Onnistuimme!

Rami Kujanpää -11 kg

Nimi: Rami Kujanpää

Ennen: 80kg

Nyt: 69kg

Sparraaja:

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Aloitin laihduttamisen Cambridgellä 2016 ollessani ylipainoinen. Olo oli huono, peilikuva ei miellyttänyt ja lapsikin nipisteli vatsamakkaroita ohimennessään. 

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?        

Laihduttaminen oli pääosin helppoa, kun oli selkeä ohjelma ja valmentaja tukena. 3-kuukaudessa sain pois ne kilot, jotka halusinkin. Sen jälkeen olen ollut painonhallitsija nyt jo 3,5-vuoden ajan. Mm. napostelu on yrittänyt palata alkuvuosina, mutta ei enää pitkään aikaan. Voin myös välillä herkutella, mutta se ei jää päälle. On hienoa, että myös painonhallintajaksoa suositellaan jatkettavan pidempään. Ei ole suuri vaiva käydä moikkaamassa valmentajaa muutamia kertoja vuodessa ja näin tapahtuu oikeasti elämäntapamuutoksia. Olen käyttänyt arkipäivisin edelleen yhden cambridgen päivässä. Viikonloppuisin ja lomilla syön vain tavallista ruokaa. Olen kertonut kaikille laihduttamisestani. Uskon, että se on ollut avain onnistumiseeni. 

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge laihdutus eroaa aikaisemmista? 

Ennenkuin aloitin laihduttamisen Cambridgellä, olin jo saanut 5-kiloa pois. Nuo kilot sain pois hirveällä työllä ja tuskalla, lähinnä yritin silloin pelkällä liikunnalla. Viidestäkin kilosta ominpäin eronpääseminen kesti todella kauan. 

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi? 

Olo on kevyt ja viimeksi kun olin ostamassa vaatteita, myyjä totesi heti minut nähtyään, että minulle käy hyvin vaatteet slimfit-rekistä. Siitä tuli hyvä mieli.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Laihdutuksen jälkeen kaikki on helpompaa.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain, jota et osannut odottaa?

Elämä tuo eteen aina monenlaisia asioita, mutta olen pitänyt laihdutuksen jälkeen kiinni siitä, että ylipainoiseksi en enää itseäni päästä. Paino vaihtelee nyt vain kilon pari suuntaansa.

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti omista laihdutuskokemuksistasi  

On aika mieletöntä, mitä muutamissa kuukausissa saa aikaan painonlaskun suhteen. Voin suositella isompiin ja pienempiin tavoitteisiin.

Takaisin