coach image coach image

Soittopyyntö

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei!

Olen Katri ja toimin Cambridge Valmentajana Kampissa hyvien yhteyksien varrella.

Ihastuin Cambridge Ohjelmalla ajatukseen: löydä ihannepainosi. Minä löysin sen ja haluan auttaa sinuakin saavuttamaan painon, jossa viihdyt ja joka on helppo pitää. Laihdutin Cambridge Ohjelmalla vuonna 2018 15 kg ja samalla sain elämäniloa runsain mitoin tilalle. Opin uuden tavan hallita painoani ja kilot ovat pysyneet poissa, sillä jo laihduttamisen aikana harjoitellaan painonhallintaa. 

Tule sellaisena kuin olet, olipa laihdutustarpeesi 5 kg tai 50 kg, niin yhdessä onnistumme! Sinulla tarvitsee olla vain halu muuttua, sillä tuloksia syntyy sen verran nopeasti, että halu voimistuu laihtumisen myötä. Suunnittelemme sinulle sopivan ohjelman, joka selkeä ja helppo noudattaa. Me ei laihdutella, vaan laihdutetaan!

Valmentajana olen innostava, aito, hauska, helposti lähestyttävä ja tavoitteitasi tukeva.
Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti ja olen toiminut päätoimisena valmentajana jo vuodesta 2018. Alta näet onnistujieni tarinoita.

Voit laihduttaa joko ryhmässä, yksin, parin kanssa tai voit koota oman ryhmän. 

NÄIN SINÄ PÄÄSET ALKUUN:
Varaa aika yllä olevasta kalenteristani, ”Aloitus 45 min”.  Mikäli vielä epäröit, voit valita ilmaisen ”Tutustuminen 30 min”. Mikäli olet ollut aiemmin Cambridge Ohjelmalla, niin voit varata ”Jatko 30 min”. Ryhmiin voit ilmoittautua ”Ryhmä- ja infotilaisuudet”.
Yksilöaloitus ja tutustuminen onnistuu myös etänä, kuten koko laihdutuskin.

Mikäli et juuri nyt kaipaa valmentajan tukea, voit tulla ostamaan Cambridge-tuotteita laihduttamiseen sekä painonhallintaan=> valitse ”Tehovalmennus 15 min” ja lisätietoihin ”tuoteosto”, näin sinua ei veloiteta valmennuksesta. 

Mikäli et löydä sopivaa aikaa, niin ole minuun yhteydessä, sillä kalenterini joustaa.

Jos haluat tietää lisää, niin soita tai lähetä sähköpostia, kerron mielelläni lisää.

Nähdään Freda 55:ssa tai etänä Teamsilla!

Katri

Vi lyckades!


before
after

Maija Aallas

"Pitkään jatkunut huono olo kehossa ja väsymys. Olen aina liikkunut, mutta silti kiloja kertyi. Vaatteet alkoivat kiristämään ja muutenkin tyytymätön…"

Läs mer
before
after

Kirsi Hamnell

"Milloin laihdutit? 2019 Kuinka paljon laihdutit? 20 kg Miten hallitset painoasi ? Pidän ateriarytmin tasaisena ja syön pääasiallisesti kevyttä ruokaa."

Läs mer
before
after

Karin Viinikainen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Polvet särkivät, olo oli väsynyt, itsetunto huono, eivätkä vaatteetkaan mahtuneet kunnolla päälle.  Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Silloin kun…"

Läs mer
before
after

Kreetta Ulander

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?    Laihdutuksen aloitukselle tärkeitä tekijöitä oli terveydelliset syyt sekä läheisten ihmisen havainto ”tätiytymisestä”. Minulla on huomattava…"

Läs mer
before
after

Sari Hämäläinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kaveri oli aloittanut viikkoa aiemmin, ja kertoi miten hyvin laihduttaminen on lähtenyt käyntiin, joten se…"

Läs mer
before
after

Sanna-Maria Takala

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Ystäväni Helena Ahti-Hallberg sai viime syksynä onnistuneesti laihdutettua ja tiesin olevani yhtä säntillinen ja päättäväinen…"

Läs mer
before
after

Päivi Lehojärvi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Aika oli kypsä loppuelämän elämäntapa remonttia varten. Haluan olla terve, normaalipainoinen, hyvinvoiva keski-ikäinen nainen. En…"

Läs mer
before
after

Martti Uotila

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Läskit tursusi vaatteista ja halusin aloittaa treenaamisen maratonille uudelleen kuuden vuoden tauon jälkeen. Millaisena koit Cambridge…"

Läs mer
before
after

Maria Lukka

"Mikä sai sinut aloittamaan laihduttamisen? Puhuisin kohdallani keventelystä. Halusin keventää oloani, sillä minulle oli tullut parin viime vuoden sisällä…"

Läs mer
before
after

Liisa Kalliokoski

"Olin todella väsynyt, huonokuntoinen ja alkavat vaihdevuosioireet hikoiluineen aiheuttivat epämukavuutta ja ärsytystä. Olin kokeillut Cambridge-ohjelmaa aiemminkin ja tiesin, että sillä…"

Läs mer
before
after

Katja Arpré

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?Halusin hoikentua, jotta olisin uskottavampi edustaja yritykselleni. Normaalipainoisia pidetään luotettavampina ja aikaansaavampina kuin ylipainoisia.  Millaisena koit…"

Läs mer
before
after

Eiva Airaksinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?  Peilikuvani masensi minua. Tunsin itseni vähemmän ihmiseksi sen näköisenä mitä olin. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?  Laihdutusohjelma oli…"

Läs mer