coach image coach image

Heippa, olen Sari,
Cambridge Valmentajasi

Sari Niva

040-9311133

sari.niva@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Varaa aika

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei,  

Olen Sari ja työskentelen Cambridge Valmentajana Kaustisella. Cambridge Ohjelma tuli elämääni toukokuussa 2018. Ennen sitä olin nähnyt siskoni muutoksen ollessaan Cambridge Ohjelmalla 

Nyt halusin Valmentajaksi, koska haluan tsempata sinua hyvällä fiiliksellä painonpudotuksessa sekä kuunnella ja tukea sinua, kun opettelet uusia elämäntapoja.  Voit tulla luokseni juuri sellaisena, kuin olet.

Olen ison perheen lapsista vanhimmasta päästä. Myös omassa perheessä on 12 lasta ja pian 27 lastenlasta. Koko elämän ajan ympärilläni on ollut ihmisiä. Aloitin valmentajana 2020 ja parin vuoden aikana olin jo koonnut itselleni laajan asiakaspiirin. Viikottain luonani käy noin 25-30 asiakasta. Minusta on tykätty ja minua on arvostettu siitä, että annan selkeät ja tarkat ohjeet, olen inspiroiva ja minusta loistaa kiinnostus asiakkaitani kohtaan. 
“Sari on hauska, loistava kuuntelija ja hänestä löytyy suurta ymmärrystä elämän realiteeteille, ja miten ne voivat vaikuttaa laihdutustuloksiin.” 
Myönteistä laihdutuskokemusta ja hyvää valmentajaa on helppo kehua ja suositella.”

Asiakkaat löytävät luokseni toisten ihmisten positiivisten laihdutustarinoiden kautta täällä nettisivuilla, lehdissä ja asiakasiltojeni kautta. Koen työni todella antoisana ja kivana!

Ota siis yhteyttä, niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja pysymään siinä! 

Olen vain puhelinsoiton tai viestin päässä. 

Onnistujat


before
after

Eija-Riitta Karjula

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Puntarin lukema! Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppo, kun sitoutuu ohjelmaan. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten…"

Lue lisää
before
after

Outi Rauma

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Epämukava olotila ja ”kutistuneet vaatteet”. Raskas liikkua ja kyykistellä. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Mukavana, tsemppaavana…"

Lue lisää
before
after

Paula Kauppinen – Valmentaja Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen yrittänyt omatoimisesti, muttei onnistunut. Valmentajan tuki ja kontrolli auttoi ja tavoite. Tavoitteena oli mahtua…"

Lue lisää
before
after

Marika Kalliokoski – Valmentaja Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Sari soitti minulle. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppo,yksinkertainen. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi…"

Lue lisää
before
after

Outi Kalliokoski – Valmentaja Sari Niva

"Vuosia sain itseni pidettyä tiukalla kuurilla normaalipainossa. Olen lopettanut herkkujen syönnin vuonna 1986 ja en niitä vieläkään syö. Kahdeksan vuotta…"

Lue lisää
before
after

Satu Granholm – Valmentaja Sari Niva

"Oli väsynyt ja raskas olo. Paino oli pikkuhiljaa noussut ja oli itsekseen vaikea alkaa tekemään muutoksia ruokailuun. Tarvitsin selkeää suunnitelmaa,…"

Lue lisää
before
after

Sari Markkula – Valmentaja Sari Niva

"Vuonna 2019 minulla dignosoitiin diabetes. Ylipainoa oli kovasti ja tunsin, että jotakin pitäisi tehdä. Kenkien solmiminen oli iso työ ja…"

Lue lisää
before
after

Anna-Mari Matokangas – Valmentaja Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyytymättömyys omaan ulkonäköön, väsymys sekä liikkumisen vaikeus ja sen tuomat säryt. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Lue lisää
before
after

Erkki Löf – Valmentaja Sari Niva

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaimo tahtoi mukaan. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi…"

Lue lisää
before
after

Ville Korpi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Oli usein väsynyt. Liikkuminen oli vaikeaa ja raskasta. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    Laihduttaminen…"

Lue lisää
before
after

Maria Brännkärr

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Jag trivdes inte alls med mig själv. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    Jag tycker…"

Lue lisää