Onnistuimme!

Britt-Marie Juup

Nimi: Britt-marie Juup

Ennen: 120kg

Nyt: 88kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Olin jo pitkään voinut huonosti lihavuuden johdosta. Vuosien saatossa olivat kilot salakavalasti hiipineet luiden päälle. Korkea verenpaine, 2-tyypin diabetes, artroosi polvissa, lonkka- ja jännevaivat ja erilaiset tulehdustilat olivat jokapäiväisiä.

Tyttäreni oli jo monta vuotta ehdottanut, että hakisin apua Cambridgeltä. Hänen työkaverinsa oli onnistunut laihtumaan menetelmän avulla.

4.11.2019 lysähdin coach Satu Karjalaisen vastanoton tuolille ja nyyhkytin, että -”En jaksa enää”

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Yllättävän helpoksi ja erittäin tehokkaaksi. Opin syömään tarpeeksi usein niin ettei näläntunne päässyt oikeastaan koskaan yllättämään. Ateriat olivat helppo valmistaa ja monipuolisia. Oli kannustavaa huomata miten nopeasti aloin pudottamaan painoa ja kuinka tasaiseen tahtiin pudotus jatkui.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Olen laihduttanut lähes koko ajan noin 30 vuoden aikana. Onnistunut laihduttamaan 10-15 kiloa, joka kuitenkin aina on tullut takaisin ja joka kerta muutamalla lisäkilolla.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Terveyshyötynä olen saanut jättää diabeteslääkityksen ja vähentää verenpainelääkkeet. Olen pystynyt aloittamaan päivittäisen lenkkeilyn ja lihastreenin salilla pari kertaa viikossa. Polvet, lonkka eivätkä jänteet vaivaa enää juurikaan.

Iloni ja energiatasoni ovat parantuneet huomattavasti. Myös ulkonäköni on parantunut.

Negatiivisena voin sanoa, että jonkin verran hiuksia on lähtenyt laihdutuksen aikana, mutta uutta on jo tulossa.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olen aina ollut aktiivinen ja monessa mukana, mutta laihdutuksen ansiosta jaksan vielä paremmin, olen iloisempi ja itsevarmempi. Tunnen itseni ainakin viisitoista vuotta nuoremmaksi kuin lihavana.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

En voinut koskaan kuvitellakaan, että laihdutus toisi niin paljon positiivisia asioita elämääni. Olen nykyään kokonaisvaltaisesti vielä paljon iloisempi, rohkeampi ja energisempi kuin ennen.

Myös seksuaalisesti olen uudelleen herännyt mikä on myös osaltaan tuonut niin paljon iloa elämääni.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Olen vakuuttunut siitä, etten olisi onnistunut tälläkään kerralla ellen olisi saanut asiantuntevaa, ystävällistä, kannustavaa ja jämäkkää ohjausta Satu Karjalaiselta. Hän on ollut minulle aivan loistava valmentaja. Olen ikuisesti kiitollinen hänelle ja ohjelmalle terveydestäni, ”uudesta” elämästäni ja sen tuomista ihanuuksista!

Muuta lisättävää:

Haluan rohkaista kaikkia heitä, jotka kamppailevat lihavuuden kanssa, ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen ja jonka terveys ja elämänilo ovat uinumassa, että olisivat rohkeasti yhteydessä hyvään Cambridge-valmentajaan ja saisivat avaimet uuden elämäntavan löytämiseksi. Toivon, että jokainen saisi nauttia laihdutuksen tuomista hyödyistä ja iloista! Älä odota liian kauan. Itseäni harmittaa vain se, että en aloittanut laihdutusta aikaisemmin.

Takaisin