coach image coach image

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei!

Olen Katri ja toimin Cambridge Valmentajana Kampissa. 
Ihastuin Cambridge Ohjelmalla ajatukseen: löydä ihannepainosi. Minä löysin sen ja haluan auttaa sinuakin saavuttamaan painon, jossa viihdyt. Laihdutin Cambridge Ohjelmalla vuonna 2018 15 kg ja samalla sain elämäniloa runsain mitoin tilalle. 

Tule sellaisena kuin olet, olipa laihdutustarpeesi 5 kg tai 50 kg, niin yhdessä onnistumme. Sinulla tarvitsee olla vain halu muuttua, sillä tuloksia syntyy sen verran nopeasti, että halu voimistuu laihtumisen myötä. Suunnittelemme sinulle sopivan ohjelman, jota on selkeä ja helppo noudattaa. 

One2One Diet:llä laihduttaminen on siis helppoa ja tehokasta ja jo laihdutuksen aikana harjoittelemme painonhallintaa, jotta kilot eivät palaa. Laihdutuksen jälkeen tarvitaan lisää harjoittelua, sillä painonhallinta on taitolaji, jota pitää todellakin harjoitella. Eihän me mitään muutakaan uutta taitoa opita harjoittelematta? Painonhallintaan kuuluu myös nk. korjaussarjat, sillä ani harva onnistuu kerralla eli ei siis ole häpeä korjata, sillä se kuuluu asiaan. Mitä aikaisemmin korjaat, sitä helpompaa ja nopeampaa se on.  

Valmentajana olen innostava, aito, hauska, helposti lähestyttävä ja tavoitteitasi tukeva. 
Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti ja olen toiminut päätoimisena valmentajana jo vuodesta 2018. Alta näet onnistujieni tarinoita ja lisää inspiraation lähteitä löydät Instagramista @cambridgekatri. 

Voit laihduttaa joko ryhmässä, yksin, parin kanssa tai voit koota oman ryhmän -vaihtoehtoja on monia, mikä sinulle parhaiten sopiikaan.  

NÄIN SINÄ PÄÄSET ALKUUN: 
Varaa aika yllä olevasta kalenteristani, ”Aloitus 45 min”.  Mikäli vielä epäröit, voit valita ilmaisen ”Tutustuminen 30 min”. Mikäli olet ollut aiemmin Cambridge Ohjelmalla, niin voit varata ”Jatko 30 min”. Ryhmiin voit ilmoittautua ”Ryhmä- ja infotilaisuudet”. 

Aloitus ja tutustuminen onnistuu myös etänä, kuten koko laihdutuskin.

Mikäli et juuri nyt kaipaa valmentajan tukea, voit tulla ostamaan Cambridge-tuotteita laihduttamiseen sekä painonhallintaan=> valitse ”Tehovalmennus 15 min” ja lisätietoihin ”tuoteosto”, näin sinua ei veloiteta valmennuksesta. 

Jos haluat tietää lisää, niin soita, tekstaa tai lähetä sähköpostia, kerron mielelläni lisää. 

Terkuin,

Katri   

Onnistujat


before
after

Maija Aallas – Valmentaja Katri Viisainen

"Pitkään jatkunut huono olo kehossa ja väsymys. Olen aina liikkunut, mutta silti kiloja kertyi. Vaatteet alkoivat kiristämään ja muutenkin tyytymätön…"

Lue lisää
before
after

Kirsi Hamnell

"Milloin laihdutit? 2019 Kuinka paljon laihdutit? 20 kg Miten hallitset painoasi ? Pidän ateriarytmin tasaisena ja syön pääasiallisesti kevyttä ruokaa."

Lue lisää
before
after

Karin Viinikainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Polvet särkivät, olo oli väsynyt, itsetunto huono, eivätkä vaatteetkaan mahtuneet kunnolla päälle.  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Silloin kun…"

Lue lisää
before
after

Pekka Ahokas

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tein ns. elämäntapamuutoksen noin 4 vuotta sitten jolloin muutin ruokavalioni ja aloin taas liikkumaan enemmän."

Lue lisää
before
after

Kreetta Ulander

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Laihdutuksen aloitukselle tärkeitä tekijöitä oli terveydelliset syyt sekä läheisten ihmisen havainto ”tätiytymisestä”. Minulla on huomattava…"

Lue lisää
before
after

Sari Hämäläinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaveri oli aloittanut viikkoa aiemmin, ja kertoi miten hyvin laihduttaminen on lähtenyt käyntiin, joten se…"

Lue lisää
before
after

Sanna-Maria Takala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Ystäväni Helena Ahti-Hallberg sai viime syksynä onnistuneesti laihdutettua ja tiesin olevani yhtä säntillinen ja päättäväinen…"

Lue lisää
before
after

Päivi Lehojärvi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Aika oli kypsä loppuelämän elämäntapa remonttia varten. Haluan olla terve, normaalipainoinen, hyvinvoiva keski-ikäinen nainen. En…"

Lue lisää
before
after

Martti Uotila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Läskit tursusi vaatteista ja halusin aloittaa treenaamisen maratonille uudelleen kuuden vuoden tauon jälkeen. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Maria Lukka

"Mikä sai sinut aloittamaan laihduttamisen? Puhuisin kohdallani keventelystä. Halusin keventää oloani, sillä minulle oli tullut parin viime vuoden sisällä…"

Lue lisää
before
after

Liisa Kalliokoski

"Olin todella väsynyt, huonokuntoinen ja alkavat vaihdevuosioireet hikoiluineen aiheuttivat epämukavuutta ja ärsytystä. Olin kokeillut Cambridge-ohjelmaa aiemminkin ja tiesin, että sillä…"

Lue lisää
before
after

Katja Arpré

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Halusin hoikentua, jotta olisin uskottavampi edustaja yritykselleni. Normaalipainoisia pidetään luotettavampina ja aikaansaavampina kuin ylipainoisia.  Millaisena koit…"

Lue lisää
before
after

Eiva Airaksinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Peilikuvani masensi minua. Tunsin itseni vähemmän ihmiseksi sen näköisenä mitä olin. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Laihdutusohjelma oli…"

Lue lisää