Vi lyckades!

Katja Arpré

Namn: Katja Arpré

Startvikt: 105kg

Nuvarande vikt: 81kg

Supporter: Katri Viisainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?
Halusin hoikentua, jotta olisin uskottavampi edustaja yritykselleni. Normaalipainoisia pidetään luotettavampina ja aikaansaavampina kuin ylipainoisia. 

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?
Hyvin helppoa ja vaivatonta. Aivan täydellinen prosessi kiireiselle ihmiselle. 

Jos olet laihduttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?
Ohjeet olivat hyvin selkeät ja valmentajan tuki sekä säännölliset tapaamiset tarjosivat keskusteluapua, mitä ei ollut saatavilla muilla dieeteillä. Valmentajan tarjoamat ohjeet ja neuvot kaikissa tilanteissa myös valmennussessioiden välissä olivat loistavia, sillä sain tukea valinnoilleni ja ohjeita haastavistakin tilanteista selviytymiseen. 6-vaiheisen ohjelman ansiosta opin syömään oikein ateria kerrallaan, mikä teki asioiden sisäistämisestä vaiheittain helppoa ja vaivatonta. Tämä antoi minulle myös eväitä työelämään. 

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihtumisesta ?
Olen saanut positiivista huomiota ja koen, että saan asiani paremmin kuuluville. Prosessi on myös opettanut minulle suunnitelmallisuutta, ajanhallintaa ja luottamusta tavoitteiden saavuttamiseen, kun ne asettaa tarpeeksi korkealle.
Terveydellisesti voin huomattavasti paremmin. Ihoni orastava akne on kadonnut ja ihon tasaisuus ja väri ovat parantuneet. Nivelet eivät enää kipeydy ollenkaan. Pystyn kävelemään korkokengissä koko päivän!

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?
Voin mennä Stockmannille ja valita mistä tahansa mallistosta haluamani vaatteet, ja ne ovat sopivia. Tämä antaa paljon mahdollisuuksia ammattimaiseen pukeutumiseen. Hääpuku oli helppo löytää, kun koot olivat normaalimallistosta (jonka lisäksi hääpuku näyttää älyttömän hyvältä). Nyt näen itseni kuvissa niin kuin näin itseni aikaisemmin mielessäni, mutta mikä ei aijemmin heijastunut kuvissa tai peilissä. Minulla on koon 34 talvitakki, kun viime talvena koko oli 46!

Tillbaka