coach image coach image

Heippa, olen Satu,
Cambridge Valmentajasi

Satu Karjalainen

040-4194777

satu.karjalainen@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

CKO (Cambridge kunto-ohjelma)

Detox

Motivaatiovalmennus

Koulutustaso

Master Valmentaja

Tehdäänkö laihdutusmatka yhdessä?

Olen auttanut ihmisiä laihtumaan jo KUUSI vuotta. Yhteensä sulatettuja kiloja on tuhansittain. Olen sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja/ terveyden edistämisen YAMK jne.  

Pyrin olemaan kannustava, ymmärtävä, jämpti ja selkeät ohjeet antava valmentaja. Laihdutukseen kuuluvat haasteet, onnistumiset, oivallukset ja monet tunteet. Yhdessä sinnikkäällä työllä saavutamme tavoitteet. 

Itse olen laihduttanut 10-kiloa. Tiedän, miltä tuntuu olla ylipainoinen. Heräsin ylimääräisiin kiloihini kaupan vaatekopissa, kun vaatekokoni ei enää mahtunut päälleni. Päätin, etten ala ostaa uutta vaatekertaa, vaan laihdutan kilot pois. Cambridge- ohjelmalla sain kilot nopeasti ja turvallisesti pois.  Ja poissa ovat pysyneet !

Tule sinäkin rohkeasti luokseni ja laitetaan sinut yhdessä elämäsi kuntoon ! 

Vi lyckades!


before
after

Johanna Wilen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Halusin käynnistää aineenvaihdunnan uudestaan. Ketogeeninen dietti ei auttanut. vaan ajattelin, että tarvittiin perusteellisempi kehon puhdistus…"

Läs mer
before
after

Britt-marie Juup

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olin jo pitkään voinut huonosti lihavuuden johdosta. Vuosien saatossa olivat kilot salakavalasti hiipineet luiden päälle."

Läs mer
before
after

Emilia Uusipäärni

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Minut sai aloittamaan laihdutuksen se, että huomasin ettei vanha löysä takki enää mennyt kiinni. Minun…"

Läs mer
before
after

Rami Kujanpää -11 kg

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Aloitin laihduttamisen Cambridgellä 2016 ollessani ylipainoinen. Olo oli huono, peilikuva ei miellyttänyt ja lapsikin nipisteli…"

Läs mer