetä sähköpostia, kerron mielelläni lisää.

Terkuin,
Katri

Onnistujat


before
after

Elena Uusoksa

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Kävin keskustassa, istuin kahvilassa syömässä kakkua ja mietin ”mihin seuraavaksi?”. Halusin mennä shoppailla vaateita kevääksi…"

Lue lisää
before
after

Seija Eklund

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Ennen kaikkea ylävartalon rasva, joka on haitallista terveyden ja jopa hengittämisen kannalta. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Maija Aallas – Valmentaja Katri Viisainen

"Pitkään jatkunut huono olo kehossa ja väsymys. Olen aina liikkunut, mutta silti kiloja kertyi. Vaatteet alkoivat kiristämään ja muutenkin tyytymätön…"

Lue lisää
before
after

Kirsi Hamnell

"Milloin laihdutit? 2019 Kuinka paljon laihdutit? 20 kg Miten hallitset painoasi ? Pidän ateriarytmin tasaisena ja syön pääasiallisesti kevyttä ruokaa."

Lue lisää
before
after

Karin Viinikainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Polvet särkivät, olo oli väsynyt, itsetunto huono, eivätkä vaatteetkaan mahtuneet kunnolla päälle.  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Silloin kun…"

Lue lisää
before
after

Pekka Ahokas

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tein ns. elämäntapamuutoksen noin 4 vuotta sitten jolloin muutin ruokavalioni ja aloin taas liikkumaan enemmän."

Lue lisää
before
after

Kreetta Ulander

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Laihdutuksen aloitukselle tärkeitä tekijöitä oli terveydelliset syyt sekä läheisten ihmisen havainto ”tätiytymisestä”. Minulla on huomattava…"

Lue lisää
before
after

Sari Hämäläinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaveri oli aloittanut viikkoa aiemmin, ja kertoi miten hyvin laihduttaminen on lähtenyt käyntiin, joten se…"

Lue lisää
before
after

Sanna-Maria Takala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Ystäväni Helena Ahti-Hallberg sai viime syksynä onnistuneesti laihdutettua ja tiesin olevani yhtä säntillinen ja päättäväinen…"

Lue lisää
before
after

Päivi Lehojärvi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Aika oli kypsä loppuelämän elämäntapa remonttia varten. Haluan olla terve, normaalipainoinen, hyvinvoiva keski-ikäinen nainen. En…"

Lue lisää
before
after

Martti Uotila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Läskit tursusi vaatteista ja halusin aloittaa treenaamisen maratonille uudelleen kuuden vuoden tauon jälkeen. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Maria Lukka

"Mikä sai sinut aloittamaan laihduttamisen? Puhuisin kohdallani keventelystä. Halusin keventää oloani, sillä minulle oli tullut parin viime vuoden sisällä…"

Lue lisää
before
after

Liisa Kalliokoski

"Olin todella väsynyt, huonokuntoinen ja alkavat vaihdevuosioireet hikoiluineen aiheuttivat epämukavuutta ja ärsytystä. Olin kokeillut Cambridge-ohjelmaa aiemminkin ja tiesin, että sillä…"

Lue lisää
before
after

Katja Arpré

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Halusin hoikentua, jotta olisin uskottavampi edustaja yritykselleni. Normaalipainoisia pidetään luotettavampina ja aikaansaavampina kuin ylipainoisia.  Millaisena koit…"

Lue lisää
before
after

Eiva Airaksinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Peilikuvani masensi minua. Tunsin itseni vähemmän ihmiseksi sen näköisenä mitä olin. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Laihdutusohjelma oli…"

Lue lisää