coach image coach image

Heippa, olen Satu,
Cambridge Valmentajasi

Satu Karjalainen

040-4194777

satu.karjalainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Master Valmentaja

Tehdäänkö laihdutusmatka yhdessä?

Olen innoissani, että saan auttaa ihmisiä laihtumaan ja tekemään elämäntapamuutoksia jo kahdeksatta vuotta. Olen näiden vuosien aikana tavannut noin 500-laihduttajaa. On aivan mahtavaa, että saan tehdä työtä mistä pidän ja olla osana ihmisten elämänlaadun sekä terveyden parantamista.  On ihanaa, kun vaikkapa kivut vähenevät, pienemmät vaatteet sopivat tai liikunta tulee enemmän elämään. Usein saan olla myös kuulemassa, kun asiakas saa vähennettyä lääkitystä tai parannettua laboratorioarvoja. Rakastan keskusteluja asiakkaiden kanssa syömisen ympärille liittyvistä ajatuksista ja oivalluksista. Pitkä kokemus on toivottavasti tuonut intuitiota, milloin tarvitaan empaattista ja milloin tiukkaa valmentajaa.

Laihdutuksen kaikissa vaiheissa auttaa oma valmentaja eli minä, riittävän selkeät ohjeet sekä se, että osa aterioista on tehty meille jo lähes valmiiksi. Jos olemme yksin laihdutuksen kanssa, luovutamme helpommin. Minun tehtäväni on saada sinut huomaamaan kaikki hyvät asiat, joita on tapahtunut tapaamisten välillä. Helposti muuten kiinnitämme huomion vain siihen, mikä on mennyt huonosti.

Ylimääräisiä kiloja ei tarvitse hävetä. Sinulla on oikeus laihduttaa. Tule siis rohkeasti luokseni (tai tavataan etänä teams: ssa) ja laitetaan sinut yhdessä elämäsi kuntoon! 

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja YAMK terveyden edistämisestä. Lisäksi olen kouluttautunut personal traineriksi, voimauttavan valokuvauksen ammatillisia perusteita, NLP:tä, psykoterapeuttisia perusteita ja vaikka mitä😊…Olen myös käynyt kaikki mahdolliset Cambridgen koulutukset. Minun kanssani olet turvallisissa käsissä. Laita minulle WhatsApp-tai tekstiviestiä,  olen yrittäjä ja siis lähes aina käytettävissäsi.

Tervetuloa!

Onnistujat


before
after

Johanna Wilen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin käynnistää aineenvaihdunnan uudestaan. Ketogeeninen dietti ei auttanut. vaan ajattelin, että tarvittiin perusteellisempi kehon puhdistus…"

Lue lisää
before
after

Britt-Marie Juup

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin jo pitkään voinut huonosti lihavuuden johdosta. Vuosien saatossa olivat kilot salakavalasti hiipineet luiden päälle."

Lue lisää
before
after

Emilia Uusipäärni

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minut sai aloittamaan laihdutuksen se, että huomasin ettei vanha löysä takki enää mennyt kiinni. Minun…"

Lue lisää
before
after

Rami Kujanpää -11 kg

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Aloitin laihduttamisen Cambridgellä 2016 ollessani ylipainoinen. Olo oli huono, peilikuva ei miellyttänyt ja lapsikin nipisteli…"

Lue lisää