Onnistuimme!

Pekka Ahokas

Nimi: Pekka Ahokas

Ennen: 116kg

Nyt: 107kg

Sparraaja: Katri Viisainen

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Tein ns. elämäntapamuutoksen noin 4 vuotta sitten jolloin muutin ruokavalioni ja aloin taas liikkumaan enemmän. Nämä muutokset vaikuttivat positiivisesti myös painoon. Halusin tällä 4 viikon intensiivisellä jaksolla ottaa isomman väliloikan kohti tavoitetta ja se onnistui loistavasti. Tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin!

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Olin joskus vuosia sitten jo tutustunut muutaman viikon tähän konseptiin, joten minulla oli siinä mielessä jo hieman tietoa siitä, mitä haasteita edesä on. Huomaisin kuitenkin heti ensimmäisessä sessiossa loistavan valmentajani Katrin kanssa, että koko konsepti oli kehittynyt, ja ainakin itselleni tuo 4 viikon aika ei ensimmäisiä päiviä lukuun ottamatta ollut mitenkään vaikea.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

En ole aikaisemmin laihduttanut.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Opin ymmärtämään syy seuraus suhteen paremmin ja uskon että pystyn sitä hyödyntämään tulevaisuuden painonhallinnassa hyväksi.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Näin nopeasti ”session” jälkeen on vaikea sanoa, mutta katsotaan muutaman viikon päästä kun olen vähintään yhtä kevyt kuin nyt 🙂

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Laihdutuksen aikana huomasin pärjääväni hyvin pienemmälläkin energimäärällä, mikä auttoi todella hyvin siinä, etten lipsunut yhtään suunnitelmasta vaan pysyin täysin siinä ja siksi varmaan tulokset olivat odotettua paremmat.

Muuta lisättävää:

Muista että ”kalori on kaveri” oikein käytettynä 🙂

Annan suostumukseni valokuvani, tarinani, nimeni, asuinpaikkakuntani ja painonpudotustulokseni käyttämiseen mainostarkoituksessa Cambridge Ohjelma Finland Oy:lle

Takaisin