Onnistuimme!

Maria Lukka

Nimi: Maria Lukka

Ennen: 72kg

Nyt: 64kg

Sparraaja: Katri Viisainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihduttamisen?

Puhuisin kohdallani keventelystä. Halusin keventää oloani, sillä minulle oli tullut parin viime vuoden sisällä lisää painoa (toki pysyin koko ajan normaalipainon sisällä). Tähän syynä oli pitkälti se, että koin tarvitsevani enemmän kaloreita, sillä olin alkanut treenata kuntosalilla entistä tavoitteellisemmin. Tämä olikin totta, mutta kaloreita tuli lisättyä hieman tarvetta enemmän, mikä näkyi lisääntyneenä painona. Lisääntynyt paino ei ollut ainoastaan lisääntynyttä lihasvoimaa. Halusinkin nähdä työn jäljen ja saada hankkimani lihakset paremmin näkyviin. Siksi halusin kokeilla Cambridge-ohjelmaa.

Millaisena koit Cambridge-laihduttamisen?

Cambridge-ohjelma antoi lisämotivaatiota ja -tukea painonpudotukseen. Yksin en olisi todennäköisesti päässyt näihin tuloksiin. Valmis ateriaohjelma ja valmiiksi mietityt syömiset auttoivat arjessa. Bonuksena vielä se, että Cambridgen omat ateriat olivat tosi hyvänmakuisia! Innostava, kannustava ja hengessä koko ajan mukana oleva valmentajani Katri loi positiivista tunnelmaa, joka antoi potkua jatkaa ohjelman mukaan. Haluan kyllä myös jatkossa jatkaa yhteistyötä Katrin kanssa! : )

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihtumisesta ja millä tavoin elämäni on toisenlaista nyt? 

Tunnen, että olen saanut itseni takaisin. Viihdyn paremmin hoikemmassa kropassa. Tämä tuo kokonaisvaltaisesti hyvää oloa. Tämä on myös antanut uudenlaisen sytykkeen omia urheilutreenejä kohtaan. On kuitenkin muistettava, että jos treenaa kovaa, on myös saatava riittävästi ravintoa. Nyt vaan pitää miettiä sopiva päivittäinen energiamäärä, jolla jaksaa treenata tuloksekkaasti, mutta jolla vaatekoko pysyy suhteellisen samana. Kroppa saa siis edelleen tiivistyä; lihakset vahvistua ja rasva palaa. 

Takaisin