coach image coach image

Heippa, olen Satu,
Cambridge Valmentajasi

Satu Karjalainen

040-4194777

satu.karjalainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Tehdäänkö laihdutusmatka yhdessä?

Olen auttanut ihmisiä laihtumaan jo VIISI vuotta. Yhteensä sulatettuja kiloja on tuhansittain. Olen kokopäiväinen Cambridge-valmentaja ja sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja YAMK. Lisäksi minulta löytyy monenlaista muuta koulutusta esimerkiksi  liikunta-alalle, voimauttavaan valokuvaukseen, mielenterveysongelmiin sekä parisuhdeneuvontaan.

Pyrin olemaan kannustava, mutta selkeät ohjeet antava valmentaja. Laihdutukseen kuuluvat haasteet, onnistumiset, oivallukset ja monet tunteet. Yhdessä sinnikkäällä työllä saavutamme tavoitteet. Itse olen laihduttanut 12-kiloa. Tiedän, miltä tuntuu olla ylipainoinen. Heräsin ylimääräisiin kiloihini kaupan vaatekopissa, kun vaatekokoni ei enää mahtunut päälleni. Päätin, etten ala ostaa uutta vaatekertaa, vaan laihdutan kilot pois. 

Cambridge- ohjelmalla sain kilot nopeasti ja turvallisesti pois. Tule sinäkin rohkeasti luokseni ja laitetaan sinut yhdessä elämäsi kuntoon ! 

Onnistujat


before
after

Rami Kujanpää -11 kg

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Aloitin laihduttamisen Cambridgellä 2016 ollessani ylipainoinen. Olo oli huono, peilikuva ei miellyttänyt ja lapsikin nipisteli…"

Lue lisää