coach image coach image

Heippa, olen Katri,
Cambridge Valmentajasi

Katri Viisainen

050-4707469

katri.viisainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei!

Olen Katri ja toimin Cambridge Valmentajana Kampissa hyvien yhteyksien varrella.

Ihastuin Cambridge Ohjelman ajatukseen: löydä ihannepainosi. Minä löysin sen ja haluan auttaa sinuakin saavuttamaan painon, jossa viihdyt.

Lähestyessäni 50 vuoden ikää kiloja hiipi vuosi vuodelta enemmän. Vatsamakkaroita taisi olla tyttäreni laskujen mukaan jo 4, painoindeksikin näytti yli 25. Laihdutin Cambridge Ohjelmalla vuonna 2018 15 kg ja samalla sain elämäniloa runsain mitoin tilalle. Opin uuden tavan hallita painoani ja kilot ovat pysyneet poissa.

Tule sellaisena kuin olet, olipa laihdutustarpeesi 5 kg tai 50 kg, niin yhdessä onnistumme! Sinulla tarvitsee olla vain halu muuttua, sillä tuloksia syntyy sen verran nopeasti, että halu voimistuu laihtumisen myötä.

Valmentajana olen innostava, aito, hauska, helposti lähestyttävä ja tavoitteitasi tukeva.
Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti.


NÄIN SINÄ PÄÄSET ALKUUN:
Varaa aika yllä olevasta kalenteristani, ”Startti 45 min”.  Mikäli vielä epäröit, voit valita ilmaisen ”Tutustuminen 30 min”. 
Startti ja tutustuminen onnistuu myös etänä. 
Mikäli et juuri nyt kaipaa valmentajan tukea, niin voit tulla ostamaan Cambridge-tuotteita laihduttamiseen sekä painonhallintaan. 
Jos haluat tietää lisää, niin soita tai lähetä sähköpostia, niin kerron mielelläni lisää.

Nähdään Fredalla!

Katri

Onnistujat


before
after

Kreetta Ulander

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Laihdutuksen aloitukselle tärkeitä tekijöitä oli terveydelliset syyt sekä läheisten ihmisen havainto ”tätiytymisestä”. Minulla on huomattava…"

Lue lisää
before
after

Sari Hämäläinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaveri oli aloittanut viikkoa aiemmin, ja kertoi miten hyvin laihduttaminen on lähtenyt käyntiin, joten se…"

Lue lisää
before
after

Sanna-Maria Takala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Ystäväni Helena Ahti-Hallberg sai viime syksynä onnistuneesti laihdutettua ja tiesin olevani yhtä säntillinen ja päättäväinen…"

Lue lisää
before
after

Päivi Lehojärvi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Aika oli kypsä loppuelämän elämäntapa remonttia varten. Haluan olla terve, normaalipainoinen, hyvinvoiva keski-ikäinen nainen. En…"

Lue lisää
before
after

Martti Uotila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Läskit tursusi vaatteista ja halusin aloittaa treenaamisen maratonille uudelleen kuuden vuoden tauon jälkeen. Millaisena koit Cambridge…"

Lue lisää
before
after

Maria Lukka

"Mikä sai sinut aloittamaan laihduttamisen? Puhuisin kohdallani keventelystä. Halusin keventää oloani, sillä minulle oli tullut parin viime vuoden sisällä…"

Lue lisää
before
after

Liisa Kalliokoski

"Olin todella väsynyt, huonokuntoinen ja alkavat vaihdevuosioireet hikoiluineen aiheuttivat epämukavuutta ja ärsytystä. Olin kokeillut Cambridge-ohjelmaa aiemminkin ja tiesin, että sillä…"

Lue lisää
before
after

Katja Arpré

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Halusin hoikentua, jotta olisin uskottavampi edustaja yritykselleni. Normaalipainoisia pidetään luotettavampina ja aikaansaavampina kuin ylipainoisia.  Millaisena koit…"

Lue lisää
before
after

Eiva Airaksinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Peilikuvani masensi minua. Tunsin itseni vähemmän ihmiseksi sen näköisenä mitä olin. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Laihdutusohjelma oli…"

Lue lisää