Onnistuimme!

Johanna Wilen

Nimi: Johanna Wilen

Ennen: 76kg

Nyt: 67kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Halusin käynnistää aineenvaihdunnan uudestaan. Ketogeeninen dietti ei auttanut. vaan ajattelin, että tarvittiin perusteellisempi kehon puhdistus ja aineenvaihdunnan uudelleen käynnistäminen. Halusin opetella uudelleen syömään ja ottaa käyttöön esim. tietoisemman syömisen.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Olen vetänyt Cambridgen kaksi kertaa aiemminkin ja tiedän, että se toimii. Etuna nopeat tulokset alkuun. Tämä on mielestäni kallista, mutta hinta auttaa motivaation ylläpitämisessä.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista?

Aiemmat dietit on elämätilanteiden takia mennyt ennemmin tai myöhemmin mönkään. Olen pelännyt hyviä hiilihydraatteja. Nyt ymmärrän niiden tärkeyden. Ymmärrän myös, miten tärkeää hyvät hiilihydraatit on raskaissa treeneissä ja yleisessä jaksamisessa.

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Valmentaja on vaatinut minulta uusia kokeiluja mm. täysjyvätuotteet ja uudet kasvikset.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Treenit rullaa paremmin. Leauanvedot, hyppimiset ja kaikki on kevyempää. Kunto on noussut. Ei ole mielihaluja, kun tulee syötyö tasaisemmin. Vatsa on paremmassa kunnossa nyt.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Oli yllätys, miten nopeasti maha tuli täyteen, kun sai supistettua mahalaukun alimmalla tasoilla. En syö itseäni enää täyteen, vaan odotan ruokailun jälkeen 15 min.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi

Se, joka tähän lähtee, niin kannattaa varautua siihen, että matka on raskas. Turha tulla sanomaan, etteikö 800-kilokalorilla pystyisi treenaamaan rankempaa treeniä, minäkin pystyin. Myös armollisuus itseä kohtaan on tärkeää.

Takaisin