coach image coach image

Heippa, olen Sari,
Cambridge Valmentajasi

Sari Niva

040-9311133

sari.niva@cambridgeohjelma.fi

Soittopyyntö

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka tid

Valmennukset

service image

Lähivalmennus

service image

Etävalmennus

service image

Ryhmävalmennus

Ohjelmat

Lyhytohjelma

Kymppi pois

Tasaviikko

Tasakilo

Detox

Koulutustaso

Sertifioitu Valmentaja

Älä odota, aloita tänään

Hei,  

Olen Sari ja työskentelen Cambridge Valmentajana Kaustisella.

Aloitin itse elämäntaparemontin Cambridgellä v 2018 ja pudotin jopa 20 raskauskiloa.

Meillä on 12 lasta ja sen myötä olen kehittynyt organisoija tyypiksi. Sama keneltä tutulta kysyttäisiin minun vahvuuksista, niin ensimmäisenä kuulee, että olet organisoija ja hyvä auktoriteetti. Siksi minulle onkin tyypillistä, että annan selkeät ja tarkat ohjeet jokaiselle tasolle.
Lisäksi minusta sanotaan, että olen hyvä kuuntelija ja ymmärrän elämän tuomia haasteita, koska oma elämäkään ei ole aina ollut yhtä linnun laulua. Nautin, kun saan tsempata sinua hyvällä fiiliksellä painonpudotuksessa sekä kuunnella ja tukea sinua, kun opettelet uusia elämäntapoja.  Voit tulla luokseni juuri sellaisena, kuin olet.

Lisäksi rakastan luontoa ja liikuntaa. Olen juossut yhden puolimaratonin ja rakastan juuri erilaisia liikuntasuunnitelmia esim. porrastreeneihin liittyen. Siksi minun valmennuksessa liikunta lisääntyy systemaattisesti tasolta toiselle edetessä.

Valmennuksia on viikottain n 30-35 ja niistä n 30% on etävalmennuksia. 

Asiakkaat löytävät luokseni usein joko nettisivujeni ja minun asiakkaitteni onnistujatarinoiden kautta. Mutta iso osa tulee myös puskaradion kautta, kun laihduttajat ovat suositelleet minua.

Yhteystiedot löydät ylhäältä. Voit ottaa minuun yhteyttä 24/7
Vastaan heti, kun huomaan viestisi.
Nyt sinä olet vain yhden klikkauksen päässä siitä, että muutaman viikon päästä voit painaa 5 kg vähemmän.

Vi lyckades!


before
after

Anne Virkkala-Harju

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Korkeat kolesteroliarvot ja se että mitkään vanhat vaatteeni eivät enää mahtuneet päälle. Millaisena koit Cambridge…"

Läs mer
before
after

Sami Luoma

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Lääkärin kanssa olimme yhdessä hakeneet lääketieteellistä ratkaisua paino-ongelmiini jo pidemmän aikaa tuloksetta. Sitten tapasin ystävän,…"

Läs mer
before
after

Mira Kukkola

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Kilot oli kertynyt stressaavan arjen kautta huomaamatta ja lopulta havahduin tilanteeseen, että nyt asialle on…"

Läs mer
before
after

Tiina Palosaari

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Lähdin parivalmennukseen muka vähän  puolisoa kannustamaan, mutta oli seomakin olo vaan aika tukkoinen ja kiloja…"

Läs mer
before
after

Eija-Riitta Karjula

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Puntarin lukema! Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppo, kun sitoutuu ohjelmaan. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten…"

Läs mer
before
after

Outi Rauma

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Epämukava olotila ja “kutistuneet vaatteet”. Raskas liikkua ja kyykistellä. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Mukavana, tsemppaavana…"

Läs mer
before
after

Paula Kauppinen

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Olen yrittänyt omatoimisesti, muttei onnistunut. Valmentajan tuki ja kontrolli auttoi ja tavoite. Tavoitteena oli mahtua…"

Läs mer
before
after

Marika Kalliokoski

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Sari soitti minulle. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppo,yksinkertainen. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi…"

Läs mer
before
after

Outi Kalliokoski

"Vuosia sain itseni pidettyä tiukalla kuurilla normaalipainossa. Olen lopettanut herkkujen syönnin vuonna 1986 ja en niitä vieläkään syö. Kahdeksan vuotta…"

Läs mer
before
after

Satu Granholm

"Oli väsynyt ja raskas olo. Paino oli pikkuhiljaa noussut ja oli itsekseen vaikea alkaa tekemään muutoksia ruokailuun. Tarvitsin selkeää suunnitelmaa,…"

Läs mer
before
after

Sari Markkula

"Vuonna 2019 minulla dignosoitiin diabetes. Ylipainoa oli kovasti ja tunsin, että jotakin pitäisi tehdä. Kenkien solmiminen oli iso työ ja…"

Läs mer
before
after

Anna-Mari Matokangas

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Tyytymättömyys omaan ulkonäköön, väsymys sekä liikkumisen vaikeus ja sen tuomat säryt. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?…"

Läs mer
before
after

Erkki Löf

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen? Vaimo tahtoi mukaan. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen? Helppona. Jos olet laihdutttanu aikaisemmin, miten Cambridge mielestäsi…"

Läs mer
before
after

Ville Korpi

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Oli usein väsynyt. Liikkuminen oli vaikeaa ja raskasta. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    Laihduttaminen…"

Läs mer
before
after

Maria Brännkärr

"Mikä sai sinut aloittamaan laihdutuksen?   Jag trivdes inte alls med mig själv. Millaisena koit Cambridge laihdutuksen?    Jag tycker…"

Läs mer