Onnistuimme!

Mari Syväkoski

Nimi: Mari Syväkoski

Ennen: 91kg

Nyt: 71kg

Sparraaja: Sari Niva

Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?

Tyytymättömyys omaan ulkonäköön, kiristävät vaatteet. Puntarin lukema järkytti, kuinka paljon vuosien aikana kiloja oli kertynyt. Väsynyt olo ja erilaiset säryt. Mitta vain tuli täyteen ja ajattelin, että nyt on pakko tehdä jotain oman terveyden ja tulevaisuuden suhteen.

Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?

Aluksi oli rankkaa. Painon pudottaminen ohjelmalla oli helpompaa, kun tiesi mitä syödä ja minkä verran. Säännölliset tapaamiset, valmentajan kannustava tuki, painon putoaminen sekä tulosten näkeminen motivoi jatkamaan ohjelmalla kohti terveellisempää ja elämäntapamuutosta.

Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi eroaa aikaisemmista laihdutuksista?

Cambridge valmentajan kanssa tapaamiset motivoi, tukee ja pitää painon pudottajan ” ruodussa”

Mitä hyötyä sinulle on ollut laihdutuksestasi?

Jaksan arjessa paremmin ja työnteko on helpompaa, kun painoa on reilusti vähemmän. Ruokavalio on monipuolisempi ja terveellisempi. Liikunta on tullut takaisin elämääni. Vaatekoko on pienentynyt ja uskallan käyttää tiukempia vaatteita. Olen tyytyväisempi ulkonäkööni.

Millä tavalla elämäsi on toisenlaista nyt laihdutuksen jälkeen?

Olo on energisempi ja kevyempi, enkä ole niin väsynyt kuin aikaisemmin. Syön terveellisemmin ja olen oppinut syömään salaatteja ja kasviksia sekä osaan mitoittaa ruoka-annokseni oikein. Nautin liikkumisesta ja liikunnasta.Koen oloni terveemmäksi.

Tapahtuiko laihdutuksen aikana, sitä ennen tai sen jälkeen jotain yllättävää, eli jotain, jota et osannut odottaa?

Yllätyin siitä, kuinka hyvin jaksoin myös  pienimmän tason aikana ja energiaa riitti työntekoon. Myös makeanhimon väheneminen ja sokerikoukusta irti pääseminen yllätti.

Muuta lisättävää:

Olen tyytyväinen, että lähdin Cambridgeen mukaan ja sain tehtyä elämäntapa muutoksen.

Haluan myös sanoa, että sinä joka mietit painonpudotusta ja olet kamppaillut asian kanssa yksin. Niin kokeile Cambridgeä, siellä saat ruokaohjeet, oman valmentajan tuen ja kanssakulkija matkallesi.

KIitos valmentajalleni Sarille tuesta ja tsemppauksesta❤️

Takaisin